Un blogger ambasador al gustului

vegeta
Share the joy

Un blogger ambasador al gustului

Vegeta cauta un blogger pe care sa-l „ungă”  ambasador. Timp de o lună de zile acesta va deveni blogger oficial Vegeta, iar blogul declarat învingător va găzdui bannere cu cei care vor caştiga după ce au bucătărit reţeta dragostei pe pagina oficială facebook Vegeta România.

Eu mi-aş dori foarte tare acest titlu. De ce? Pentru că îmi place să cunosc oameni fascinanţi, să am noi experienţe culinare şi să împart cu ceilalţi bucuria… gustului desăvârşit. Pentru că îmi place să ofer puţin şi celor care nu au, e un lucru minunat , să-ţi deschizi inima … să dăruieşti din suflet şi să primeşti în schimb …doar bucurie.

Vizavi de blocul meu este Centru Școlar pentru Educație Incluzivă nr 5 Suceava. Este locul unde i-as invita pe maeştri bucătari Vegeta şi pe alţi bloggeri din zonă să le gătim împreuna masa de Paşti. Desigur toate mancărurile ar fi condimentate cu Vegeta. Gustul copilăriei mele, imaginea bucatarului satisfacut de mâncarea tocmai preparată , te făcea să visezi la cele mai sofisticate feluri.

Obţinerea titlului de blogger oficial, m-ar ajuta în dezvoltarea  personală şi ar aduce foarte mulţi vizitatori pe blog . Dar aş avea experienţe inedite, m-aş implica în diverse proiecte împreună cu specialiştii savuroasei Vegeta şi aş ramâne cu amintiri de neuitat, despre care voi scrie aici pe blog , împărtăşindu-vă bucuria frumoaselor zile în care aş putea spune cu mândrie ca fac parte din staff-ul Vegeta.vegeta

 Vegeta este autoritatea absoluta pe piata de adaosuri universale pentru mancare. Este o ombinatie de legume si condimente care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Podravka, in incercarea de a imbunatati si intensifica aromele mancarurilor, a creat Vegeta in 1959 in primele lor laboratoarele de cercetare. Acesta inventie a pornit revolutia culinara!

 

Be the first to comment on "Un blogger ambasador al gustului"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*