Etichete rezistente la apa, personalizare eficienta

Share the joy

Etichete rezistente la apă, personalizare eficientă

Întotdeauna mi-a plăcut ordinea. Am cărţile ordonate în ordine alfabetică în bibliotecă, în cămară borcanele cu gem etichetate, până şi în congelator pungile au etichete rezistente la apă, cu data când au fost puse şi cam ce au înăuntru.

Etichetele sunt una dintre cele mai comune dar, totodată cele mai puternice instrumente de marketing din jurul nostru. Ele sunt perfecte pentru ordonare, promovare, conştientizare, atenţionare, etc.

Etichetele sunt aplicabile oriunde şi pentru orice tip de produs atât în mediul casnic cât şi în comerţ sau diverse alte instituţii.

Acestea dau posibilitatea de a cataloga diverse obiecte comestibile sau necomestibile. Cele mai multe etichete pe care le cunoaştem sunt pentru sticle, borcane, cutii şi cutii de conserve dar, sunt şi etichete mai speciale, cum sunt cele rezistente la apă de exemplu.

Etichete rezistente la apă

Pentru obiecte care se utilizează şi se spală frecvent este indicat să se folosească etichete rezistente la apa.

Imaginează-ţi cana de la birou, sticla de apă sau biberonul copilului pe care îl ia la grădiniţă, diverse flacoane în unele instituţii cum ar fi farmaciile sau laboratoarele.

Pentru acestea este indicat să se folosească etichete rezistente la apă.

etichete rezistente la apa

Etichetele rezistente la apă sunt eficiente pentru obiectele care sunt des manipulate sau spălate. Sunt uşor de personalizat şi se găsesc în diferite dimensiuni şi culori.

Chiar dacă nu ne gândim niciodată, etichetele rezistente la apă se folosesc pe o scară largă şi pentru foarte multe lucruri. Acestea rămân intacte chiar dacă se udă sau se spală cu diverşi detergenţi, spre deosebire de etichetele de hârtie care dispar la prima spălare.

Etichete care sunt rezistente la apă sunt proiectate pentru a rezista la multiple utilizări, iar acest lucru se realizează cu hârtii sintetice speciale şi cu cerneluri UV în plus faţă de etichetele normale. Ele păstrează culorile sau înscrisurile nealterate şi nu se deteriorează aproape niciodată.

etichete rezistente la apa

Sunt etichete rezistente la apă imprimate şi tăiate în diverse forme, mărime şi culori. Sunt autoadezive şi aderă cu uşurinţă la orice suprafaţă. Etichetele originale Dymo pot fi achiziţionate în funcţie de lăţimea benzii (6, 9, 12 sau 19 mm) sau în funcţie de preţuri, începând de la 7 lei.

Etichete originale Dymo de diferite materiale şi culori găseşti la Sancogrup. Acestea sunt perfecte pentru organizarea lucrurilor de acasă sau de la locul de muncă și pot fi utilizate atât în spatii interioare, cât și exterioare.

1 Comment on "Etichete rezistente la apa, personalizare eficienta"

  1. Buna ziua ,
    As vrae sa stiu daca aceste etichete se pot aplica si pe tesatura,mai exact pe echipament de lucru

Leave a comment

Your email address will not be published.


*