Cum sa fii glamour chiar și la plajă – Machiaj waterproof pentru o zi perfecta la piscină

fond de ten rezistent la apa Catrice
Share the joy

Cum sa fii glamour chiar și la plajă – Machiaj waterproof pentru o zi perfecta la piscină

Vara este momentul ideal pentru a ne bucura de răcoarea piscinei și pentru a ne distra în apă. Cu toate acestea, multe dintre noi ne confruntăm cu o dilemă atunci când vine vorba de machiajul ochilor la plaja. Cum putem arăta impecabil și în apă? Răspunsul este simplu: folosind produse rezistente la apă pentru a obține un machiaj waterproof, astfel încât să ne putem bucura de o zi plină de distracție la piscină fără nicio grijă.

  • Bază rezistentă la apă

Pentru a obține un machiaj rezistent la apă este esențial să începeți cu o bază adecvată. Alegeți un primer pentru pleoape care este rezistent la apă și care va ajuta la fixarea fardului de pleoape. Aceasta va asigura o aderență mai bună și va preveni migrarea sau ștergerea culorilor în timpul contactului cu apa.

Eu nu folosesc fond de ten când intru în apă, dar pentru o petrecere pe marginea piscinei un fond de ten rezistent la apă este absolut necesar. Catrice HD Liquid Coverage este perfect în acest caz, iar raportul preț calitate este în favoarea noastră, fiind un fond de ten care nu încarcă și rezista bine, fără să se strângă.

fond de ten rezistent la apa Catrice

Evident nu uitați ca sub acesta să folosiți o crema cu SPF, pentru a hidrata, dar în același timp pentru a proteja pielea împotriva razelor nocive ale soarelui.

  • Fard de pleoape rezistent la apă

Pentru a vă crea un machiaj durabil la piscină, optați pentru farduri de pleoape rezistente la apă. Acestea pot fi găsite într-o varietate de culori și finisaje, astfel încât să puteți obține aspectul dorit. Asigurați-vă că aplicați fardul uniform și că îl blenduiți bine pentru un aspect natural și durabil. Nu uitați să utilizați și o pensulă rezistentă la apă pentru a obține rezultate optime.

  • Eyeliner și mascara rezistente la apă

Pentru a evidenția ochii, utilizați un eyeliner rezistent la apă pentru a defini și contura linia genelor superioare și inferioare. Un eyeliner rezistent la apă este o alegere bună, deoarece oferă o aplicare precisă și rezistență îndelungată. Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt este unul dintre eyelinerele care m-au impresionat cel mai tare în ultimii ani și îl folosesc constant. Este cremos, nu se întinde, un negru perfect pentru cele mai impresionante codiţe la ochi.

machiaj waterproof

De asemenea, alegeți un rimel waterproof pentru a vă accentua genele. Aceasta va rezista la contactul cu apa și nu se va întinde sau șterge pe obrajii voștri. Asigurați-vă că aplicați mascara într-un strat subțire și construiți-vă volumul dorit treptat. Essence Lash PRINCESS rimel cu efect de gene false rezistent la apa e de departe favoritul meu.

  • Machiaj waterproof pentru sprâncene

Pentru a completa aspectul machiajului ochilor rezistent la apă, utilizați un eyeliner pentru sprâncene rezistent la apă pentru a le defini și umple eventualele goluri. Aceasta va asigura un aspect natural și va rezista la apă și la transpirație. Dacă aveți sprâncene mai rare, utilizați o pensulă subțire pentru a desena linii subțiri și trăsături fine pentru a obține un aspect cât mai autentic posibil. În acest caz eu îl prefer pe cel de la Rimmel Wonder’Full Brow mascara pentru sprâncene rezistent la apa, care lasă firele perfect pieptănate, fixate și uniform colorate.

  • Fixativ pentru machiaj rezistent la apă

După ce ați terminat de aplicat machiajul ochilor rezistent la apă, utilizați un fixativ pentru machiaj, preferabil rezistent la apă. Acesta va ajuta la păstrarea machiajului în loc și la prevenirea migrării sau ștergerii în contact cu apa. MAC Cosmetics Fix+ Magic Radiance Spray facial pentru fixare machiajului pentru o piele mai luminoasa, nu doar ca asigura un machiaj impecabil întreaga zi, dar oferă o luminozitate aparte tenului. Asigurați-vă că pulverizați fixativul la o distanță adecvată de față și închideți ochii în timpul pulverizării.

Pentru mine machiajul ochilor rezistent la apă este soluția perfectă pentru a arăta impecabil și în apă. Prin utilizarea produselor potrivite, cum ar fi eyeliner-ul, mascara și fixativul rezistente la apă vă puteți bucura de o zi la piscină fără nicio grijă.

Asigurați-vă că alegeți produse de calitate și urmați pașii menționați mai sus pentru a obține un machiaj rezistent la apă care să reziste chiar și în cele mai intense momente de distracție în apă.

Be the first to comment on "Cum sa fii glamour chiar și la plajă – Machiaj waterproof pentru o zi perfecta la piscină"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*