VELVET MATT COLOUR, buze seducatoare by LAMBRE, review

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

VELVET MATT COLOUR Ruj matifiant by LAMBRE, review

Femeile au încercat dintotdeauna să aducă chipului lor un plus de frumuseţe. Coloratul buzelor şi a pleoapelor se practică din cele mai vechi timpuri, astăzi rujul roşu transformând femeia într-o seducătoare.

Echivalentul unei imagini sofisticate, extrem de elegante, rujul roşu va fi mereu la modă. Purtând această culoare nu ai cum să greşeşti, întotdeauna se aşează bine pe buze şi le face irezistibile.

Această nuanţă este purtată de toate vedetele, adorată de bărbaţi şi râvnită de toată lumea. Când nu ştii ce cadou să îi oferi unei femei, dăruieşte-i un ruj roşu şi o vei face fericită. Rujul roşu este un clasic, care nu se demodează niciodată.

VELVET MATT COLOUR LIPSTICK

Astăzi vreau să îţi vobesc despre noua colecţie de rujuri LIPSTICK VELVET MATT COLOUR Ruj matifiant by LAMBRE. O colecţie de rujuri elegante, cu nuanţe profunde, puternic pigmentate, cu efect matifiant şi hidratant.

Rujurile au nuanţe intense, culori superbe care rezistă pe buze pe tot parcursul zilei. Colecţia de rujuri VELVET MATT COLOUR cuprinde o gama bogată de culori care se mulează pe dorinţele si preferinţele tuturor doamnelor.

Culorile bogate, catifelate, profunde şi dense, transformă fiecare mişcare a buzelor într-o invitaţie senzuală. Buzele pot afişa orice stare de spirit, conturează-le cu un ruj de calitate şi accentuează-ţi stilul individual.

VELVET MATT COLOUR

Rujul mat se recomandă pentru îngrijirea zilnică a pielii delicate a buzelor. Rujul conţine ceară de o calitate înaltă, care hidratează şi înmoaie buzele, uleiuri naturale care acţionează că antioxidanţi, vitaminele A şi E care tratează şi hidratează buzele. Rujul hrăneşte buzele, previne uscarea şi protejează împotriva factorilor nocivi ai mediului. În producţia rujului VELVET MATT COLOUR se utilizează cele mai noi tehnologii, care permit păstrarea tuturor proprietăţilor de îngrijire a buzelor conţinute în ceruri, uleiuri şi alte ingrediente naturale.

PALETA TESTER VELVET MATT COLOUR LIPSTICK

Paleta tester, gama VELVET MATT COLOUR LIPSTICK by Lambre conţine 10 nuanţe de ruj matifiant şi 8 cu aspect uşor sidefat.

velvet matt lipstick

Rujurile mate, apartin paletei cromatice roşu. Deosebit de elegante, sofisticate, cremoase, in culori superbe care transformă spectaculos de senzual buzele, adăugând volum şi culoare.

VELVET MATT COLOUR LIPSTICK

Nuanţele sidefate, merg pe aceleaşi tonuri, fiind ideale pentru dimineţile însorite de vară. Acestea adaugă un plus de strălucire buzelor, conferindu-le o aură atrăgătoare.

Paleta tester are o perie aplicatoare. Deosebit de fină, pensula pentru machiajul buzelor, întinde perfect şi uniform rujul, pe toată suprafaţa, conturând cu precizie marginile. De fapt, după cum ştiţi, în machiajul profesional pensula este folosită , deoarece este mai igienic şi nu se risipeşte produsul.

Un alt avantaj al pensulei este că puteţi da buzelor intensitatea pe care o doriţi, concentrându-vă pe aplicarea mai multor straturi dacă este necesar. Desigur, rezultatul va fi mai durabil decât cu o singură trecere a batonului de ruj. De aceea este ideal să aplicaţi rujul , chiar şi din clasicul baton, cu o pensula aplicatoare specială.

ruj mat pensula

După cum știți eu sunt mare fană a testerelor. Întotdeauna am spus că o monodoză de calitate te face sa cumperi produsul.  Ei bine această paletă de rujuri e mai mult decât un tester, apreciez că ar fi ruj pentru un sezon întreg, o cantitate suficientă să te bucuri de fiecare nuanță, o săptămână întreagă. În plus probându-le, cu siguranță o vei găsi pe aceea care este „croită”, exact pentru buzele tale.

LIP LINER Creion de buze

Un creion perfect pentru a desena conturul buzelor. Lip liner by LAMBRE este moale, alunecos, cu o textură bogată, trasează o linie clară, perfectă, care va păstra buzele definite întreaga zi.

Cu ajutorul creionului pentru conturul buzelor, rujul nu se va strânge în ridurile fine din jurul acestora, iar machiajul va rezista intact, pe durata intregii zile.

Un truc extraordinar pentru a îmbunătăţi durata şi aspectul machiajului buzelor, este utilizarea creionului de contur pe toată suprafaţă buzelor. Apoi se tamponează uşor cu un bureţel beauty blender pentru a uniformiza, iar la sfârşit, cu ajutorul unei pensule, aplicaţi rujul.

 

Creionul se gaseste pe site in mai multe nuante :

 1. Preaplin de aur
 2. Roz elegant
 3. Cappucino
 4. Roz-violet
 5. Vișină coaptă
 6. Moca
 7. Zmeură suculentă
 8. Ciocolată

Eu am nr 5, Vișină Coaptă. O nuanță care se potrivește perfect cu rujurile din paleta mea. Pe bază de unt de cacao, este un creion care trasează un contur frumos, fără să fie nevoie să apăsați sau să treceți de mai multe ori.

 

Cosmeticele LAMBRE sunt fabricate în Franța, din ingrediente de cea mai buna calitate. Cosmetice de înaltă calitate și-au făcut intrarea în România de curând, cucerind prin calitate și prețuri mici.

Orice comanda pe site-ul mylambre.ro, va aduce un cadou parfumat.

Iarna aceasta poarta buze senzuale îmbrăcate în VELVET MATT COLOUR by LAMBRE !

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "VELVET MATT COLOUR, buze seducatoare by LAMBRE, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*