D-Cream și N-Cream GENERAME, noua generație de produse cosmetice anti-aging

generame cosmetice adn
Share the joy

D-Cream și N-Cream GENERAME, noua generație de produse cosmetice anti-aging

Pielea feței este foarte sensibilă și delicată. Întotdeauna în contact cu mediul extern, maxim de expusă la diferenţe de temperatură și alte agresiuni, este prima care se deteriorează şi arată uneori cu cruzime primele semne ale îmbătrânirii precoce, de aceea astăzi vă vorbesc despre două noi produse cosmetice pe care le-am introdus în rutina de îngrijire: crema de zi și crema de noapte D-Cream și N-Cream de la GENERAME.

n-cream si d-cream generame

Îngrijirea constantă are efect anti-aging

Pentru a avea un ten neted, hidratat, hrănit și strălucitor, trebuie să știți că este necesar să aveți o rutină completă de îngrijire și să evitați expunerea la căldură, frig, aer uscat și mai ales la efectul nociv al razelor soarelui.

În plus față de demachiere și curățare profundă, printre pașii de îngrijire absolut necesari în rutina zilnică, trebuie să introducem o cremă de zi și o cremă de noapte ce vor fi responsabile cu hidratarea și hrănirea profundă a tenului pentru a preveni apariția ridurilor, petelor și a altor semne de îmbătrânire prematură.

Pentru că de săptămâna trecută am introdus şi eu cele două creme de la GENERAME, pe care le puteți găsi pe site-ul celor de la profarma.ro, unde puteți obține o reducere de 15% la orice comandă utilizând codul DARKPASSION, astăzi vă aduc primele impresii.

GENERAME – formule cosmetice bazate pe studiul ADN-ului

Produsele GENERAME sunt nou intrate pe piața din România. Fiecare dintre acestea este rezultatul mai multor studii ale proceselor metabolice reglementate genetic care stau la baza îmbătrânirii pielii. Fabricate în Italia au o formulă alcătuită dintr-un complex de ingrediente biomimetice patentate, care imită procesele naturale de regenerare celulară, favorizează sinteza colagenului, a elastinei și a altor componente ale matricei extracelulare, acționând ca un mesager pentru a regla mecanismele implicate în redensificarea pielii.

Cu efect reparator, antioxidant și skin repair ajută la readucerea supleții pielii pielii, contribuie la regenerare celulară profunda, au efect anti-aging imediat vizibil și sesizabil pe piele și favorizează sinteza colagenului.

Fără ingrediente controversate, cele două creme au o textură suavă, delicată, se absorb rapid în piele și lasă o senzaţie fresh de nedescris.

Eu vă reamintesc constant că pielea este considerată un organ al corpului. Cel mai versatil şi complex organ pe care îl avem și singurul care este în contact direct cu lumea exterioară. Pielea este bariera de protecție împotriva agenților externi, frigului, căldurii, bacteriilor și este rezistenta la apă. Însă lipsa unei îngrijiri adecvate poate afecta pielea până în cele mai profunde straturi și poate duce la îmbătrânire prematură și chiar probleme de sănătate.

D-Cream și N-Cream GENERAME, experienţă personală

generame cosmetice anti-aging

Eu am un ten normal, fără probleme deosebite. De câțiva ani am început să îmi fac și eu rutine complete de îngrijire şi în general rămân fidelă produselor care mi se potrivesc, dar lista de ingrediente active şi mai ales lipsa unor ingrediente atât de blamate în lumea cosmetică m-a atras la cele două creme de la GENERAME şi mi-am dorit să le încerc.

Conform celor mai recente studii s-a descoperit că fundamentul genetic al fiecărui individ afectează mecanismele care stau la baza aspectului pielii între 41 % și 60 %. Pornind de la acest lucru, laboratoarele GENERAME au patentat două formule cu efect de regenerarea celulară identic cu cel pe care pielea îl face în mod natural.

D-Cream și N-Cream ajută la crearea celui mai bun mediu pentru piele, conțin ingrediente biomimetice brevetate care imită reglarea și mecanismele de protecție mobilă, studiate și dezvoltate pe parcursul a 10 ani.

Generame N-Cream review

Important este că aceste produse nu conțin ingrediente controversate precum siliconi, alergeni, parabeni și coloranți și au o listă de ingrediente active care imită moleculele prezente în mod natural în pielea noastră și care pun în mișcare procesele de regenerare ale dermului.

Principalul lor obiectiv este să imite procesele biologice codificate deja în ADN-ul nostru și care prin urmare sunt o parte din noi. Știm deja că producția de colagen scade odată cu vârstă, acidul hialuronic natural se resoarbe mai repede și se produce mai puțin, și multe alte procese naturale care au tendința de a încetini inevitabil odată ce anii încep să se adune, pun în pericol frumusetea și tinerețea pielii.

Este bine cunoscut faptul că pentru a avea grijă corect de pielea noastră trebuie să luăm în considerare toți factorii care pot influența în mod negativ sănătatea și frumusețea acesteia. Poluarea, stresul oxidativ, razele soarelui, precum și produse cosmetice agresive și utilizarea incorectă a acestora sunt inamici direcți pe care trebuie sa învățăm sa-i învingem.

Cu toate acestea, chiar dacă mediul interacționează direct cu pielea noastră, caracteristicile noastre genetice sunt cele care vor determina traiectoria de îmbătrânire a pielii, influențând în mod direct felul în care genele noastre răspund la stimulii externi.

Pentru început pot să vă spun că cele doua creme nu mi-au creat niciun fel de disconfort, iar pielea mea le iubește din prima zi. Îmi place teribil modul în care se întind dară a crea scuame și fără a da senzația de piele grasă. Totodată pielea pare să le aștepte însetată pentru că se absorb rapid și nu lasă peliculă lipicioasă. Primul efect observabil chiar după primele aplicări este de iluminare și hidratare. Pielea pare să capete suplețe și imaginea pe care ți-o întoarce oglinda este una fericita și odihnită.

D-Cream GENERAME, crema de zi, are o textură foarte soft! Abia se simte pe față și cred că poate fi utilizată și ca bază pentru machiaj. Foarte fină, are un parfum aproape imperceptibil şi intră rapid în piele.

D-Cream GENERAME reviewN-Cream Generame este uşor mai densă, hidratează mai tare și se absoarbe un pic mai greu decât crema de zi. Crema de noapte nu înfundă porii și nici nu mă face să ma trezesc cu pielea transpirată sau cu exces de sebum.

Totodată vreau sa subliniez ca sunt printre puținele produse cosmetice cu acest efect extraordinar de reparare și susținere celulară apte tuturor tipurilor de piele. Pentru formulele celor două creme GENERAME au fost luate în considerare procesele partajate de toate tipurile de piele, indiferent de vârstă.

Ambele crema au recipiente de sticlă vopsită ce le protejează de actiunea oxidantă a luminii. Vin sigilate, dar nu au spatulă cosmetică, drept pentru care trebuie să iei crema cu degetele.

O să revin cu posturi update pe Instagram și promit să vă țin la curent cu evoluția pielii răsfățată D-Cream și N-Cream de la GENERAME.

Până atunci nu uitați de codul de reducere DARKPASSION ce vă aduce 15% la comenzile pe site-ul celor de la profarma.ro.

Despre GENERAME

Un proiect inovativ, menit să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor, prin difuzarea și comercializarea produselor și serviciilor bazate pe cercetarea genomului uman, invenția Generame constă în capacitatea de a recunoaște caracteristicile care ne aparțin, dar care nu sunt văzute în exterior, datorită dezvoltării pașaportului genetic.
Datorită acestei abilități, Generame este capabil să proiecteze și să propună soluții eficiente: caracteristicile noastre genetice nu sunt destinul nostru, ci ghidul pentru a alege lucrurile care funcționează cel mai bine pentru noi.
Invenția Generame este brevetată, protejată de mărci comerciale internaționale și secrete industriale.
Este o bogăție de cunoștințe care nu sunt create într-o zi; a fost nevoie de ani, pasiune și investiții.

 

Be the first to comment on "D-Cream și N-Cream GENERAME, noua generație de produse cosmetice anti-aging"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*