Edifica.ro, catalogul de idei pentru cele mai inspirate proiecte

edifica.ro
Share the joy
 • 27
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Edifica.ro, catalogul de idei pentru cele mai inspirate proiecte

Cu toţii visăm să avem o casă frumoasă şi confortabilă, o grădină superbă cu alei perfecte şi arbuşti înfloriţi. Cu toţii avem planuri şi idei cărora le dăm roată, le învârtim, le rostogolim şi în cele din urmă le abandonăm din lipsă de atitudine şi substanţă.

Oare cum ar fi să ai propriu designer de interioare la dispoziţia ta să te ajute să pui în ordine aceste idei? Un garadinar, un arhitect, un bucătar, un stilist sau chiar un prieten bun sfătuitor? Cum ar fi ca în orice moment ai avea nevoie, un specialist dintr-un anumit domeniu să vină cu soluţia salvatoare la dilema ta?

Astăzi vreau să îţi vorbesc despre cel mai complex site din online-ul românesc, un loc unde inspiraţia şi ideile tale să prindă contur. Cel mai complex ghid în care sfaturile oferite de experți te vor face să găseşti soluţia perfectă la orice problemă pe care o ai: edifica.ro.

Edifica.ro

Acest site nou este locul unde totul este la îndemână. Idei confortabile, tips ingenioase, sfaturi pertinente, sugestii şi moduri diferite de a vedea din alt unghi fiecare lucru şi fiecare proiect al tău.

În paginile virtuale ale site-ului vei găsi ultimele tendinţe din decoraţiunile interioare şi din grădinărit, planuri atrăgătoare pentru arhitectura casei tale, sfaturi, proiecte şi multe îndrumări oferite de experţi acreditaţi, aşezate în articole bine documentate, de actualitate, cu informaţii exacte despre fiecare domeniu atins.

Edifica.ro este singurul loc unde totul te îmbie să găseşti noi moduri de a îmbunătăţi ideile tale, iar pentru ca tu să te bucuri cu succes de acestea, specialiștii şi colaboratorii edifica.ro îţi oferă gratis un ebook cu informaţii utile pentru casă şi grădină.

Site-ul este atent structurat, luminos şi aerisit, împărţit pe meniuri pentru a găsesi rapid informaţia de care ai nevoie. Sfaturi practice de design şi decoraţiuni interioare, dar şi inspiraţie de desen peisagistic sau compoziţie pentru colţul tău de natură.

edifica.ro

Ce informaţii găseşti pe edifica.ro

Când am descoperit site-ul acum câteva zile am stat câteva ore bune să citesc diverse articole. Sunt atât de bine scrise încât te cuceresc de la primele rânduri, iar fotografiile afişate pe site sunt pur şi simplu uimitoare, vibrante sau delicioase… după caz. Ba chiar aveţi şi o secţiune de unde puteţi alege câteva wallpaper spectaculoase, imagini perfecte care îţi taie răsuflarea cu frumuseţea lor.

1. Despre casă

Aici sunt expuse idei diverse, soluţii salvatoare dar şi sfaturi extraordinare pentru amenajarea fiecărui colţ din casă. Indiferent că este vorba despre camera copilului, terasă, baie sau bucătărie, articolele cu sfaturi practice şi imagini cu decoruri de vis te vor face să îţi creionezi propriile planuri pentru un cămin perfect.

Cele mai interesante articole sunt cele care descriu proiecte realizate cu bani puţini. Unele idei sunt foarte interesante, numai bune de pus în practică.

Tot aici înveţi să alegi lenjeriile perfecte pentru fiecare anotimp, corpurile de iluminat pentru ca fiecare încăpere să fie scăldată în raze suave şi odihnitoare, dar îţi sunt dezvăluite şi diverse secrete pentru un design interior atrăgător, mobila de calitate sau alte decoruri superbe care sa transforme fiecare încăpere într-o camera elegantă și primitoare.

2. Despre grădina

Articole cu cele mai bune sfaturi pentru grădinarii novice, dar şi pentru cei experimentaţi sunt aici. Informaţii valoroase despre creşterea plantelor, ghiduri complete de grădinărit, sfaturi despre cum să obţii culturi bogate sau o imagine de vis pentru ochiul de natură din curtea voastră.

În această secţiune găseşti sfaturi despre diverse metode prin care poţi obţine nişte rezultate remarcabile, dar și pentru a pune în valoare fiecare centimetru de verde pe care îl priveşti de la fereastra casei tale. Doar aici este o adevărată sursă de inspiraţie pentru iubitorii de trandafiri şi alte flori înmiresmate, pentru gurmanzii care vor cireşe din spatele curţii dar şi pentru cei cărora le place să simtă iarba proaspăt tăiată sub tălpi.

Pentru multe dintre ideile descrise aici gratis, unele persoane plătesc un arhitect peisagist sau un grădinar, dar cu ajutorul edifica.ro poţi descoperi viziunea potrivită pentru grădina ta.

3. Construcţii şi amenajări

Cu toţii am trecut prin renovarea unei case. Uneori rezultatul este dat de suma pe care o avem la dispoziţie, dar cu ajutorul sfaturilor de pe acest site, cu bani puţini poţi obţine rezultate măreţe.

De cele mai multe ori avem tendinţa de a apela la prieteni şi de a le cere părerea. Nimic mai greşit, pentru că fiecare dintre aceştia ne vor livra preferinţele personale la care de cele mai multe ori nu ne raportăm. De aceea propunerile de pe site acoperă o plajă largă de stiluri pentru a se mula perfect pe dorinţele şi preferinţele fiecăruia dintre noi.
Astfel vei beneficia de abordări diferite pentru a obţine elemente de arhitectură surprinzătoare care vor transformă casa ta într-un cămin unic care să poarte amprenta personală şi să te reprezinte.

Articolele prezintă ultimele tendinţe în amenajări interioare şi exterioare, cele mai noi şi mai revoluţionare materiale de construcţii, proiecte arhitecturale din care te poţi inspiră, împreună cu ideii strălucitoare ale celor mai mari arhitecţi ai lumii, expuse aici pentru a oferi cititorului o experienţă plăcută dar şi să aprindă o scânteie în imaginaţia acestuia.

4. Sfaturi practice

Din această secţiune am citit cele mai multe articole, bucurându-mă că am găsit sfaturi de calitate, care funcţionează cu adevărat. Tips geniale pentru ziua când îţi vine rândul la curăţenie şi trucuri pentru o organizare eficientă vor transforma aceste experienţe casnice în zile vesele în care căminul tău va fi dereticat rapid oferindu-ţi timp şi pentru micile plăceri personale.

Am mai găsit un instrument online, un calculator taxe notariale care te va ajută să ştii exact ce datorezi statului dacă faci o tranzacţie imobiliară sau cât te costă toată „afacerea”. Util şi cu adevărat de folos!

Pe site mai sunt foarte multe trucuri şi sfaturi care te vor ajută să economiseşti timp şi de ce nu şi bani, nu le voi enumera pe toate, dar te invit să descoperi şi tu rezolvări geniale pe care le căutai de mult timp. Propunerile sunt atât de variate că vei rămâne uimit.

5. Stil de viaţă

În sfârşit un site cu articole elegante despre celebrităţi şi diverse evenimente la care acestea participa. Nivelul articolelor din această secţiune este foarte elevat, știrile prezentate fiind de o finețe şi un rafinament nemaiîntâlnit de mult timp în online-ul românesc.

De când am descoperit site-ul edifica.ro, acesta a devenit refugiul meu personal, locul în care aduc o pată de culoare în viaţa mea. Locul în care satisfacţiile personale găsesc echivalent şi sper să va aducă inspiraţie şi vouă.

edifica.ro

 

 • 27
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Edifica.ro, catalogul de idei pentru cele mai inspirate proiecte"

 1. Valeria Chertes | august 2, 2017 at 5:10 pm | Răspunde

  Un articol mimnunat care mi-a fost drag sa ul citesc.

 2. Foarte interesant site-ul, am gasit cateva idei dar mai ales sfaturi care ma intereseau. De exemplu , cum sa tin porumbeii departe de balcon. De fapt astia sunt gugustiuci

 3. Este un site complet, unde gasesti de toate.

 4. Am intrat sa verific cateva sfaturi practice si cateva materiale din categoria „stil de viata”… si am sfarsit prin a ma bucura de un articol despre amenajarea dormitorului. Sa mai dai cu recomandari de site-uri d’astea ca sunt bune la casa omului :D.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*