Gateste sanatos si rapid cu oale sub presiune

oala presiune
Share the joy

Gateste sanatos si rapid cu oale sub presiune

Oricine are in casa oale sub presiune poate spune ca acestea reprezinta o ustensila de bucatarie inovatoare care ofera mai multa siguranta si cere mai putin efort la prepararea bucatelor. Alimentele sunt gatite la o temperatura de peste 100 ° C datorita presiunii stocate in interior. Aceasta este ceea ce o face de pana la patru ori mai rapida decat oalele traditionale.

Oale presiune – avantaje

Putini oameni mai au azi suficient timp la dispozitie pentru a gati acasa. Potrivit statisticilor petrecem in medie 30 de minute pe zi pentru pregatirea si curatarea alimentelor. In acest context oalepresiune pot ajuta la rezolvarea dilemei.

Cand gatim in oale presiune, in general este nevoie de mai putin timp de preparare si gatire. Pentru ca aceste dispozitive utilizeaza presiunea aburului pentru a gati alimente, puteti prepara de asemenea produse congelate, intr-un timp foarte scurt (mai putin de jumatate de timp decat daca le-ai decongela in cuptor sau prin alte metode).

Oale presiune – beneficii

  1. Gatiti mai repede – Economisiti timp

Cine vrea sa gateasca ore in sir dupa o zi plina la serviciu? Eu nu. Aceste oale presiune reduc timpul de gatire cu pana la doua treimi. Ar trebui denumite „oale rapide” sau oale pentru gatit rapid. De exemplu, iti mai mai putin de o ora sa fierbi fasole uscata la oala cu presiune. In schimb, daca trebuie fiarta intr-o oala normala fasolea trebuie pusa la umflat peste noapte, iar a doua zi fierbie in 2- 3 ore. E nevoie de 4 – 8 ore sa gatesti carne de vita la slow cooker, insa doar 30 – 40 de minute la oale presiune.

  1. Economisiti energie si bani. Gatitul la oale presiune este mai eficient decat alte metode pentru ca se foloseste aburul, care altfel ar fi dispersat in aer. Prin urmare veti folosi mai putina energie si veti gati intr-un timp mai scurt. Veti economisi si bani astfel.
  1. Mancati mai sanatos. Exista un mit conform caruia temperatura ridicata distruge vitaminele si mineralele. Dar cercetarile stiintifice dovedesc ca alimentele preparate sub presiune isi pastreaza valoarea nutritionala mult mai bine decat cele pregatite prin fierbiere clasica.
  1. Mancati mai bine pentru ca preparatele gatite la oale presiune isi pastreaza aroma bogata. Carnea se desprinde usor de pe oase si este mult mai usor de consumat. Caldura suplimentara utilizata la gatitul sub presiune duce la caramelizarea si rumenirea preparatelor, lucru care le scoate in evidenta aromele foarte bine si complexe.
  1. Fara transpiratie, fara miros si fara zgomot. Sa gatesti intr-o bucatarie fierbite in timpul verii este ca si cum ai lucra intr-o sauna. Daca veti alege sa gatiti in oale presiune, veti rezolva rapid problema. Mai multe detalii gasesti pe blogator, un blog cu multe articole utile si interesante.

oala presiune

Oale sub presiune – oferte la preturi irezistibile

  1. Oala sub presiune inox Zilan, 7 L, 24 cm, cu o baza in trei straturi si capac prevazut cu doua supape – 97 de lei
  2. Oala sub presiune Hausberg, 11 Litri, 24 cm, fabricata din aluminiu de cea mai buna calitate, cu baza in trei straturi. Se poate utiliza pe orice fel de sursa de caldura, chiar si pe plita de inductie.
  1. Oala sub Presiune Ertone, 9 Litri, Inox, cu o garnitura de etansare foarte fiabila, care rezista pana la 5 ani. Are o baza groasa, in trei straturi ce asigura o gatire uniforma a preparatelor. 109 lei.

Pentru oferta completa de oale presiune accesati market365.ro

1 Comment on "Gateste sanatos si rapid cu oale sub presiune"

  1. Chiar daca suntem invadat i de reclame de teleshoping cu privire la oale sub presiune, pot sa spun ca intr-adevar e mancare sanatoasa, si aceasta oala sau oale au avantaje in mod clar. Un dezavantaj e pretul dar daca stai sa te ganesti ca nu o schimbi in feicare an, se amortizeaza.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*