Workshop-uri culinare in Bucuresti, 3 motive pentru a participa

workshop-uri culinare in Bucuresti
Share the joy

Workshop-uri culinare in Bucuresti, 3 motive pentru a participa

Sărbătorile transformă bucătăriile noastre în puncte fierbinți, pline de aromă și culoare, ale oricărei case. Fie că ați găsit inspirația de care aveți nevoie pentru meniul special de Paști, fie vă place să încercați experiențe noi de gătit, bucătăria este locul în care ne simțim cu toții excelent.

Dacă dorești să ii surprinzi pe cei dragi cu mâncăruri sofisticate, să oferi un cadou special sau să petreci timp de calitate cu prietenii și colegii, workshop-urile culinare vă oferă mai multe opțiuni de a vă bucura de aceste sărbători.

Știm cu toții că ingredientul secret al unei petreceri de neuitat este voia bună. Dacă mai pui alături prietenii și tot felul de situații haioase, poate ieși un eveniment cu adevărat memorabil, pentru că nu-i așa… oricui îi place să se distrezi împreună cu prietenii, să încerce lucruri noi și să mănânce mâncare bună.

Dacă locuieșți în capitală și faci parte dintr-o gașcă de oameni faini, puteți participa la workshop-uri culinare in Bucuresti și să trăiți împreună aventuri culinare de neuitat.

CulinaryOn organizează cele mai frumoase Workshop-uri culinare in Bucuresti

Cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa, CulinaryOn, organizează workshop-uri culinare, teambuildings, petreceri aniversare sau pentru copii, dar și celebrarea unor evenimente haioase precum petrecerea burlacilor.

La CulinaryOn poți experimenta gusturi și arome îmbietoare, poți deprinde abilități gastronomice și te poți bucura de rețete delicioase într-o atmosferă confortabilă.

Situat într-o locație modernă, în Șoseaua Pipera nr.48, Sector 2, Bucureșți, aici te așteaptă cei mai talentați bucătari ce te vor învăța tainele meseriei, dezvăluindu-ți secrete pentru ca fiecare farfurie să se transforme într-o operă de artă. Totodată vă puteți bucura de participarea la cursuri de gătit, precum și petreceri private și evenimente culinare pentru companii și tot tipul de evenimente personalizate, într-un spațiu ​​dedicat activităților gastronomice de agrement ce poate găzdui până la 250 de persoane.

CulinaryOn este cel mai bun loc pentru a petrece timpul în mod distractiv, gustos și de neuitat! Un loc elegant unde se fac cele mai distractive și delicioase workshop-uri culinare in Bucuresti, destinate amatorilor și iubitorilor de gătit și predate de bucătari profesioniști. Un loc ideal pentru a te bucura de companie și unde poți sărbători orice eveniment din viața ta.

Specialiști în organizarea de evenimente private pentru companii, precum și de toate felurile de petreceri și reuniuni, CulinaryOn te invită într-un spațiu generos de 1.300 mp, de departe cel mai mare spațiu de gătit din Europa, incluzând 2 săli de conferințe, 3 studiouri de gătit și 1 cameră VIP.

workshop-uri culinare in Bucuresti

3 motive pentru a participa la workshop-uri culinare

Avem cu toții foarte multe motive pentru a participa la un curs de acest tip, începând cu cel mai important: să înveți arta culinară împreună cu adevărați specialiști în bucătărie. Datorită acestor maeștri bucătari, cursul este cea mai bună resursă pentru a descoperi noi tehnici culinare, ingrediente pe care nu le cunoșteam, rețete de mâncare sănătoasa și meniuri echilibrate. Pe de altă parte workshop-ul culinar este o scuză ideală de a te bucură de momente excelente alături de prieteni, colegi sau familie.

Pentru vacanțele școlare când sunt multe zile libere, pentru concediu când e vreme urâtă afară sau pentru acele momente când te invadează plictiseala, aceste workshop-uri culinare sunt evadarea perfectă din cotidian.

Dar de cursurile de gătit nu te pot bucura numai ca o familie. Workshop-urile culinare și faptul că gătitul este fără îndoială distractiv sunt o activitate perfectă pentru a întâlni oameni noi sau pentru a merge cu prietenii și colegii.

Cea mai bună modalitate de a avea o echipă unită este să implici toți membrii în activități tip teambuilding în afara orelor de program. Recompensează-ți angajații cu un teambuilding culinar pentru firme, distractiv și foarte util, un atelier pentru a descoperi secretele bucătăriei cu ingrediente sănătoase și gustoase.

Câteodată gătitul poate deveni un spectacol magic. CulinaryOn te invită să participi la workshop-uri culinare in Bucuresti și să fii actorul principal al celor mai delicioase și distractive momente.

1 Comment on "Workshop-uri culinare in Bucuresti, 3 motive pentru a participa"

  1. Mi-ar place sa particip la o astfel de activitate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*