Tesori d’Oriente HAMMAM, o călătorie olfactivă spre Marocul îndepărtat

Tesori d'Oriente HAMMAM
Share the joy

Tesori d’Oriente HAMMAM

Depre Tesori d’Oriente aș povesti la nesfârșit. Nu e prima dată când vă vorbesc pe blog despre aceste arome atât de impresionante.

” Ulei de argan, flori de portocal, iasomie, clementine… arome dulci ce te vor purta într-o călătorie imaginară către Marocul îndepărtat” sunt pur și simplu senzaționale. O gamă de produse cu un preț modest, care însă poate fi considerată superioară unor brand-uri scumpe.

Tesori d’Oriente HAMMAM a împrumutat numele de la ritualul băilor termale din istoria antică a culturii arabe – care se află la confluența culturilor elene, romane și bizantine în ceea ce privește curățarea și purificarea trupului.

O gamă exotică unde lămâia și mandarinele sunt notele de vârf, primele resimțite după utilizarea produselor de duș și baie, iar aroma florilor de portocal se regăsește în inima fructat-florală. Toate aceste esențe dezvăluie un amestec exuberant al seducției, un mix între energia femeii moderne și delicatețea femeilor din Antichitate.

Curata pielea delicat, cu o spumă densă și cremoasă, tatuându-te cu aroma lui irepetibilă.

Tesori d’Oriente

V-ați întrebat vreodată de ce lumea parfumului oriental este atât de misterioasă? De ce ne atrage în mod constant și ne îndrăgostim de fiecare mireasmă ce răzbate de dincolo de fumul ridicat din ofrande?

Ei bine, suntem cu toții de acord că este una dintre familiile olfactive care provoacă mai multă curiozitate, atrăgându-te cu senzualitatea misterioasa a nopților orientale. Cunoscute și apreciate, aceste parfumuri ce provin din țări arabe, folosesc în general materii prime emblematice, autentice, ce dau prestanta fiecărei picături.

Tesori d’Oriente este compus din arome misterioase ce uneori par complicate, însă atunci când sunt așezate pe piele creează arome foarte speciale, împrumutându-ți din misterul lor.

Aromele orientale sunt calde datorită amestecurilor de mușchi, vanilie și ambră cu flori și alte esențe care încânta și hipnotizează cu senzualitatea lor profundă.

Principala caracteristică a produselor Tesori d’Oriente este bogăția aromelor care le compun și le transformă într-o adiere seducătoare și misterioasă ce te însoțește tot timpul cât le porți. Dulci, cremoase, dense și insistente, miresmele orientale sunt perfecte pentru serile reci sau pentru nopți memorabile, căci aromele intense vor impresiona pe oricine ai alături.

Esențele de uleiuri aromatice, flori, diferite condimente, piele tăbăcită, mușchi sau lemn prețios, toate aceste componentele sunt utilizate pentru crearea de parfumuri orientale, ce te vrăjesc cu aromele lor unice și irepetabile.

Cu aspect rafinat și sofisticat și amestec de ingrediente nobile, Tesori d’Oriente sunt produse pe care trebuie să le pui în coșul de cumpărături ori de câte ori ai ocazia, pentru ca sunt cheile magice spre inima oricui.

Tesori d'Oriente HAMMAMMai multe informații, sfaturi despre îngrijirea pielii, fotografii senzationale și cuvinte dulci, seducătoare și misterioase, puteți afla de pe pagina oficială Tesori d’Oriente România.

2 Comments on "Tesori d’Oriente HAMMAM, o călătorie olfactivă spre Marocul îndepărtat"

  1. Rar de tot nu se gaseste in dulapul din baie o crema de dus de la Tesori d
    Oriente.

  2. Am să-l caut și eu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*