De ce citesc articolele de pe flawless.ro, cea mai fresh revista online

Flawless.ro
Share the joy

De ce citesc articolele de pe flawless.ro

Dacă îți place să fii la curent cu cele mai recente tendințe în machiaj, astăzi îți împărtășesc preferința mea de top când vorbesc despre site-uri care promovează frumusețea si beauty tips, un site superb pe care nu îl poți rata: Flawless.ro.

Autoarea și fondatoarea flawless.ro se numește Alexandra Nuță-Stoica și este o adevărată cunoscătoare a lumii cosmeticelor și a parfumurilor. Alexandra a fost redactor-șef la revista Șapte Seri și alături de Ioana Radu a poronit acest minunat proiect. Aceasta din urmă s-a retras din proiectul flawless, dar a rămas cel mai bun prieten al proiectului editorial și cel mai drag colaborator al Alexandrei și al întregii echipe flawless.

In prezent Alexandra împărtășește și oferă informații, recenzii și știri despre parfumuri, makeup, frumusețe și îngrijire personală. Așadar dacă ești dependenta parfumuri, farduri și de rujuri și ai un întreg repertoriu al acestora în casă și în toate gențile, trebuie să citești neapărat sfaturile și recenziile din revista ei online.

Jurnalist specializat în modă și frumusețe, personal shopper, blogger, iubitor de relații publice și comunicare, pe lângă publicarea celor mai recente tendințe în trucuri de machiaj, împărtășește și cele mai recente știri din parfumerie, moda, călătorii sau lifestyle si alte subiecte atât de dragi noua, femeilor.

Despre toate acestea citesc cu plăcere articole altfel pe www.flawless.ro, o revistă online care-mi place mult și alături de care particip la diferite colaborări.

Flawless.ro

Despre Flawless.ro

Revista are 6 secțiuni dedicate viciilor noastre cotidiene: fun & games, fashion & accessories, beauty & makeup, lifestyle & leisure, how to și boys & toys – la masculin. Pentru că da, este o revistă pentru ambele sexe, pentru „băieţi buni, fete rele şi toți cei cu inima neîmblânzită și dor de ducă”.

www.flawless.ro propune subiecte interesante din toate punctele de vedere, de la interviuri cu vedete și designeri români, precum INNA şi Renata Stan, până la recenzii de cărți și filme și recomandări de călătorie. Rubrica How to… este dedicată micilor trucuri care ne pot face viața mai ușoară, zi de zi.

Această revistă online de lifestyle își propune în primul rând să prezinte publicului artiști talentați, la început de drum, designeri creativi, uneori necunoscuți, dar și părțile mai puțin știute ale călătoriilor și vacanțelor din România și din străinătate. Nu lipsește nici muzica, nici filmele cu adevărat fascinante, iar un loc special în inima autorilor va rămâne mereu lectura.

Flawless.ro susține toți oamenii creativi din mediul online, fie că vorbim despre jurnaliști de renume sau bloggeri, prin campanii integrate în cadrul revistei și nu numai.

Apaisac Biorga pentru pielea grasă sau mixtă

Evident ca m-am bucurat să fiu si eu apreciată de redactorul-şef al revistei Flawless şi să primesc susținere și un cadou drăguţ din partea redacţiei şi a partenerului revistei, Dermacare România. Ştiam deja că magazinul online al acestei companii propune o serie de produse dermato-cosmetice, cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale de top, iar eu am avut ocazia să testez crema matifiantă de la Biorga Apaisac, care este special concepută pentru pielea mixtă, grasă sau cu acnee şi care poate fi utilizată şi ca bază de machiaj.

Produsele Apaisac Biorga au fost fabricate respectând cele mai stricte standarde și au formule care garantează toleranță, eficacitate și utilizare plăcută. Produsele Apaisac Biorga sunt hipoalergenice, non-comedogene, fabricate fără parabeni, conservanți, detergenți sau coloranți.

Gama Apaisac Biorga pentru pielea grasă sau mixtă

Biorga Apaisac Cremă Matifiantă

Biorga Apaisac Cremă Matifiantă este special concepută pentru pielea grasă, hiperseboreică. Crema are o textură non-grasă, non-comedogenă și ajută la absorbirea excesului de sebum cu ajutorul ingredientelor active din formulă să.

  • Dermapur, complex cu brevet Biorga, format din acid fenolic (antibacterian), peptide
    (cathelicidine) inhibă dezvoltarea bacteriei Propionibacterium acnes responsabilă pentru apariția
    acneei;
  • acid hialuronic, cu rol hidratant;
  • gluconat de zinc, cu rol anti-inflamator și sebo-regulator;
  • fără parabeni, fără parfum.

Voi cunoașteți produsele Biorga? Dar revista Flawless.ro?

Be the first to comment on "De ce citesc articolele de pe flawless.ro, cea mai fresh revista online"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*