Filtru purificare apa, solutie rapida si eficienta pentru cea mai pura apa

filtru frigider samsung
Share the joy

Filtru purificare apa, soluție rapidă și eficientă pentru cea mai pură apă

Astăzi foarte multă lume este preocupată de calitatea apei potabile. În ultimii ani aproape s-a dublat consumul de apă îmbuteliată, dar există diferite tehnologii pentru a îmbunătăţi calitatea apei de la robinet. Iar una dintre acestea constă în trecerea apei printr-un filtru.

Pentru că am văzut diverse publicaţii care explică diferenţele dintre toate apele îmbuteliate şi pentru că mulţi experţi atrag atenţia asupra apei îmbuteliate la PET, cred că tot apa de la robinet este mai bună. Însă această poate fi îmbunătăţită considerabil cu ajutorul unui filtru frigider samsung sau ce tip de frigider ai tu si care este dotat cu acel dozator pentru apa.

Apă potabilă poate fi contaminată cu reziduuri de pesticide, nitraţi( aceştia sunt componente naturale ai solului şi fac parte din ciclul de descompunere al azotului, care odată ingeraţi se transformă în nitriti, substanţe deosebit de periculoase pentru sănătate), metale grele, antibiotice şi chiar microorganisme, cum ar fi Cryptosporidium, care poate provoca boli la persoanele cu un sistem imunitar slăbit sau Helicobacter pylori,etc..

Alţi contaminanţi se găsesc şi în conductele reţelei de distribuţie. Multe dintre ţevile vechi sunt făcute din plumb, material utilizat până în 1980. Acestea eliberează particule de metal, care după cum ştim sunt toxice pentru sistemul nervos central şi poate afecta dezvoltarea intelectuală a copiilor.

Şi apa de izvor poate conţine tot felul de reziduri prin contaminarea pânzei freatice, aşadar nu este o soluţie viabilă.

Cele mai expuse persoane sunt cele din mediul rural sau din zone unde sunt ferme de animale, iar alimentarea cu apă potabilă se face din fântână sau izvoare de adâncime.

Purificarea apei cu ajutorul unui filtru frigider

Pe de altă parte, apă îmbuteliată nu este ieftină. De aceea tot mai multe persoane au în vedere posibilitatea de purificare a apei. filtru frigider samsung

Cea mai la îndemână soluţie este frigiderul cu dozator de apă. Chiar şi eu am unul acasă. Acestea au un recipient în care adaugi apă de la robinet şi cu ajutorul filtrului, apa este purificată în proporţie de 99,99%.

Acest tip de filtru de apă reduce toate sedimentele, rugina, murdăria, clorul, mirosul şi gusturile nedorite, lăsând o apă pură, numai buna de baut.

Dacă detineti un frigider de acest tip, indiferent dacă marca este, la un moment dat va avea nevoie de un nou filtru de apa.

De unde cumpăr un filtru nou?

Aceasta este întrebarea cheie pentru mulți utilizatori frigider tip american, care are un distribuitor de apă și/sau distribuitor de cuburi de gheață.

Aceste filtre pentru frigidere side-by-side sau pentru frigidere care au dozatorul de apă încorporat în uşă, se pot cumpăra de pe bewater.ro, un magazin online care vinde tot tipul de filtre apă originale Samsung, Filtre, Cani si Dozatoare Apă, Consumabile si accesorii Filtre Apa, Dedurizatoare si Lampi UV,   Accesorii si Recipiente Apa,  Expresoare cu Dozator Gheata si purificator Apa, etc.

Importantă consumului de apă filtrată

Consumul zilnic de apă filtrată, purificată, în cantitate suficientă, va contribui în mod semnificativ la menţinerea sănătăţii, deoarece corpul nu trebuie să digere si să elimine substanţe străine, care nu ar trebui să fie ingerate în nici un fel.

Având un frigider cu filtru apă poţi avea întotdeauna apă şi cuburi de gheaţă de o puritate maximă.

Filtrele de apă sunt foarte uşor de înlocuit, fără cheltuieli suplimentare şi în funcţie de apa consumată poate fi necesar să le schimbi doar de 2 ori pe an. Dacă stai să calculezi cât cheltuiești pe apă îmbuteliată, a cărei calitate nu ai cum să o verifici, constați că în cel de al doilea caz cheltuiești mai multi bani.

Aşadar prin consumul de apă filtrată vom obţine o importantă economie şi o apă de calitate superioară. De asemenea, contribuim la salvarea mediului înconjurător pentru că producem mai puţine deşeuri.

Cu ajutorul unui filtru frigider Samsung sau orice alt tip de filtru de apă, puteţi avea în propria casă apă filtrată şi proaspătă, oricând doriți.

1 Comment on "Filtru purificare apa, solutie rapida si eficienta pentru cea mai pura apa"

  1. Am si eu nevoie de filtru pentru purificarea apei. Aman cam de mult timp si cred ca acum este momentul.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*