Când vine toamna vreau sa-mi decorez casa cu obiecte de mobilier de pe FAVI.ro

fotoliu modern
Share the joy
 • 96
 •  
 •  
 • 3
 •  
 •  

Hai cu mine în lumea fascinantă a decorațiunilor interioare, FAVI.ro ne ghidează pașii

În sfârşit acasă!

Un gând care îmi inflorește un zâmbet pe buze de fiecare dată când trec pragul casei mele. Acest lucru nu numai că înseamnă sfârșitul unei zile lungi și obositoare, ci că mă invadează brusc sentimente liniștitoare și confortabile, care mă fac să mă simt atât de bine că în sfârșit am ajuns acasă, în îmbrățișarea căminului meu.

Când deschid uşa, îmi doresc o casă care trebuie să mă întâmpine călduroasă, veselă şi primitoare, iar eu fericită, să mă simt protejată de căldura ei.

După cum știți, abia am terminat de renovat. Ma rog au trecut deja doi ani, dar unele camere sunt încă incomplete pentru că vara aceasta am renunțat și la vechea mobilă, greoaie și inestetică.

Cât a fost vară mi s-a părut foarte trendy cu doar o canapea mică şi o măsuță în salon. Casa mea părea foarte aerisită și ideală când temperaturile au înnebunit în termometre. Acum, că frigul se insinuează printre perdele, colturile sunt reci și podeaua pare neprimitoare. Simt că fiecare cameră ar avea nevoie de o completare, de încă un obiect de mobilier sau un detaliu decorativ, o pată de culoare care să le întregească şi să le încălzească.

O cameră goală este întotdeauna o provocare, însă când trebuie să combini diferite piese pentru a obține un final armonios, devine și mai greu.

Poţi să completezi doar o încăpere cu doar câteva piese de mobilier şi să pară că ai schimbat toată casă, eu aş adăuga un lampadar în dormitorul meu şi dintr-o dată totul să pară altfel, iar o măsuță elegantă pe hol mi se pare că va face casa mai primitoare.

lampadar

Livingul meu este de moment un spaţiu neutru, o cameră cu un pereții văruiți în alb şi parchet închis la culoare. Este o cameră luminoasă şi însorită, dar complet lipsită de farmec, de aceea vreau să te invit alături de mine în aventura decorări ei şi transformarea casei mele într-un cămin călduros, pregătit să întâmpine anotimpul rece cu o atmosferă cozy.

FAVI.ro, locul în care găsești tot ce vrei pentru casa ta

Asa am ajuns pe site-ul FAVI.ro, cel mai avansat motor de căutare în domeniul mobilei și a tot ce tine de design interior.

FAVI.ro este locul ideal pentru toți aceia care iubesc interioarele frumoase, pentru că acordă o atenție deosebită selecției oportune de mobilier și decorațiuni frumoase, din magazine online.

Partea frumoasă este că acest motor de căutare îţi afişează mai multe oferte care se găsesc pe site-uri diferite, iar tu ai posibilitatea să alegi cea mai convenabilă variantă.

Cum aş vrea să îmi decorez casă pentru a crea o atmosfera coyz ?

Întotdeauna am zis că diferența între o casă elegantă și una decorată kitch, o dau detaliile şi calitatea mobilei.

De obicei când vine vorba de desenarea spaţiului personal, creativitatea nu are limite şi este permis orice te definește şi îţi creează acea stare de bine și sentimentul de acasă, atâta timp cât încerci să creezi un tipar omogen, urmând un anumit stil decorativ.

Aş schimba multe în casa mea pentru a o face mai caldă si primitoare. La început aş lua o mobilă living şi nu cu orice fel de mobilă, ci acea mobilă care să-mi ofere confort, spaţiu de depozitare şi mai presus de toate, satisfacție vizuală.

Cu FAVI.ro am găsit o mobila living alba care mă va face să exclam ”îmi place”, ori de câte ori intru în salon și tare mi-aş dori să îmi decorez salonul în tonuri albe cu parchetul acoperit de blănuri pufoase tip hygge style.

mobila living alba

Eu ador spaţiile largi, aerisite şi luminoase, iar stilul hyggie este o tendință a sezonului rece. Îmi doresc o mobilă modernă cu design futurist, în culori calde, naturale, în stilul scandinav,  primitoare și cozy.

Desigur că am cautat pe la magazinele din oraş, însă în provincie totul pare demodat. Prin motorul de cautare FAVI.ro am avut acces la toate magazinele de profil din România, pentru că acest site face legătura între cumpărători și cele mai moderne magazine de mobilă și decorațiuni interioare.

În primul rând aş alege o comodă modernă pentru noul televizor, apoi comodă cu sertare, măsuță cu blat de sticlă și un covor pufos sau o blană decorativă. Aş mai adăuga un tablou, un lampadar și o perdea diafană, care să lase soarele să mângăie mobila, să ademenească lumina și să o închidă în centrul universului meu.

blana decorativa

În ultimul timp comodele şi mobila modulară sunt un trend adoptat de toată lumea. Nu ai cum să greșești alegând aceste obiecte de mobilier, mai ales dacă le vizionezi pe FAVI.ro, îți garantez că vei găsi una care să se potrivească exact în casa ta.

Aş alege și un dulap tip bufet în care să adăpostesc vesela și băuturile pentru musafiri. Acest tip de mobilier este foarte practic și încăpător. Rafturile lui pot adăposti cam tot ce ai nevoie, iar deasupra poți așeza fotografii în rame de argint, o vază cu flori sau o sculptură frumoasă.

Următorul personaj care intră pe scena salonului meu ar fi canapeaua. Aceasta este esențială, iar colecția de canapele moderne listată pe FAVI.ro, pur și simplu m-a vrăjit. As alege una care sa facă contrast cu mobila, confortabilă și primitoare, în care să mă afund cu placere în serile reci de iarnă.

canapea moderna

Pe FAVI, unele dintre produsele expuse sunt desenate de celebri designeri de interioare, iar varietatea de obiecte decorative și a mobilelor afişate pe site-ul lor lor este imensă.

Mie îmi place tot ce este modern, dar poate tu, dragă cititorule, preferi o mobilă clasică, din lemn mângâiat de soare. Tot pe acest motor de căutare găsești producători de top ce te invită să admiri mobilier de bun-gust şi piese rafinate care vor aduce o atingere magică în tihna casei tale.

Livingul meu nu ar fi complet fără o măsuţă de cafea, poate un raft pentru cărţile dragi… și un pic de magie dată de obiecte decorative moderne și de calitate.

Pentru că am văzut foarte multe canapele elegante, am ales să vă arăt și un fotoliu albastru special pentru coltul meu preferat, un loc în care să mă așez să citesc,  să beau un ceai cald sau să mă uit în albumul de fotografii al familiei.

fotoliu modern

Pe FAVI.ro găsești orice ai nevoie pentru a decora căminul tău.

Pa acest site găsești și o gamă imensă de scaune moderne, elegante, în toate culorile, sculptate în metal, acrilic sau lemn, cu design futurist sau clasic.

Poți alege o canapea pe care să vă adunați cu toții seara în fata televizorului, o canapea colorată, monocromă, acoperita cu stofă sau piele, o canapea robustă cu lumini ambientale sau una extensibilă pentru musafirii care vor să rămână peste noapte.

Poate vrei mobilă modernă, cu linii atractive care reflecta exact felul tău de a fi, decorațiuni de calitate, corpuri de iluminat, acele pete de culoare care accentuează pană la sublim personalitatea stăpânului casei. Eu mi-aş umple casa de lampadare care să îmi scalde serile de toamna în lumina lor caldă.

Doar aici poți să-ți decorezi spațiul exact asa cu ți-ai dorit dintotdeauna. Casa ta, căminul tău și al copiilor tăi, redesenat cu imaginația elegantă a a unor designeri celebri şi neprețuitul ajutor oferit de FAVI.ro.

Nu uita: intre a încărca locuința cu o mobilă cumpărată la ofertă din magazinul de la parterul blocului şi diverse obiecte decorative luate la reducere de la la un magazin de bricolaje şi posibilitatea a desena subtil personalitatea ta prin mobile moderne, elegante şi de calitate, este doar un pas mic, fa-l cu un clik!

FAVI te ghidează să te îndrepți în direcția corectă. Îţi aduce în atenţie acele mici accente care să sublinieze fiecare rază de lumina care pătrunde în camera, încălzind totul. Frumuseţea casei tale nu este reflectată doar în ochii unui estet, nici nu este nevoie să ai o pregătire de designer de interioare, îți trebuie doar răbdare şi perseverență în a caută o mobila perfectă care să te facă să te îndrăgosteşti de ea de la prima vedere. O mobilă pe care să o vezi şi să ştii că trebuie să fie a ta fără să îţi arunci ochii pe etichetă.

Fiţi creativi şi practici când amenajaţi casa voastră. La fel ca mine, să aveţi întotdeauna în minte momentele minunate pe care urmează să le petreceți aici, în compania celor dragi.

cozy style

 • 96
 •  
 •  
 • 3
 •  

Be the first to comment on "Când vine toamna vreau sa-mi decorez casa cu obiecte de mobilier de pe FAVI.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*