Din Eden, dulceață și siropuri naturale, alimente funcționale pentru o sănătate ideală

Din Eden
Share the joy

Din Eden, dulceață și siropuri naturale, alimente funcționale pentru o sănătate ideală

Natură este înțeleaptă și darnică, împărțind cu noi roadele ei binefăcătoare. Pline de vitamine și elemente esențiale, fructele și legumele sunt sursă de viață, de sănătate și stare de bine în stare pură. Nu există o modalitate mai bună de a consuma fructe în afara sezonului decât transformate în ​​gem sau dulceață. Bunicile noastre le făceau pentru a păstra fructele care nu puteau fi conservate altfel cândva. Astăzi cei de la Din Eden le transformă în alimente funcționale păstrând nu doar aroma soarelui ce sărută livezile, dar și proprietățile benefice oferite sănătății noastre de fructele naturale, culese din inima muntelui.

Zilele trecute a ajuns la mine un colet plin cu bunătăți din cămara Din Eden. Siropurile din fructe de pădure (presate la rece) și din plante medicinale și dulceţuri aromate, din fructe culese manual dintr-o zonă montană ferită de poluare și tratamente chimice, m-au uimit cu savoarea și gustul lor delicios. Produsele lor condensează proprietățile unice ale naturii, transformându-le într-un sprijin de nădejde a unei diete echilibrate, a unei imunități ideale și a unei sănătăți de invidiat.

În încercarea de a se adapta la schimbările de pe piață și a oferi consumatorilor care caută din ce în ce mai mult produse cu ingrediente simple și naturale, cei de la Din Eden au dezvoltat o gamă de produse obținute prin procese fizice precum presarea la rece, fără a adăuga aditivi. Rezultatul este delicios! Iar siropuri și dulcețuri cu un concentrație mare de zaharuri naturale, minerale și vitamine, dar și substanțe funcționale precum fibrele, pot fi folosite pentru sosuri, băuturi răcoritoare sau pur și simplu savurate fără prejudecăți, ori de câte ori avem nevoie de ceva dulce, pot face parte dintr-o dieta sănătoasă pentru întreaga familie.

Dulceața și beneficiile sale

Fructe și legume ar trebui să consumăm zilnic. Desigur, ideal ar fi să le rupem din grădină și să ne înfruptăm cu deliciul acesta minunat, dar acest lucru nu este posibil și păstrarea lor perioade foarte lungi de timp, nu doar că le reduc proprietățile, dar unele sunt extrem de delicate și se strică rapid. Atunci când fructul este transformat în dulceață, prin procedee responsabile, majoritatea vitaminelor sunt conservate, iar mineralele conținute în fruct rămân intacte, ceea ce ne va reîncărca corpul cu electroliți de exemplu, dar ne permite și un răsfăț al papilelor gustative.

Dulceata Din Eden

Siropurile și dulcețurile din cămară Din Eden sunt din fructe culese manual și aduc nu doar un aport de energie ce ne va ajută să facem față cu brio momentelor zilnice solicitante, dar fiecare sortiment este special gândit pentru a fi „hrană și pomadă” contribuind la refacerea organismului în cazul unor afecțiuni.
Pe de altă parte, aportul ridicat de zahăr invertit din sfeclă de zahăr va fi benefic în cazul celor care au nevoie de energie pentru a face față provocărilor zilnice.

Obținute doar din fructe culese din zone cultivate în zone protejate, ne ajută să eliberăm corpul de toate substanțele chimice, erbicide sau pesticide pe care le pot conține alte fructe care sunt culese din culturi industriale. Un fruct de calitate superioară pe care corpul nostru îl va asimila mai bine va avea și o contribuție semnificativă asupra sănătății noastre.

Siropuri naturale benefice pentru sănătate

Tot în cămara Din Eden puteți găsi siropuri naturale, care pe lângă aromă inconfundabilă a siropurilor copilăriei noastre, ajută la menținerea sănătății. Astfel, siropuri presate la rece din cătină, brad, păpădie sau pătlagina ne vor face să închidem ochii suspinând după zilele fără griji când mama îngrijorată de „roșu în gât” ne oferea „medicamentul” din cămara bunicii, atât de bun și binefăcător, încât imediat îți trecea orice durere și prindeai chef de joacă. Siropul de afine, de zmeură, mure sau merișor, apreciate pentru conținutul ridicat de antioxidanți, sunt ideale acum când timpul se încălzește și un suc cu gheață este „poftit” de toată familia.

Siropurile sunt obținute din sucul fructelor ce au fost presate la rece pentru a păstra majoritatea proprietăților celor mai bune fructe proaspete. Nu conțin aditivi , conservanți sau coloranți și păstrează intactă aromă fructelor proaspăt stoarse. Toate ingredientele sunt total naturale și foarte benefice pentru sănătatea întregii familii.

sirop natural Din Eden

Un alt avantaj al siropurilor Din Eden este că nu provin din concentrate și gustul și culoarea lor sunt 100% naturale. Cei mici le vor consumă cu plăcere când iureșul cotidianului nu ne permite să ne oprim să mâncăm un fruct. Astfel, băutul sucului din siropul organic fiind o soluție excelentă care vă va permite să vă bucurați de aportul zilnic de vitamine de care aveți nevoie voi și toată familia.

Dedicați unei vieți sănătoase, Din Eden ne oferă calea spre o dietă echilibrată așezând pe rafturile din cămară lor doar dulcețuri și siropuri din ingrediente naturale, pentru ca noi să ne bucurăm de toate beneficiile pe care acestea le oferă. Pe lângă faptul că sunt alimente sănătoase, acestea conțin nenumărate vitamine, substanțe nutritive și minerale, sunt antioxidanți perfecți, ideali pentru a ne menține în formă.

De asemenea, siropurile sunt perfecte pentru le adăuga în limonade sau pentru a prepara băuturi răcoritoare și naturale pentru copiii noștri.

Noi ne declaram îndrăgostiți de gustul produselor Din Eden. Țineți aproape ca promit ca vă arăt câteva rețete delicioase cu aceste produse minunate.

Din Eden

Be the first to comment on "Din Eden, dulceață și siropuri naturale, alimente funcționale pentru o sănătate ideală"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*