Cele mai utile piese de mobilier din locuință în 2021

piese de mobilier pentru dormitoare frumoase
Share the joy
 • 66
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Cele mai utile piese de mobilier din locuință în 2021

Anul care a trecut a fost special din toate punctele de vedere, atât în mod negativ cât și pozitiv. Nu am mai călătorit, nu ne-am mai întâlnit cu prietenii, nu am mai vizitat locuri noi, dar am stat mai mult alături de familie și am reușit să aranjăm prin casa tot ce nu am făcut în ultimii ani, de la un mic perete dat cu var, până la schimbat mobilier și chiar renovat total.

Din punctul meu de vedere consider că am o casă nouă. Mă rog, am renovat total apartamentul acum 5 ani, fapt pentru care lucrurile sunt încă destul de noi. Anul care a trecut și timpul petrecut închisă în casa, m-a făcut să descopăr o mulțime de greșeli atât în felul în care am mobilat, cât și alegerea diverselor accesorii pentru casă. Am descoperit că unele lucruri ar putea lipsi cu desăvârșire, în timp ce altele sunt un must have și habar nu aveam și cel mai important, mi-am dat seama că nu am folosit în mod inteligent spațiul util.

Să mobilezi o casă reprezintă o provocare captivantă și distractivă deopotrivă și indiferent dacă te-ai mutat în casă nouă sau doar îți dorești să redesenezi interiorul căminului tău, pentru transformarea acelui spațiu într-unul confortabil ai nevoie de un loc în care să găsești tot ce îți trebuie, să te inspiri, să visezi cu ochii deschiși și să alegi… ai nevoie de motorul de căutare pentru mobilă și decorațiuni FAVI.ro, care aduce laolaltă piese de mobilier frumos de la peste 200 de magazine și încearcă să inspire vizitatorii în decorarea locuinței.

Mobilarea și decorarea casei este o experiență plină de satisfacții și complexă în egală măsură. Iar dacă ești la fel ca și mine și nu prea ai experiență în design interior, nu știi să combini culorile sau să alegi materialele în mod responsabil, vei găsi un adevărat sprijin pe FAVI.ro.

piese de mobilier moderne

Fiecare dintre noi este responsabil să își transforme casa în căminul la care am visat dintotdeauna. Un spațiu unic, conceput pentru a fi total confortabil și de care putem să ne bucurăm la maxim în fiecare moment.

Așadar astăzi vă vorbesc despre câteva piese de mobilier utile în orice casă în 2021 și cel mai de preț ajutor: FAVI.ro.

Decorează-ți casa cu obiecte de mobilier de care ai nevoie

Ideal ar fi să nu ne grăbim și să cumpăram lucruri doar pentru a umple spațiul, ci doar acelea de care avem nevoie, obiecte de mobilier frumoase ce pot fuziona în deplină armonie cu ce ai în casă deja.

Astfel am descoperit pe FAVI.ro o secțiune cu obiecte de mobilier pentru depozitare moderne, care mi s-a părut foarte interesantă.

După cum vă spuneam, am mobilă relativ nouă în casă, însă cu ajutorul acestui site, pot optimiza spațiul pentru a profita la maxim fără a pierde din confort sau funcționalitate, iar piesele de mobilier de depozitat sub pat mi se par geniale. Practic poți câștigă capacitatea de depozitare a unui dulap mare, fără să ocupi spațiu în plus.

spatii de depozitare sub pat

Aceste piese de mobilier arată ca niște sertare ce se introduc sub pat și mi se par extrem de utile chiar și când ai nevoie de un pat în plus, pentru ca pot ascunde o saltea pentru dormit. Le poți alege în culoarea patului sau mobilei pe care o ai deja sau poți opta pentru o nuanță contrastantă. Pe FAVI.ro le găsești în toate culorile comune, materiale naturale, pânză sau PAL melaminat, astfel încât să completezi armonios dormitorul.

Tot în această categorie aș include pufurile cu spațiu de depozitare. Un mod inteligent de a folosi un locul pe care îți sprijini picioarele când te uiți la televizor și chiar poți înlocui taburetele de la măsuța de machiaj.

taburete cu spatiu de depozitare

Funcționalitate și estetică în egală măsură

Avem cu toții o idee despre ce ne place și ce nu, dar când vine vorba de alegerea mobilierului pentru casă noastră, tindem să cumpărăm ce ne atrage atenția prima dată, fără să ne gândim la confort și funcționalitate ca un tot unitar.

Motorul de căutare mobilier FAVI.ro te ajută să vizualizezi mobila din mai multe unghiuri și să alegi cu ușurință dimensiunile sau culoarea, pentru a cumpăra exact acele piese ce se vor potrivi perfect în casa ta. În plus poți alege după preț, ordonând crescător sau descrescător ofertele a peste 200 de magazine de mobilă și decorațiuni interioare.

Salonul și dormitorul, două camere care trebuie să primească mobilier nou în 2021

Alături de bucătărie salonul a fost cea mai importantă cameră din casă în care am mutat biroul și jobul online și în care am petrecut cel mai mult timp anul trecut. Încet am eliminat toate bibelourile și am ales o comodă modernă pentru a ascunde toate lucrurile expuse în vitrina cu geam.

Comodele, noptierele, scrinurile, consolele și chiar măsuțele de toaletă sunt piese de mobilier elegante,esențiale când vrem să păstrăm ordinea, pentru că pot ascunde în interior toate acele detalii pe care le împrăștiem peste tot în casă.

comode moderne

Lumina, elementul care subliniază elegantă oricărui cămin

Despre importanța luminii în spațiul de locuit am mai vorbit pe blog. Personal îmi plac spațiile luminoase, cu lumina caldă și ferestrele largi ce lasă lumina naturală să năvălească în interior.

Pe FAVI.ro am găsit câteva corpuri de iluminat interesante. Lămpile de plafon și aplicele pot oferi o lumină generală, în timp lămpile de masă sau cele înalte, sprijinite pe podea, ne vor ajuta să evidențiem anumite colțuri precum fotoliul preferat pentru lectură.

Ce culori de mobilier sunt la modă în 2021

Anii trecuți au fost acaparați de mahon, de culori închise și sobre. Și în 2021 se păstrează o tendință spre eleganța culorilor închise, dar aceasta se reflectă în piese de mobilier negru sau antracit, nuanțele de maro pierzând din strălucire.

Culoare este un instrument fundamental de decorare, astfel încât alegerea paletei de culori cu care urmează să decorăm casa este una dintre cele mai importante lucruri. Dacă nu sunteți sigur cum să combinați culorile sau cum să le folosiți în decor, mergeți pe non culori sau nuanțe precum culoarea lemnului natural care va fi un clasic incontestabil, întotdeauna la modă.

Anul acesta Pantone a ales galben și gri că fiind nuanțe ce ne vor colora viața. Cred că va urma o tendință spre nuanțe calde, care dau luminozitate.

Așadar alegeți culori neutre și pentru pereți, tonuri deschise și luminoase, iar dacă doriți să scoateți în evidență un anumit colț sau un perete precum peretele de la capul patului de exemplu, puteți aplica o vopsea decorativă texturată, într-o nuanță vibrantă.

Rezervați petele de culoare pentru accesorii, precum pernuțe, rame tablouri, vaze și alte astfel de decorațiuni care sunt mai ușor de înlocuit când va plictisiți de ele.

piese de mobilier pentru dormitoare frumoase

sursa foto* Unsplash – user @Littlelattihouse

Pe FAVI.ro veți găsi o secțiune enormă de accesorii ce pot înfrumuseța orice colț din căminul nostru.

Despre FAVI.ro

FAVI.ro este locul ideal pentru toți aceia care iubesc interioarele frumoase. Nu este un magazin, ci un agregator de produse care reunește cele mai frumoase piese de mobilier la cele mai mici preţuri de pe 200 de site-uri de profil din România și nu numai.

Cu o atenție deosebită acordata selecției oportune de mobilier și decorațiuni frumoase, din magazine online și outlet-uri verificate, aici găsiți inspirație pentru o mai bună decorare a căminului vostru.

Ție ce piese de mobilier ți se par utile pentru a le introduce în căminul tău?

 • 66
 •  
 •  
 • 1
 •  

3 Comments on "Cele mai utile piese de mobilier din locuință în 2021"

 1. Mulțumim pentru informații.

 2. Foarte utile sfaturile tale!

 3. Foarte frumoase piesele lor de mobilier. Stiu ca am analizat multe dintre ele în urma cu cateva luni când a trebuit să ne amenajam locuința.Doar ca am gasit ceva mai ieftin în altă parte 😁

Leave a comment

Your email address will not be published.


*