Gel UV PolyGel Dark Nude, pentru unghii rezistente și cu formă perfectă

Manichiura cu Gel UV PolyGel Dark Nude
Share the joy

Gel UV PolyGel Dark Nude, pentru unghii rezistente și cu formă perfectă

Hello beauties, astăzi vorbim despre frumusețea mâinilor și bineînțeles despre unghiuțe delicate și frumoase, dar în același timp rezistente, realizate cu Gel UV Polygel de la BAFF.ro.

Unghiile cu gel sunt o alternativă excelentă pentru femeile cărora le place să aibă mereu unghiile perfecte, strălucitoare, cu oja impecabilă, dar care nu au timp să meargă în fiecare săptămână la salonul de manichiură. Cu toate acestea, pentru ca această procedură să nu dăuneze unghiilor, trebuie să folosești doar produse de cea mai bună calitate.

Manichiura, ca procedeu cosmetic, a făcut progrese importante și astăzi niciun salon nu se limitează doar la înlăturarea cuticulei și lăcuirea unghiilor. Gelul și lampa UV sunt nelipsite și oferă unghiilor cele mai spectaculoase finisaje, de la unghiile sculptate, decorate cu tot felul de accesorii, la unghii cu modele reliefate, decupaje sau diverse încrustații.

Unghiile realizate cu gel câștiga tot mai mulți adepți, cucerindu-mă până și pe mine care am spus că nu voi apela prea des la această metodă, pentru ca unghiile mele sunt destul de rezistente, dar trebuie să recunosc este o tehnică care lasă unghiile cu un finisaj perfect pentru 3-4 săptămâni, iar noul Gel UV de la Baff.ro este desăvârșit.

Unghia se mătuieşte prin pilire superficială și degresează, apoi se aplică o bază, un strat de gel, culoarea și finish-ul, pentru a obține o manichiură impecabilă, în care unghiile au formă perfectă, identică la fiecare deget. Între aplicarea straturilor de produs, fiecare dintre acestea trebuie să fie uscat sub lumina unei lămpi UV, astfel încât atunci când procesul este terminat, unghiile sunt uscate, rezistente și impecabile.

Manichiura cu Gel UV PolyGel

Gel UV PolyGel Dark Nude de la BAFF.ro

Astăzi îți voi povesti despre noul gel de la BAFF.ro și îți voi arătă o manichiură simplă, care mie îmi place enorm.

Materiale pentru realizarea unghiilor gel sunt deosebit de importante. După cum am subliniat în multe dintre articolele mele, produsele de proveniență incertă, materialele luate din bazar sau din buticul de la colțul blocului, pot atenta la sănătatea noastră, iar când vine vorba de manichiură, cu atât mai mult.

Cu produsele de la BAFF puteți fi sigure că nu veți avea nicio problemă. Produsele PureLuxe sunt fabricate în Germania, aliniate la standarde europene, special create pentru BAFF.ro. Așadar puteți deprinde tehnica de a crea unghii gel, astfel încât să puteți face singure, în confortul casei, cele mai spectaculoase manichiuri.

Gel UV PolyGel Dark Nude

Gelul UV Polygel se aplica după pregătirea unghiei (mătuire si aplicarea Nail Prep si Primer, care se usucă la aer 2min.) și a aplicării gelului de bază (se usucă la lampa UV 2 min și la Led 1min). Se ia cantitatea dorita de Polygel cu o spatulă de metal și se descarcă pe unghie. Aplica Cleaner pe pensulă și modelează Polygel pentru a da forma dorita unghiei false.
Se usucă la Lampa UV 36W în 2 min si în 30sec în Lampa LED/UV . După uscare se pileşte și finisează unghia. Stratul de dispersie este foarte subțire, iar după uscare Polygel are aspect mat.

Unghii Gel UV Polygel – pas cu pas:

Unghia trebuie să fie perfect curată, fără rămășițe ale manichiurii anterioare. În general, procedura constă în aplicarea unor straturi de produse speciale: Nail prep, primer, gel de baza, gel de apex, culoare și finish.

Se împing cuticulele în spate cu un bețigaș special din lemn (recunosc, eu le îndepărtez cu un foarfece, dar acest procedeu este incorect pentru că în zonele unde tai prea tare apare o rană pe unde bacteriile pot afecta rădăcina și sănătatea unghiei). Așadar evitați tăierea cuticulelor și întotdeauna aplicați un ulei special de cuticule pentru a hrăni și proteja pielea din jurul unghiei.

Eu am aplicat gel pe unghia mea naturala, așadar nu a fost nevoie de reconstrucția unghiei și nici de prelungire, dar acesta este momentul în care trebuie să vă decideți dacă vreți unghiile mai lungi și veți folosi șabloane pentru a le prelungi.

Înainte de aplicarea gelului, trebuie să pregătiți unghia prin pilire, degresare apoi aplicați primer. Cu peria specială pentru gel am aplicat un strat subțire de gel pe lungimea întregii unghii, evitând să ating cuticule.

Manichiura cu Gel UV PolyGel

Fiecare unghie se usucă în lampa UV între 2 și 5 minute (depinde de puterea lămpii pentru că acest gel se usucă rapid, nu rămâne lipicios și are un finish deosebit, mat)

Gel UV revolutionar, hibrid care combina cele mai bune calitati ale sistemului de gel cu cele ale sistemului de acryl intr-un singur produs.
Cu vascozitate foarte ridicata, nu curge, se aplica foarte usor si se pileste la fel de usor.
Fiind un gel foarte stabil si mai puternic decat gelurile uv conventionale, are rezistenta foarte mare la stres, ca cea a acrylului, insa in acelasi timp are elasticitatea gelului uv.
Poate fi utilizat la tehnica pinch si pentru toate formele unghiilor false.

unghii gel

Dacă utilizați un gel normal trebuie să repetați acest pas până ajungeți la grosimea dorită, însă datorită faptului că Gelul UV Polygel este foarte dens, se pot face modele spectaculoase, aplicații de petale sau alte forme 3D etc.

Astăzi vă arăt un model simplu pentru că aș vrea să vedeți cum arata acest Gel UV Polygel simplu pe unghie, însă voi reveni și cu un model 3D.

Manichiura cu Gel UV PolyGel

După ce se ajunge la aspectul și lungimea dorită a unghiilor, acestea trebuie retușate, pilite și finisate, înainte de a aplica culoarea, care poate fi tot gel sau oja semipermanentă.

Manichiura de astăzi este formată doar din două straturi de gel, extrem de subțiri și un finish.

Ca material, Gelul UV Polygel se lucrează destul de ușor, însă densitatea sa permite modele care nu s-ar putea realiza cu alt tip de gel.

Rezistenta manichiurii realizate cu polygelul este mai mare, unghiile nu plesnesc la șocuri, nu se desprind și nu se îndoaie.

Va recomand sa încercați acest Gel UV Polygel de la BAFF.ro, pentru a realiza orice manichiură doriți, vă garantez ca nu veți regreta. Pe site găsiți orice aveți nevoie pentru a realiza manichiuri de vis acasă, iar dacă aveţi un salon, doar aici veți găsi toate materialele pentru a face clientele fericite.

1 Comment on "Gel UV PolyGel Dark Nude, pentru unghii rezistente și cu formă perfectă"

  1. Ma uimesti de fiecare data cand faci o manichiura.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*