Apartamente de vanzare, sansa fiecaruia dintre noi, spre caminul mult visat

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Apartamente de vânzare, șansa fiecăruia dintre noi, spre căminul mult visat

Nicăieri nu e mai bine ca acasă!

Călătorim prin viaţă, vizităm locuri şi admirăm peisaje, ne construim idealuri şi… mai presus de toate, ne dorim un loc doar al nostru, un cuib, o casă… un cămin. Adevărul este că dintre toate melodiile, cel mai frumos sunet este cel al cheilor care deschide uşa propriei case si rasetul copilului alergand in piciorusele goale spre noi. Acolo este locul unde sta fericirea si dintre toate locurile din lume, nicăieri nu e mai bine că acasă…

Mai mulţi factori sunt de luat în seamă atunci când te întrebi care poate fi un moment bun pentru a cumpăra un apartament. Iar uneori chiar dacă ai deja propria casă îţi doreşti o schimbare sau pur si simplu vrei să te muţi mai aproape de serviciu sau şcoală copiilor.

Chiar zilele trecute vorbeam despre asta cu o verișoară sătulă de aglomeraţia din capitală… şi cum serviciul ei şi al soţului e undeva la marginea Bucureştiului, venind dinspre Ploieşti au început să caute apartamente de vanzare Ploiesti. Chiar ne-am amuzat spunând că timpul şi combustibilul consumat ar fi acelaşi, în plus ar scapa de nervi, stres şi poluare.

Apartamente la preţuri fără concurenţă

În capitală apartamentele, indiferent de vechime, ajung să coste o mică avere. Tinerii căsătoriţi sau cei care vor să stea singuri, nu au aproape nici o şansă să îşi ia din prima apartamentul mult visat.

În oraşele apropiate însă, un apartament pentru cei la început de drum poate fi achiziţionat la jumătate de preţ faţă de capitală, să nu mai vorbim de faptul că traficul nu este îngrozitor, iar oraşul nu este aşa de aglomerat.

Ce aspecte trebuie să urmăreşti când cauţi apartamente de vanzare

Cel mai important aspect este tranzacţia şi actele, bineînţeles. În acest sens te sfătuiesc să apelezi la o agenţie. Chiar dacă plăteşti un mic comision, toate actele vor fi în regulă şi nu vei avea surprize neplăcute. Verișoara mea a spus că ofertele pe  care ea le-a găsit la agenții au fost mai bune decât cele de la particulari, alegand in cele din urma agentia Royal Imobiliare.

În plus, în cadrul unei agenții consultanții au foarte multă experienţă și te pot ghida în alegerile tale, oferind soluții optime și personalizate.

Alt aspect demn de luat in seama este zona unde achiziţionezi apartamentul. Trebuie să te orientezi să ai aproape mijloace de transport în comun, locuri de parcare, supermarketuri şi zone de recreere dar şi şcoli sau grădiniţe dacă ai copii.

Fiecare din noi este unic, astfel încât nevoile şi chiar preferinţele noastre sunt extrem de diferite şi variate. Prietena mea de exemplu îşi doreşte un apartament a cărui dormitor să fie îndreptat spre nord, zice că îi place ca în cameră să fie răcoare şi nu îşi doreşte soarele în ferestre când vrea să aţipească după prânz.

Alte persoane preferă un apartament deschis, fără prea mulţi pereţi despărţitori. Spaţiile largi şi luminoase, cu soarele oglindindu-se în spatele perdelelor, toată ziua.

Spațiul util, numărul de băi și balcoane, decomandat sau nu, etajul, izolația și alte îmbunătățiri, trebuie să îți atragă toată atenția atunci când cauți apartamente de vanzare.

Însă, până la urmă, unicul lucru de care depinde achiziţionarea unui apartament, ar fi bugetul. În funcţie de acesta vă puteţi orienta şi puteţi alege casa visurilor voastre.

apartamente de vanzare

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Apartamente de vanzare, sansa fiecaruia dintre noi, spre caminul mult visat"

 1. Tinand cont de faptul ca chiria este uneori cat rata e mai bine sa ne cumparam o locuinta.

 2. La cum evolueaza lucrurile, s-ar putea ca tot mai multi sa apeleze la varianta de a inchiria un apartament. Fi-meu sta in Timisoara, in chirie, 2 camere si plateste 220 euro. Pentru un burlac cu iubita la pachet, e bun apartamentul dar a treia persoana in vizita, e cam in plus 😀 Asta e valabil si in cazul unui al treilea membru (un copil)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*