PartySnap, fotografii distractive pentru evenimente memorabile

Share the joy

PartySnap, fotografii distractive pentru evenimente memorabile

Petrecerile aniversare nu sunt doar pentru copii, adulţii de asemenea îşi sărbătoresc zile de naştere sau participă la diverse evenimente. De fapt, se poate spune că adulţii au mai multe petreceri decât copiii, doar că acestea sunt tare serioase. În general se cere o anumită ţinută, sau să ştii dansuri de societate. Deci, de ce nu ar trebui să aibă parte de ceva distractiv,oricare ar fi ocazia?

Pentru copii e simplu. Alegi un tort, câteva decoraţiuni şi coifuri haioase, baloane, o lumânare hazlie pe tort şi micuţii se distrează. Cum ar fi însă dacă la petrecerea aniversară a soţului ar veni să îi spună la mulţi ani, fotbalişti celebri sau ce surpriză mare pentru toată lumea dacă petrecerea s-ar ţine la Paris sau în alte locaţii emblematice atât de râvnite de turişti? De ce nu ar avea toată lumea mustaţă, ochelari de soare sau coroane regale? Şi totul să se întâmple la tine în sufragerie… Dar să vă explic…

În vară am fost invitati la o nuntă, nişte prieteni ai noştri şi-au pus în sfârşit pirostriile, dar au vrut o altfel de nuntă, fără alai şi orchestră, ci cu DJ şi PartySnap, un tip de fotografie divertisment cu un ecran oglindă interactiv, care lucrează cu cele mai noi tehnologii disponibile. Astfel ai parte de cele mai haioase, trăsnite şi originale fotografii la petreceri şi evenimente de tot felul. Fotografii care îi face pe toţi să iasă în evidenţă, un spectacol fotografic pentru ca toţi invitaţii să aibă cele mai originale amintiri.

Ştiţi cu toţii despre Snapchat, o platformă online în care poţi adaugă diverse filte la fotografii, ei bine PartySnap este ceva asemănător, dar mult mai distractiv. Nu este o cabină foto, doar ecranul oglindă şi un aparat foto foarte performant pe care îl însoţeşte în permanenţă un operator, dar voi sunteţi cei care daţi frâu liber imaginaţiei şi duceţi distracţia la un alt nivel adăugând diverse efecte pe ecranul tactil. Spre deosebire de progrămelul online, PartySnap poate face fotografii perfect pentru grupuri de până la 40 de persoane. Va dați seama câte hohote de ras?

Distracţia a fost maximă, iar albumul lor de nuntă este cu adevărat inedit. Au reuşit să îşi transforme petrecerea de nuntă într-un eveniment memorabil, de care ne amintim cu toţii cu drag, ba mai mult, unele fotografii trimise atunci pe mail sau afişate direct pe facebook, încă mai circulă printre noi smulgandu-ne hohote de ras.

Totul pare o joacă de copil. Fundalul verde, care te ajută să te teleportezi instantaneu lângă marile piramide sau aduc lângă ţine un personaj celebru, ecranul de o rezoluţie uimitoare pe care sunt afişate fotografiile tip selfie şi pe care tu însuţi poţi să le personalizezi, multitudinea de filtre şi obiecte haioase virtuale care poţi să le aşezi în jurul tău transformă şedinţele foto în cele mai distractive momente.

De ce va povestesc toate astea? Păi în primul rând pentru că mi-a plăcut mult de tot, apoi pentru că firma unde lucrez m-a însărcinat cu alegerea divertismentului pentru petrecerea de Crăciun. Să vezi surpriză, ei se aşteaptă la costume tip carnaval. Le aduc şi pe alea, dar virtuale şi pe care să le probeze toţi. Ce dacă şeful meu e trecut bine de prima tinereţe şi de 100 de kilograme? Rochiţa de pe ecranul PartySnap poate fi mărită sau micşorată cu o simplă atingere. Cât ne-am mai distrat la nuntă încercând să adăugăm fustiţe hawaiene tuturor domnilor dintr-o poză. Apoi ei au ataşat câte un papion pe care l-au făcut gigantic, la găturile fine, dezgolite de rochiile de seară.

Știu sigur că toți vor fi încântați, unde ai mai văzut petrecere de Crăciun lângă piramidele din Egipt? Decât sa ascultam bancuri răsuflate, pe care oricum le spunem tot anul, mai bine facem fotografii inedite care ne vor înveseli până la Crăciunul următor sau, de ce nu, până la următoarea PartySnap.

De fapt asta e distracţia, poţi personaliza pe oricine şi oricine te poate transforma într-un… personaj haios.

Şi partea frumoasă e că poţi pleca de la petrecere cu o grămadă de fotografii, pentru că acestea se pot printa pe loc în format clasic (10 x 15 cm) sau dacă ai făcut foarte multe, le salvezi pe mail sau le publici direct pe facebook. Fotografiile realizate de PartySnap se pot personaliza cu logo-ul sau tematică evenimentului, sunt protejate UV şi împotriva lichidelor, adică fotografii exact că cele pe care obişnuim să le purtăm în portofel, dar mult mai haioase.

Tu cum te distrezi la petreceri? Fii propriul fotograf, alege PartySnap si fotodivertisment, pentru cele mai reușite evenimente.

Acest articol este scris pentru SuperBlog2016.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Proba 13. PartySnap – O nouă dimensiune a divertismentului

Leave a comment

Your email address will not be published.


*