Floral’aise – menține echilibrul florei vaginale și previne disconfortul intim

Floral'aise capsule
Share the joy
 • 111
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Floral’aise – menține echilibrul florei vaginale și previne disconfortul intim

Ladies, acest articol vă este dedicat în totalitate, cu toate că dacă un domn ajunge să îl citească, îl rog sa i-l arate și celei mai iubite din viața lui.

Nu vă vorbesc foarte des despre mine, dar mare majoritate a articolelor de pe blog sunt experiențe personale cu diverse lucruri, indiferent dacă vorbim despre rujul preferat sau aparatul de făcut waffles. Articolul de astăzi e tot o experiență personală și totodată un îndemn la îngrijirea sănătății, în special a sănătății intime, căci în organismul nostru totul funcționează cu precizie de ceas și de cele mai multe ori principiul dominoului se aplică atunci când o boală care putea fi tratată este ignorată și devine cronică.

Îngrijirea sănătății intime este crucială și pentru bărbați și pentru femei deopotrivă, dar noi cele ce zămislim viață în pântecul nostru, ce lună de lună trecem prin curba dată de schimbările hormonale, trebuie să acordăm o atenție maximă organelor genitale pentru a ne bucura de o sănătate bună tot restul vieții. Cu toate acestea, fie din cauza tabuurilor impuse de societate, a rușinii, a ignoranței sau a altor cauze la care fiecare dintre noi ne raportăm, medicul ginecolog este vizitat în ultima instanță sau doar când rămânem însărcinate.

Vaginul necesită îngrijire ca orice alt organ al corpului nostru, în special îngrijire preventivă pentru a evita bolile și problemele care ar putea să ne dea mari bătăi de cap. Este important să lăsăm prejudecățile deoparte și să mergem la ginecolog măcar o dată pe an, această vizită ne-ar putea salva viața!

Vizita la ginecolog poate salva vieţi

Ca oricare dintre voi și eu am amânat cât am putut vizită la medicul specialist. Întotdeauna mă simțeam bine, iar după ce am devenit mămică, disconfortul pe care îl simțeam uneori l-am luat ca atare… până într-o zi când mama mea a fost diagnosticată cu neoplasm ovarian.

Evident m-am programat de urgență la un control și la testul PAP s-au descoperit celule scuamoase, ajungând în cele din urmă la o conizaţie. Din fericire pentru mine diagnosticul primit în urmă biopsiei a fost blând, având doar o rană pe col rămasă în urma nașterii.

Corpul „îmi spunea” prin acele mici disconforturi pe care eu le-am ignorat și probabil dacă mama mea nu primea înfricoșătorul diagnostic, urmam și eu același drum. De atunci în fiecare lună martie, luna în care îmi sărbătoresc aniversarea, îmi fac cadou o vizită la ginecolog… îmi fac cadou viaţă.

După conizatie mi s-a dat o rețetă cu indicația de a o repeta cel puțin o dată pe an, primăvara sau toamna. Aceasta constă în ovule vaginale şi suplimente ce sprijină imunitatea, dar tratamentul cu ovule are și un efect advers – usucă flora interioară și îmi creează neplăceri, iar Floral’aise, suplimentul despre care vă voi vorbi în acest articol, atenuează orice disconfort, ajutându-mă să am o viață intimă normală și să mă simt bine în pielea mea.

Floral’aise - menține echilibrul florei vaginale

Vaginul – parte importantă din organismul femeii

Când vine vorba de intimitate și îngrijire intimă, sfaturile medicului specialist nu pot fi înlocuite, însă prevenția este un pas enorm pentru a ajunge la medic și cu sufletul ușurat să afli că ești bine.

Funcționalitatea organelor genitale și implicit a vaginului însoțesc ciclul de viață al femeii și suferă diverse transformări, nu doar lună de lună, ci și trecând prin diferite etape precum sarcina, alăptarea, premenopauza sau menopauza. Acest lucru este normal și natural, deci nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare, dar tot trebuie să mențină atenția noastră alertă.

Alte condiții care pot afecta sănătatea vaginului sunt tratamentele cu antibiotice, igiena incorectă care poate duce la diverse infecții fungice, precum candidoze, vaginoze sau cele cu transmitere sexuală.

În îngrijirea sănătății vaginale igiena corectă este esențială. De aceea sfatul specialiștilor este să folosim întotdeauna produse destinate îngrijirii intime precum și prosoape și lenjerie doar din bumbac pe care evident trebuie să le schimbăm zilnic.

Ştim cu toţii că vaginul are propriile sale mecanisme naturale de purificare. Este o zonă cu proliferare bacteriană importantă, iar aceste bacterii promovează sănătatea intimă într-un mod ideal.

Totuși uneori este nevoie să sprijinim organismul pentru a putea face față cu brio tuturor provocărilor, de aceea astăzi vă vorbesc și despre Floral’aise, un supliment alimentar cu administrare orală, ce are doar două ingrediente: lactobacili și vitamina A, un sprijin real în menținere echilibrului florei vaginale, o combinație activă ce promite să ne scape de disconfortul intim.

Floral'aise capsuleFloral’aise poate fi folosit de femeile însărcinate?

Datorită ingredientelor naturale și fiind cu administrare orală, Floral’aise poate fi folosit de la pubertate până la menopauză, trecând prin toate etapele vieții, de la virginitate, sarcină și alăptare până la ultima etapă a dezvoltării aparatului genital feminin, menopauza.

Nu doar că aduce multiple beneficii repopulând organismul cu o flora sănătoasă, dar Floral’aise este un beneficiu important și pentru tinerele care încă nu și-au început viață sexuală și nu pot folosi ovule vaginale.

Vitamina A, unul dintre ingredientele acestui supliment, este un ajutor de nădejde în menținerea elasticității și tinereții pielii. În produsele cosmetice are denumirea de retinol, dar cu aceeași misiune de a sprijini sănătatea pielii, iar în Floral’aise aduce o contribuție importantă în îngrijirea optimă a mucoasei vaginale, aducând un plus de vigoarea, elasticitate și troficitate.

Sănătatea intimă, implicit a vaginului, depinde în mod hotărâtor de prezența unei populații puternice și dominante de lactobacili sănătoși. Populație care suferă dezechilibre naturale atunci când suntem la menstruație de exemplu sau când rămânem însărcinate. Astfel putem spune că o colonizare bacteriană vaginală sănătoasă ne protejează organismul împotriva infecțiilor urogenitale și joacă un rol cheie în apărarea împotriva infecțiilor, rol atât de important mai ales când suntem pe cale de a deveni mame.

O cură cu Floral’aise menține optim nivelul lactobacililor care dacă ar fi întrerupt dezechilibrează flora vaginală și apare riscul de a dezvoltă o infecție care poate duce la simptome neplăcute, cum ar fi mâncărime, iritație, arsuri, secreții anormale și miros vaginal neplăcut, creând un disconfort major.

Ce este Floral’aise – echilibrului florei vaginale

Odată cu înaintarea în vârstă, mai ales după o naștere naturală, mușchii vaginali își pierd elasticitatea. Această situație are un impact important și asupra actului sexual, iar diminuarea secrețiilor vaginale, pe măsură ce ne apropiem de menopauză, pot afecta viață noastră intimă într-un mod la care nu ne-am gândi. De aceea chiar este important să îngrijim și această parte ascunsă și pe care o ascundem cu atâta rușine.

Fiind un supliment alimentar Floral’aise nu poate fi considerat tratament, nu tratează nicio afecțiune, dar este este un adjuvant important ce se recomandă pe lângă alte tratamente ce ajută în tratarea afecțiunilor vaginale, inclusiv al disconfortului intim provocat de infecții, tratamente cu antibiotice sau diminuarea secrețiilor naturale ca urmare a înaintării în vârstă.

Pe mine m-a ajutat enorm ca adjuvant în tratamentul pe care îl urmez. După prima cură de doar 10 zile am văzut îmbunătățiri notabile, iar disconfortul creat de uscaciunea vaginală a dispărut complet.

Floral’aise menține sănătatea florei vaginale și este destinat tuturor femeilor ce se confruntă cu disconfort intim în diferite perioade ale vieții lor. Acest supliment alimentar a fost special conceput pentru confortul intim al femeilor în orice etapă a vieții lor se află și poate fi folosite și de către tinere, înainte de a începe viață sexuală.

Prezentat sub formă de capsule orale, acest supliment alimentar este ușor de utilizat, permite asimilarea optimă a vitaminei A și corespunde modului de administrare natural și eficace al lactobacililor, devenind astfel o sursă suplimentar de lactobacili ce prezenți în mod natural în organism, inclusiv la nivelul florei vaginale.

Mod de administrare Floral’aise:

Recomandarea specialiștilor este de 1 capsulă de Floral’aise pe zi, timp de 20 de zile consecutive, apoi pauză de 10 zile. Cura poate începe în orice moment al lunii pentru că Floral’Aise acționează doar asupra mecanismelor naturale ale corpului.

Este recomandat în cure de 2-3 luni, pentru beneficii de lungă durată.

Floral'aise capsule review

Floral’aise este un supliment alimentar de mare ajutor femeilor, din adolescență până la menopauza, pentru sănătatea intimă, deoarece menține echilibrul florei vaginale și previne astfel apariția infecțiilor. Poate fi găsit în farmacii și bineînțeles poate fi comandat și online de la farmaciile partenere.

Floral’aise este un produs al companiei Biessen Pharma. Mai multe detalii referitoare la acest supliment puteți găși pe www.floralaise.ro.

Floral’aise este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul sau informațiile de pe ambalaj.

Dintotdeauna femeilor le-a fost frică să vorbească despre problemele lor intime. Sper că acest lucru să se schimbe și tot mai multe dintre noi să devenim conștiente că trebuie să avem grijă de noi în mod natural și normal.

Prin urmare, este important să fiți conștiente de importanța și îngrijirea sănătății intime. Starea noastră de bine depinde în mare măsură de această, așa că nu strică niciodată să mergi la ginecolog și să pui întrebări, iar dacă apar disconforturi care nu sunt date de o patologie să întrebi medicul dacă poți lua Floral’aise.

 • 111
 •  
 •  
 • 1
 •  

3 Comments on "Floral’aise – menține echilibrul florei vaginale și previne disconfortul intim"

 1. Claudia L Chivu | martie 8, 2021 at 1:38 pm | Răspunde

  Îmi place descrierea acestor produse, poate le voi testa si eu!
  O primăvară minunată!

 2. Valeria Chertes | martie 8, 2021 at 5:47 pm | Răspunde

  Multumim pentru recomandare.

 3. Mulțumim pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*