Despre Batiste Sampon Uscat

Share the joy

batiste sampon uscat

Dragele mele, vă vorbeam zilele trecute despre prima mea întâlnirea cu şamponul uscat. Mai văzusem emisiuni despre produse asemanatoare pe posturi străine, dar niciodată nu am avut ocazia să testez produsul. AICI, v-am vorbit despre primele mele testări, astăzi vreau să va explic exact ce şi cum…

Şamponul uscat Batiste este un produs sub formă de spray care conţine particule ce reîmprospătează şi revitalizează părul între două spălări, fără să utilizăm nici un strop de apă. Acesta nu deteriorează părul sau pielea scalpului. Particulele pulverizate pe podoaba capilară , pur şi simplu absorb sebumul în exces. Odată scuturat, părul devine strălucitor şi foarte uşor de coafat.

După cum ştiţi, corpul uman secretă sebum cu ajutorul glandelor sebacee . Acest sebum este un ulei natural , produs de corp, pentru a păstra epiderma hidratată. La mulţi dintre noi pot apărea din diverse cauze dezechilibre care fie fac glandele sudoripare să nu mai secrete sebum rezultatul fiind o piele si un păr uscat, fie le obligă la o hiperactivitate, motiv pentru care toată suprafaţă pielii suferă în urmă excesului de sebum. Astfel apare pielea cu aspect lucios şi părul care pare să nu fie spălat de mai multe zile, chiar dacă în ziua precedentă a fost sub duş.

Spălatul mai des nu e o soluţie, pentru că îndepărtarea sebumului, face pielea să producă mai mult. Însă Şamponul uscat Batiste vine în ajutorul nostru reînprospătând aspectul părului.

Efectele sunt uimitoare. Eu am testat samponul uscat XXL Volume si samponul uscat Cherry.  Am fost impresionata de ambele, improspateaza, curata, parfumeaza si redau volumul si aspectul curat al parului in cateva clipe. Doar pulverizezi, masezi , scuturi si gata, parul este pregatit pentru coafura perfecta.

Dintre cele doua produse prefer samponul uscat XXL Volume. Cred ca se muleaza perfect pe necesitatile mele. Acesta ofera un volum extra si o  textura ideala pentru coafat.

Ambele produse sunt extrem de usor de folosit, nu lasa urme, nu pateaza, nu deterioreaza parul si nu au efecte negative utilizate pe timp indelungat.

Disponibil în mai multe variante, adaptate fiecărui tip de par : pentru par blond sau şaten sau brunet, pentru volum XXL, aromă originală, florală, de cireşe, tropicală şi de nuca de cocos. Pudra are diferite nuanţe pentru a se adapta părului tău, în rest e… pur şi simplu minunat.

In concluzie le recomand… cu Batiste Sampon Uscat, am parul mereu curat …

Leave a comment

Your email address will not be published.


*