6 Modele de incaltaminte in trend toamna aceasta

Share the joy

6 Modele de incaltaminte pe care ar trebui sa le porti toamna aceasta

Ultimele zile de vara, au defilat timide printre frunze aramii şi stropii reci de ploaie ai acestui sfârşit de septembrie. Apoi încet, s-au pitit sub covorul de frunze proaspăt căzute, iar noi am început să privim cu nostalgie rochiţele vaporoase şi sandalele aurii, aşezând pe umeraşe sacouri călduroase şi eşarfe înflorate.168

Dar toamna nu ar trebui să fie un sezon trist, chiar dacă cerul posomorât împarte ceaţa umedă şi rece cu noi, în fiecare dimineaţă. Sunt încă multe lucruri de făcut şi încă multe locuri minunate de descoperit. Mirosul de pământ umed şi o pătură de frunze căzute la picioarele noastre ne aduc aminte de băltoace şi bruma de mărgăritar şi tot ce ne dorim sunt câteva sfaturi bineintentionate despre cei mai căutaţi pantofi şi cele mai frumoase ghete de purtat în această toamna.

A sosit timpul să aşezăm colecţia de sandale în cutiuţele lor şi să ne îndreptăm atenţia spre noua colecţie de încălţăminte din această toamnă, care va proteja picioarele noastre de frig şi umezeală. Aşadar, după ce am scotocit printre ghete frumoase şi pantofi drăgălaşi, m-am gândit să vă prezint câteva perechi încadrate la categoria must have a acestui sezon.

Voi ştiţi că întotdeauna va sfătuiesc să achiziţionaţi încălţăminte în genul celei de aici, din piele de calitate, cu talpă bună şi comodă. Pielea este un material nobil care ajută la menţinerea sănătăţii picioarelor noastre, oferind un confort optim pe timp ploios şi friguros.

Pentru că în general prezint lucruri doar pentru doamne, astăzi voi prezenta și câteva tendințe masculine, ale acestei toamne, în materie de încălțăminte.

Stilul casual: balerinii

În general trecem de la sandale la pantofii decupaţi, apoi la cei închişi. Dar balerinii, sunt undeva la mijloc, ideali pentru toamna timpurie și vara târzie.

Dacă noi doamnele avem balerinii pe care îi purtăm la jeanşi şi suntem fericite alergând de colo, colo şi domnii au echivalentul acestui tip de încălţăminte: pantofi casual, precum cei de aici.

Cred că suntem de acord, că acest tip de încălţăminte este ideală şi cumpărături şi la ieşirile cu prietenii sau la o cină romantică. Stilul casual este adoptat tot mai des în orice ocazie. Astfel te simți confortabil fără a renunţa la eleganţă. Pantofii casual sunt perfecti pentru un aspect relaxat, cu un aer sportiv.

Pantofi eleganti: stiletto

Noua femeilor, ne-a plăcut întotdeauna sa fim elegante. Pantofii stiletto sunt acei pantofi pe care trebuie sa ii ai mereu puși în fata, în dulap, mereu la îndemână, pentru ca se potrivesc și la birou și la film dar și la petrecerea e inaugurare a unui restaurant cu ștaif.

Pantofi office

Despre pantofii office as putea vorbi ore în sir, acum însă, mă voi limita doar la cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa ii aibă. Pantofi urbani, care respecta eticheta sobră a încălțămintei de birou, aceștia trebuie sa fie întotdeauna în culori naturale, închiși și eleganți, fără accesorii strălucitoare.

Pentru domni exista mai multe stiluri de pantofi office: Oxford sunt construiți dintr-o piele rigidă, spre deosebire de pantofii casual care au materialul, moale și maleabil și pot fi închiși având sau nu o cusătură în semicerc pe partea din fata, unde este fanta care tine parțile legate cu șireturi. Loafer sunt minimaliști și simpli iar Brogue nu au acele perforații pe care pantofii tip Oxford ii prezintă.

Doamnele sunt extrem de favorizate la aceasta categorie. Si pentru ele pantofii trebuie sa se încadreze în aceeași notă sobră, minimalistă dar, pot jongla cu formele și înălțimile existând o multitudine de posibilități pentru a nu avea zilele monotone.

Platforme

De remarcat ca acest tip de încălțăminte, în mare vogă acum multi ani, par sa reînvie pasiunea tinerilor pentru acest stil și platformele de tot tipul adaugă câțiva centimetri în plus tuturor în aceasta toamnă.

Cu talpa tip ortopedică sau tocul masiv ,pătrat, platformele și-au făcut loc în tendințele acestui sezon.

incaltaminte

Ghete

Ghetele sunt si ele impartite pe categorii, daca domnii se pot hotara mai usor intre stilul clasic, casual sau elegant, unicul lucru la care ar putea ezita, fiind culoarea, doamnele au în această toamnă un răsfăț total gata să se așeze la picioarele lor.

In sezonul toamna iarnă 2016 se vor purta tot tipul de ghete, de la cele stil militar, cu talpa plată și influențe ghotice, la cele stylish cu tocuri înalte si design extravagant. Toate înălțimile, formele sau culorile, vor fi permise în acest sezon.

Ghetele trebuie sa fie confortabile și impermeabile, iar pielea este cel mai indicat material pentru aceasta perioada a anului.

Cizme

Uită de UGG-uri! Cizmele înalte, trecute bine de genunchi, care urmează fidel linia piciorului, vor fi în vogă la sfârșitul acestui an.

Stilul clasic îşi continuă impasibil drumul prin toate colecţiile. Sunt cizme a căror lungimea variază de la mijlocul gambei, până la linia genunchilor si care se portivesc oricărei ţinute. Astfel de cizme sunt ideale atât pentru ieşirile vesele şi zgomotoase cu prietenii, cât şi pentru o întâlnire de afaceri sau zilele friguroase de la birou.

Dresscode-ul spune că la birou ar trebui să purtăm întotdeauna pantofi dar, pentru că la noi în ţară vremea este aspră în lunile de iarnă, eticheta nu este aşa de strictă, astfel că acest stil de cizme sunt ideale când zăpada nu ne mai lasă să purtăm ghete.

Orice am alege pentru sezonul toamna -iarna 2016, trebuie sa avem grija sa fie de calitate, cu talpa antiderapanta pentru a preintampina accidentele nefericite si mai ales din piele.

 

 

1 Comment on "6 Modele de incaltaminte in trend toamna aceasta"

  1. Cred ca balerinii si cizmele vor fi favoritele mele. Tare imi este frica ca o sa vina iarna mult prea repede si nu voi avea timp sa port prea mult timp balerinii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*