Tu stii care este atelierul unde se creează cele mai frumoase rochițe de prințese?

rochiţe prinţese
Share the joy
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tu știi care este atelierul unde se creează cele mai frumoase rochițe de prințese?

Lumea modei este un univers vast unde fiecare cultură, fiecare generaţie are preferinţele ei şi artiştii ei, oameni foarte talentaţi care pot transforma spectaculos fiecare obiect de îmbrăcăminte doar adăugând câteva detalii şi să îl aşeze tacticos pe coperta unei reviste.

Au fost vremuri când croitorii ocupau locuri importante în societate, iar arta de a practica croitorie era o meserie de vază. Apoi industrializarea pe scară largă a făcut să piară puţin din strălucirea celor care se îndeletniciau cu acul și aţa.

Atunci croitorii s-au reinventat şi atelierele cu accente de ”haute couture” realizează unele dintre cele mai desăvârşite articole de îmbrăcăminte.

Iar când talentul se îmbină cu pasiunea şi arta este ridicată la cele mai înalte cote, iau naştere cele mai frumoase rochiţe prinţese.

Creeate din cele mai fine şi delicate ţesături, accesorizate cu flori lucrate manual, perle, ştrasuri sau broderii, aceste elegante şi rafinate rochiţe par desprinse din filele poveştilor cu zâne și te duc cu gândul pe tărâmuri fermecate.

rochițe prințese

Rochiţe pentru prințese

În cautarea unei rochii pentru un eveniment important am poposit în webshop-ul raduelenaatelier.ro unde am descoperit cele mai deosebite rochiţe prinţese. Fiecare dintre ele poartă amprenta ei magică, o notă de personalitate, unică prin frumuseţea sa.

Rochiţele sunt realizate în atelier de la început până la sfârşit, croite din ţesături de înaltă calitate, fine şi diafane ca un parfum, cusute cu atenţie deosebită la detalii şi finisate de cele mai experimentate şi capabile croitorese, aceste rochițe sunt cele mai fermecătoare şi inspirate ţinute pentru fetiţe mai mari sau mai mici.

Pentru orice tip de eveniment sau ceremonie este necesar să avem un aspect elegant, cu atât mai mult când la aceste evenimente mergem de cele mai multe ori însoţiţi de copii. Dacă pentru băieţei e relativ simplu, pentru fetiţe trebuie să alegem rochiţele cu grijă.

Multe mama au tendinţa de a alege pentru fiicele lor rochii prea ostentative, care le maturizează mult. Dar cele mai delicate rochiţe sunt cele în culori pastelate, cu fustiţe tutu, care formează o imagine de zână desprinsă din poveşti. Rochiţe din tule cu broderie şi imprimeuri delicate, cu funde de satin care sunt atât de drăguţe, tinereşti, chic şi fac orice fetiţă să viseze cu ochii deschişi la basmele pe care mama i le citeşte în fiecare seară sunt mult mai potrivite pentru ocaziile speciale sau evenimentele de vara aceasta.

Matching outfit, rochițe prințese, mamă – fiică

De ceva vreme trendul fashion cel mai cautat în familiile care iau parte la un eveniment este „matching outfit” adică o combinație de articole de îmbrăcăminte identice pe care le poartă două persoane, de fapt sunt cele mai reușite ținute când una dintre persoane este… miniatura celeilalte.

Ideea de bază în cazul modei simbiotice este ca mama și fiica să fie îmbrăcate în același mod. Precursoarea acestui stil a fost actrița Katie Holmes care a inceput să îşi facă apariția la evenimente cu aceeași vestimentație ca fiica ei Suri. Mai târziu a devenit un trend printre celebrități adoptat apoi de toată lumea.

rochițe prințese

Rochiţele de prinţese pentru fetite trebuie să fie alese cu aceeași grija ca rochiile de gală a noastre, a mămicilor, pentru evenimentele cele mai elegante. Raduelenaatelier.ro creează cele mai frumoase rochițe pentru fetiţe și adolescente, seturi mamă – fiică, precum și fustițe tutu.

Indiferent dacă ești domnișoară de onoare, ai o petrecere de absolvire, majorat sau orice alta ceremonie, în atelierul Elenei vei găsi cea mai elegante rochiţe şi fustiţe pentru cele mai pretenţioase prinţese… şi regine, bineînţeles…

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Tu stii care este atelierul unde se creează cele mai frumoase rochițe de prințese?"

 1. Sunt superbe, dar ce pacat ca am un baiat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*