O Doina cu mult Farmec și parfum de gălbenele

Doina lapte nutritiv vitaminizant
Share the joy
 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

O Doina cu mult Farmec și parfum de gălbenele

Frumuseţea este în opinia tuturor răspunsul pe care oglindă ni-l întoarce ori de câte ori ne privim în ea. Totul se învârte în jurul magicului cuvânt. Uneori imaginea frumuseţii este o stimulare vizuală, o imagine simplă, un tipar după care încercăm să ne croim cu toții. Alteori însă, frumuseţea poate fi în orice experienţă de viaţă, un cântec sau un parfum, în glasul mamei, într-o zi însorită sau un surâs. Aşadar cred că suntem cu toţii de acord că frumuseţea este un factor fundamental care afectează toate aspectele existenţei noastre.

Având în vedere importanța sa, frumusețea ar trebui să joace un rol foarte însemnat în viața noastră pentru că atunci când ai încredere în tine, vezi și frumusețea pe care o stăpânești, iar această îți oferă stimă de sine ce îți aduce fericirea.

Frumusețea trebuie să fie subliniată de produsele de makeup, dar adevărată frumusețe este pielea noastră, cea care strălucește când suntem fericiți sau ne trădează când suntem obosiți, așadar astăzi vă povestesc despre o relansare cu mult Farmec a Laptisorului Doina despre care v-am povestit deja într-un articol precedent.

Laptisor Doina Farmec

Lăptișorul Doina este un produs românesc, marcă de tradiţie, a cărui parfum pentru mine, înseamnă copilărie, familie, frumuseţe şi încredere şi multă, multă fericire.

„Doina este un brand de referință, atât pentru Farmec, cât și pentru consumatorii noștri. Valoarea acestuia este conturată de istoria de peste cinci decenii, în care produsele Doina au făcut parte din ritualurile de îngrijire personală a generațîi întregi de românce. Este o marcă de încredere, de tradiție, care oferă un raport corect calitate – preț și care își menține în continuare o cotă de piață avantajoasă. Pentru a rămâne în topurile preferințelor consumatorilor noștri fideli, dar și pentru a câștiga încrederea tinerelor generații, am avut grijă să revitalizăm gama Doina, din punct de vedere design și utilizare. De asemenea, țînând cont de nevoile identificate în piață, am extins portofoliul Doina cu un nou produs – Laptele cu ulei de gălbenele, care respectă în totalitate conceptul gamei, atât la nivel de ambalaj, cât și formulări pe baza unor ingrediente naturale” a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec

Mama avea întotdeauna grijă să îi ofere tenului hidratare, astfel că anii au trecut frumos peste chipul ei şi dacă şuviţele argintii nu i-ar încadra faţă atât de frumoasă, chiar nu i-aş da vârstă pe care o are.

Pentru mama loțiunea Doina a fost şi cremă de faţă şi de mâini şi de călcâie şi parfum şi chiar cremă de după plajă, pentru că ea pune mare preţ pe hidratarea şi hrănirea pielii, de aceea m-am bucurat foarte tare când am primit un goodie bag de la Farmec la Bucovina Beauty Event.

Doina Clasic, lapte nutritiv vitaminizant

Doina Clasic este inconfindabil, cu parfumul atât de cunoscut, cu textura atât de catifelată, lasă tenul fin, curat și profund hidratat. Lăptișorul Doina este apt pentru toate tipurile de ten, fiind recomandat atât pentru etapă de demachiere, cât şi pentru etapa de nutrire. Formula clasică, bogată în vitaminele A şi F, vitaminizează, revitalizează şi protejează pielea. Astfel, laptele Doina poate fi utilizat pentru:

 • curăţarea, hidratarea şi vitaminizarea tenului,
 • calmarea pielii iritate după plajă,
 • potenţarea bronzului,
 • realizarea măştilor nutritive – în combinaţie cu diferite fructe,
 • hidratarea pielii uscate,
 • hidratarea pielii sensibile a copiilor,
 • întreţinerea corporală.

Doina Clasic lapte nutritiv vitaminizant

Doina, Lapte cu ulei de gălbenele

Acesta este nou în portofoliul Farmec și deja a primit primele recenzii pozitive. Ce m-a atras în primul rând este parfumul, cu arome vagi de amintiri dulci, învăluit în miresme noi de gălbenele.
Uleiul de gălbenele este un ingredient care se bucură de o mare notorietate, fiind cunoscut încă din antichitate pentru beneficiile sale, având proprietăți calmante, epitelizante și antiinflamatoare.

L-am folosit din plin în ritualul de demachiere în fiecare seară și după două săptămâni, chiar încep să se vadă diferențele, fiind un real ajutor în eliminarea acneei și a urmelor lăsate de aceasta.

Noul produs este destinat curățării cu delicatețe a tenului, putând fi folosit în același timp și ca produs de îngrijire corporală.

Fiecare Lăptișor Doina vine în ambalaj nou, cu capace dotate cu flip-top, care permit dozarea corespunzătoare pentru utilizare și o sigilare mai bună a conținutului.

Prețul unui Lăptișor Doina este 9 lei, iar cantitatea de produs ascunsă în noul recipient este de 200 ml.

Doina Lapte cu ulei de gălbenele

Doina, Cremă nutritivă vitaminizantă

Cremă nutritivă vitaminizantă a fost special concepută pentru a hidrata și a hrăni pielea feței și a corpului, redându-i proprietățile naturale: elasticitatea, suplețea și strălucirea, cât i-ar mai fi plăcut mamei să își îngrijească pielea cu această crema.

Aptă pentru toate tipurile de ten, poate fi folosită la orice vârstă pentru că conţinutul de vitamină E previne procesele oxidative şi contribuie la regenerarea pielii.

Ambalajul, ergonomic, ușor de strecurat în poșetă, aduce 75 ml produs, ceea ce o face ideală că produs de îngrijire în concediu, când trebuie să luăm diverse produse cu noi.

Si prețul este foarte mic, doar 6 lei mici care aduc beneficii atât de mari.

Noua cremă nutritivă vitaminizantă de la Farmec, furnizează pielii cantitatea optimă de substanţe hidratante şi emoliente, păstrând-o frumoasă și sănătoasă.

Doina, Cremă nutritivă vitaminizantă

Produsele Doina sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, în magazinele de brand Farmec, precum şi în magazinul online www.farmec.ro.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania 

Instagram: www.instagram.com/farmec/

 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "O Doina cu mult Farmec și parfum de gălbenele"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*