Cursuri Eurocor, cadouri ingenioase pentru un viitor mai bun

cursuri Eurocor
Share the joy

Cursuri Eurocor, cadouri ingenioase pentru un viitor mai bun

Iată-ne în plină iarnă, cu fulgii roind în jurul nostru, alergând după cadouri pentru cei dragi, profitând de zilele de vacanță și timpul petrecut împreună cu familia. Astăzi vă vorbesc din nou despre cursurile mele de Engleză nivel Începători Interactiv de la Eurocor.

V-am tot povestit despre etapele de învățare, despre modul în care este structurat cursul și care este evoluția mea. Să fiu sinceră, până și eu sunt surprinsă, nu mă așteptăm să îmi îndrept dicția și să învăț atâtea cuvinte noi. În plus, practica e mama învățăturii și conștiinciozitatea, dar mai ales modulele care ajung la mine lunar sunt cele care mă pun în mișcare și împreună cu cel mic… învățăm engleză.

Pentru că este perioada cadourilor, astăzi vreau să vă propun un altfel de cadou pentru voi sau pentru cineva drag: un curs Eurocor.

Știți deja că din portofoliul Eurocor fac parte diverse cursuri, unele de dezvoltare personală, altele pentru învățare limbi străine sau pentru calificare și dobândirea de cunoștințe în diverse meserii.cursuri eurocor
Oricare din acestea este o investiție în viitorul celui care urmează un astfel de curs, pentru că la sfârșit se primesc certificate și acreditări recunoscute de Ministerul Muncii.

Multe dintre prietenele mele au făcut cursuri make-up, de frizerie sau alte astfel de meserii, au obținut calificarea oficială și au putut să se reglementeze pe piața muncii.

Astăzi însă voi continuă cu recomandarea cursurilor de limbi străine, mai ales că la școala copilului ne-au anunțat că de anul viitor, copiii din clasa a cincea vor avea ca limbă secundară germana. Așadar am în plan să iau și un curs de limba germană, după ce termin cu engleza. În acest mod pot să fiu alături de copil și să îl ajut la lecții.

Cursuri de Engleză nivel Începători Interactiv

Am subliniat de multe ori că CD-urile audio din fiecare modul sunt un suport extraordinar, un profesor neobosit, ce repetă iar și iar până înveți exact cum se pronunță fiecare cuvânt. Astfel eu văd aceste CD-uri ca cea mai importantă parte din curs pe care nu o poți obține de nicăieri.

Știm cu toții că dacă ne confruntăm mai devreme cu învățarea unei alte limbi străine, rezultatele viitoare vor fi mult mai bune. Toți specialiștii ne spun că în primii ani de viață creierul este mai bine pregătit pentru învățare, iar acest lucru l-am văzut la copilul meu care învață cot la cot cu mine și chiar pronunță toate cuvintele cu lejeritate, mult mai bine decât mine.

Prin urmare, se pare că această etapă a copilăriei este un moment ideal pentru cei mici să învețe limba engleză împreună cu părinții sau frații mai mari, abordarea fiind mai mult ca un joc, unde părintele îl poate călăuzi mai ușor datorita CD-urilor care ajută la îmbunătățirea limbajului și a comunicării în general.

Ulterior, cei mici ajutați de profesorii de la școală, vor trece la partea scrisă, dar temelia unei limbi străine va fi demult consolidată dacă îi lăsăți să repete împreună cu voi.

Resurse educaționale moderne și materiale didactice primite în fiecare modul sunt bine structurate, astfel încât adulți și copii deopotrivă să aibă posibilitatea de a se exprima și de a învăța prin suporturile educaționale care se conectează cu emoțiile lor în spații familiale. Copiii ajutăți de părinți, vor învață mai repede acasă, decât dacă îi ducem la cursuri extrașcolare sau plătim ore la un profesor. Astfel de învățare mecanică de frica unui profesor, va duce mai târziu la respingerea limbii străine și rezultate scăzute.

curs engleza eurocor

Cursuri de Engleză Începători

Deși este foarte recomandabil să începeți studierea unei limbi străine de la o vârstă fragedă, aceasta nu este o scuză pentru noi adulții de a nu face față acestei noi provocări fie pentru a obține un job mai bun, fie pentru dobândirea de abilități lingvistice pentru vacanțe reușite.

Pentru mine acest curs este o rampă extraordinară de a comunica mai ușor cu diverse persoane din străinătate, fie pentru un schimb de servicii sau doar pentru a discuta diverse chestiuni legate de lumea blogging-ului.

Cuvintele pe care le știam de la școală, regulile gramaticale precum și repetarea dicției cu ajutorul suportului audio fac ca evoluția să fie admirabilă în multe cazuri, în al meu cu siguranță este. Pentru că, așa cum am spus în multe articole pe blog, dacă nu stăpânim limba engleză sau măcar o limba de circulație internațională, ni se impun multe limitări profesionale. Imposibilitatea de a comunica într-o limba străină implică izolarea de lumea globalizată, pierderea de oportunități de afaceri, iar dezvoltarea carierei și obținerea unui job mai bun pot fi obiective complet ruinate.

Lipsa timpului nu ar trebui să fie un impediment pentru a învăța limba lui Shakespeare. Cursurile Eurocor te ajută să dobândești cunoștințele necesare cu doar 15 minute de studiu pe zi.

În acest moment consider că alegerea acestui curs a fost una dintre cele mai bune decizii din viața mea, asigurându-mi nu doar mie o oportunitate de a avansa, dar cum cel mic a repetat de foarte multe ori împreună cu mine, la școală are doar note de FB la limba engleză.

Pe site poți cere un demo și vei vedea cât de ușor și distractiv este să înveți o limba străină și cât de simplu este să îți oferi un viitor mai bun ție sau cuiva drag.

Dacă încă mai ai de cumpărat cadouri și nu știi ce să oferi, încearcă un curs Eurocor. Cu siguranță cel care îl va primi va fi extrem de fericit.

Be the first to comment on "Cursuri Eurocor, cadouri ingenioase pentru un viitor mai bun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*