O saptamana de Ten Fericit – testare gama Apidermin lejer

Share the joy

O saptamana de Ten Fericit – testare gama Apidermin lejer

Acum două săptămâni vă anunțam că voi descoperi secretele unui Ten fericit cu noua gamă de produse Apidermin Lejer.

Ei bine am primit toate cele patru produse  şi de o săptămână şi ceva sunt in testare maximă.  Ca să fiu siceră cel mai tare am „tras ” de laptele demachiant Apidermin lejer.

Nu o sa dau un copy/paste informaţiilor de pe recipient sau de pe site. Acestea le puteţi citi si voi pe pagina de prezentare a produsului . În schimb vă voi spune cât de fericit a fost tenul meu această săptămână. Este primul demachiant după care nu am simţit nevoia sa imi clătesc faţa.

Eu am tenul mixt , adică am zona T unde glandele seboree secretă mai mult sebum si pielea capătă „luciu” iar în zona de sub pomeţi  pielea este normală uneori vara cu tendinţe spre uscată . Mi-a plăcut mult produsul şi voi continua să-l folosesc. Demachiază perfect , în profunzime lasând pielea curată … lejeră este cel mai potrivit cuvânt… şi cu un parfum fin , proaspăt.

Pielea este organul cu cea mai mare suprafaţă din corpul uman, este un organ vital, fiind prima frontieră a organismului pe care trebuie să o treacă factorii externi. Iar pielea feței este cea mai expusă la acţiunea factorilor de mediu si totodată prima care suportă consecinţele comportamentului nostru, a unei îngrijiri deficitare sau expunerii la radiaţiile solare care aduc dupa ele o accelerare a pocesului de îmbătrânire, pierderea elasticitătii.

Laptele demachiant nu se foloseste doar dupa mascara sau dupa ce am pus din belşug fond de ten, ci trebuie să facă parte din rutina noastră zilnică, pentru că porii pielii vor fi acoperiţi de-a lungul zilei de particule fine, nocive , care provin din poluare, eu il folosesc şi seara şi dimineaţa, apoi după demachiere corectă folosesc loţiune tonică, care împrospatează şi revigorează tenul, pielea gâtului şi decolteul hidratând pielea în profunzime.

Ingredientele active de origine naturală pentru un ten fericit  sunt laptişorul de matcă, untul de cacao, vitamina A, extract de ceai verde , ulei de sâmburi de caise , vitamina E.

Pentru un ten cu adevarat fericit Complez Apicol Veceslav Harnaj vă oferă rutina completă Apidermin lejer, un rasfăţ zilnic pentru tenul vostru.

Despre crema de zi şi de noapte vă voi povesti într-un post viitor, pentru ca vreau să le testez bine , mai ales că cea de zi are filtru de protectie solară SPF 15.

Be the first to comment on "O saptamana de Ten Fericit – testare gama Apidermin lejer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*