Cursuri Eurocor – certificate și acreditări pentru un job mai bun

Certificat Cursuri Eurocor
Share the joy
 • 53
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cursuri Eurocor – certificate și acreditări pentru un job mai bun

Când am decis să fac pasul de a mă înscrie la cursul de Engleză Începători Interactiv acum doi ani, nu mă gândeam că voi ajunge atât de departe. Pe atunci colaboram cu diverse magazine asiatice de fashion și tare greu mă înțelegeam cu PR de acolo, în mare parte pentru că și eu și ei foloseam instrumentul de traducere pus la dispoziție de Google care „rotunjește” după cum vrea înțelesul unei fraze.

Așadar m-am înarmat cu răbdare și la mult timp după încheierea studiilor m-am angajat în aventura de a învață limba engleză. Bine, aventură e foarte mult spus, deoarece cursurile de Engleză Începători Interactiv de la Eurocor sunt făcute în așa fel încât să ușureze mult învățatul. Despre cursurile de până acum, v-am tot povestit pe blog. Tare îmi plac CD-urile pe care le consider cel mai important suport al studiului, dar și caietele de lucru care sunt moderne, atractive și ușor de înțeles. De altfel am strâns o colecție frumușică. Îmi pare rău că încă nu am luat o mapă de la ei, dar cu siguranță e un lucru pe care mi-l doresc mai ales că vreau să continui studiile și pentru că așa cum șțiți, vorbesc deja foarte bine spaniolă, mi-aș dori un certificat care să ateste acest lucru.

După cum șțiți, Eurocor oferă cursanților posibilitatea de a susține un examen suplimentar pentru a primi un certificat de studiu sau diverse acreditări care te pot ajuta să obții un job mai bun sau să avansezi la jobul actual. Cred că este unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor cursuri. Pe lângă că înveți în confortul și tihna propriei tale locuințe, ai la dispoziție un profesor personal care te poate ajuta oricând te simți nesigur, ai acces pe platforma e-learning și desigur CD-urile cu ajutorul cărora dicția ta devine impecabilă, iar acreditarile obținute sunt recunoscute de ministerul muncii.

acreditari eurocor

Certificate și acreditări pentru un job mai bun

Știm cu toții că învățatul unei limbi străine, mai ales o limbă atât de necesară precum engleza este ceva care este asociat cu vârste școlare: cursuri și teme acasă și la ore sau meditații cu profesorii, însă necesitatea de a obține un certificat ce poate fi inclus în CV-ul nostru, a deschis noi orizonturi și astăzi poți studia engleza la orice vârstă, de cele mai multe ori cu rezultate remarcabile.

De altfel lingviștii susțin că oricine cunoaște propria limbă are potențialul de a învăța nu doar o altă limbă străină, ci chiar mai multe… în orice moment al vieții. Faptul că limbile străine încep să fie predate acum încă de la grădiniță, nu înseamnă că este singura modalitate de a ajunge la ele. Cursurile Eurocor sunt cea mai sigură și eficientă cale spre învățarea și aprofundarea unei limbi străine.

Să vorbești engleză sau orice altă limbă străină cerută la nivel internațional este un avantaj pe care poți să ți-l oferi singur, învățând acasă. Cursurile nu sunt numai pentru tineri , ci oricine își dorește să se dezvolte pe plan personal și profesional, se poate apuca de învățat pentru a deprinde noi abilități, în orice moment al vieții.

acreditari eurocor

Cursuri Eurocor

Trebuie să vă spun că Eurocor nu are doar cursuri învăţat de limbi străine, ci diverse alte cursuri care pot să-i ajute pe toți care doresc fie să-și consolideze activitatea și perspectivele, să fie competitivi pe piața forței de muncă, fie să se reprofileze total și să învețe o nouă meserie. Iar la Eurocor mi-au mai atras atenția și alte cursuri pe care le-am văzut la diverse colege și chiar în rândul bloggeritelor:

 • Cosmetică și Machiaj
 • Design Interior
 • Design și Programare Web
 • Contabilitate
 • Psihologie
 • Creație Vestimentară
 • Masaj
 • Cum să-ți Dezvolți Propria Afacere
 • Inspector Resurse Umane Nou
 • Terapii Naturiste

Deși mulți împărtășesc această motivație de a învăța cu tinerii care încă merg la școală, nu este singurul motiv care îi determină să se înscrie la cursurile Eurocor ci nevoie de a se autodepăși, de a-și demonstra lor înșiși că pot sau pur și simplu nevoia de a deveni mai calificat la locul de muncă.

cursuri eurocor

Sfaturi pentru a învață engleză acasă cu ajutorul cursurilor Eurocor

Despre aceste cursuri v-am povestit că nu sunt greoaie, nu folosesc limbaj de lemn și mai ales nu sunt făcute să fie nevoie să pierzi ore în șir pentru a învăța. Cu numai 15 minute pe zi, eu am ajuns la un nivel satisfăcător, iar puștiul meu de zece ani, are o dicție impecabilă, datorită faptului că ascultă lecțiile împreună cu mine.

1. Studiați în fiecare zi

Ascultați, citiți, recitiți notițele și temele pe care le-ați făcut, accesați platforma sau orice alte informații în limba engleză, măcar câteva minute în fiecare zi. Perseverența și continuitatea duce la cele mai bune rezultate, iar platorma online nu oferă scuze că nu ai putut ajunge la caietele de lucru.

2. Meodologie modernă

În ultimii ani predarea limbii engleze s-a schimbat enorm. La școală învățam pe de rost expresii și cuvinte, acum, cu ajutorul cursurilor Eurocor vei observa o nouă abordare comunicativă.
În fiecare curs înveți noi reguli gramaticale, noi cuvinte și repeți dicția… și așa, din aproape în aproape, dintr-o dată îți dai seama că știi mai multă engleză decât sperai.

3. Obiectivul principal, comunicarea și susținerea unei discuții

Nu trebuie să aștepți momentul în care ai ocazia perfectă pentru a vorbi. CD-ul ajutător poate fi un partener de conversație perfect, iar în intimitatea casei, micile poticneli nu vor fi sesizate de nimeni.

Astfel, după ce înveți câteva lecții, începe să renunți la traduceri și încearcă să dai replici haioase, fie la filme, fie pe rețelele de socializare. O să fii uimit de cât de mult ajută.

Așadar dacă dorești să îți îmbunătățești abilitățile la locul de muncă sau să schimbi jobul, să călătorești mai mult și să ajungi în locuri fascinante ai să cunoști oameni noi sau pur și simplu, pentru dorința de a învăța mai mult, Eurocor poate avea soluția la dorințele tale, prin oferta generoasă de cursuri moderne și interesante.

Indiferent de motivația fiecăruia dintre noi, învățarea unei limbi străine poate fi un stimulent ce reprezintă beneficii majore pentru creier. Este ca și cum ai face sport pentru a menține un stil de viață sănătos, în acest caz, pentru a stimula activitatea cerebrală.

Ţie ce curs din oferta Eurocor ţi-ar plăcea?

Certificat Cursuri Eurocor

 • 53
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Cursuri Eurocor – certificate și acreditări pentru un job mai bun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*