De ce este important să purtăm ochelari de soare polarizați

ochelari soare polarizati Lentiamo
Share the joy

De ce este important să purtăm ochelari de soare polarizați

Ochelarii de soare reprezintă nu doar un accesoriu pe care îl alegem în funcție de tendințele modei, ci și o componentă esențială pentru menținerea sănătății ochilor. Radiațiile ultraviolete emise de soare pot avea consecințe dăunătoare asupra vederii noastre, contribuind la diverse probleme de sănătate oculară.

Alegerea cu atenție a ochelarilor de soare, întotdeauna îndreptându-ne spre cei de calitate superioară, poate aduce o schimbare semnificativă în protejarea sănătății ochilor și menținerea clarității vederii.

Eu am găsit o astfel de pereche de ochelari de soare la Lentiamo.ro. Sunt polarizați, superbi ca design – un clasic „aviator”, lucrați cu deosebită atenție la detalii și cu o lentilă atât de clară încât pare ca nici nu îi ai în faţa ochilor. Îmi odihnesc ochii la condus, filtrează excelent lumina puternică și cel mai mult îmi place ca sunt ușori și comozi pe urechi astfel încât îi pot purta și în casa moto.

Şi pentru că sănătatea ochilor e foarte importantă și stă în toate aceste detalii care ni se par minore, iată câteva motive pentru care sa alegi o pereche de ochelari de soare cu lentila polarizată:

  • Filtrarea Radiatiilor UV

Unul dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când alegi ochelari de soare este capacitatea acestora de a filtra razele UV. Radiatiile UV pot provoca deteriorări ale retinei și pot crește riscul de a dezvolta cataracte. Asigură-te că ochelarii alegi oferă protecție la cel puțin 99% sau 100% împotriva razelor UVA și UVB.

Ochelarii de soare Lentiamo au protecție UV 400, care oferă o protecție 100% împotriva razelor solare. Lentilele ochelarilor de soare au un filtru categoria 3 (transmisie de lumină 8 – 18%). Sunt potrivite pentru expunerea intensă la soare pe plajă sau în oraș.

Ochelari de soare aviator

  • Lentile polarizate

Lentilele ochelarilor de soare ar trebui să fie fabricate din materiale de calitate, precum policarbonat sau sticlă. Aceste materiale oferă o protecție superioară împotriva radiațiilor UV și sunt mai rezistente la zgârieturi. Lentilele Lentiamo sunt tratate pentru a filtra anumite tipuri de lumină, în special lumina reflectată de suprafețe orizontale, cum ar fi apă, asfaltul sau zăpada. Acest filtru polarizat ajută la reducerea strălucirilor și la îmbunătățirea confortului vizual.

Ochelarii polarizați sunt o alegere excelentă pentru protejarea ochilor de strălucirea puternică a suprafețelor orizontale, cum ar fi șoselele ude sau acoperite de gheata. Acest lucru este util în special pentru cei care practică sporturi nautice sau conduc frecvent.

ochelari de soare UV

  • Confort și Stil susținute de recomandarea oftalmologilor

În centrul Pragăi, echipa de designeri și opticieni de la Lentiamo a creat o gamă speciala de ochelari de soare în care fiecare pereche de ochelari de soare îmbină principalele calități ale brandului: calitate excepțională, stil sofisticat și rafinat și costuri avantajoase.

De acest lucru s-au ocupat opticienii lor care au efectuat diverse teste, pentru a se asigura că ochelarii de soare îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Nu în cele din urma o pereche de ochelari de soare ar trebui să fie confortabilă și să se potrivească bine pe față. Mie îmi place foarte mult stilul aviator, dar o ramă care se potrivește formei feței tale și care nu apasă sau alunecă în timpul purtării este ideala.

ochelari de soare polarizati

Mai vreau sa subliniez ca sunt foarte încântată de modul în care sunt împachetați si livrati ochelarii, atât cei de soare cat și ochelarii pentru calculator de care v-am vorbit în alt articol. Fiecare pereche de ochelari este livrata în tocul lor original, care este de foarte buna calitate și se inchide cu magnet. Laveta furnizată este perfectă pentru a curăța și îngriji cu atenție ochelarii de soare.

Totul a venit frumos ambalat în cutii de carton astfel încât daca vrei sa oferi un cadou, lentiamo.ro poate fi o alegere excelenta.

Ochelarii de soare sunt esențiali pentru protejarea sănătății ochilor. Alegerea unor ochelari de soare de calitate, cu capacitatea de a filtra radiațiile UV, poate contribui semnificativ în prevenirea problemelor oculare pe termen lung. Investiția în ochelarii de soare potriviți este, fără îndoială, o investiție în sănătatea ochilor tai.

Be the first to comment on "De ce este important să purtăm ochelari de soare polarizați"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*