Bine de stiut, adeverinte CAS prin posta… clasica sau electronica

Share the joy

De multe ori ai nevoie de o hartoaga pentru care trebuie sa stai la coada ore in sir… ba chiar daca esti mai putin norocos, pierzi o zi in fata ghiseelor , inconjurat de tot felul de ” miresme” si „muzici” faine de la soneriile telefoanelor, auzi ce a facut unul .. altul… fara sa te intereseze, te trezesti vrand nevrand in discutii politice, religioase sau de alta natura fara sa iti prezinti interesul nici macar un pic.
Ei bine , astazi cand totul e la un clik distanta … cautati si cercetati … cu un dram de noroc unele institutii ale statului s-au aliniat cu europenii si spre marea mea surprindere in cateva minute sau …. hai sa zicem ore, (desigur petrecute placut acasa sau oriunde aveti pofta) puteti avea adeverinta cu pricina sau programarea mult dorita , fara deplasari inutile, nervi si stres … fara timpul atat de pretios … pierdut aiurea.
Din experienta personala, poti avea adeverinta care atesta plata la Casa de asigurari de sanatate, fara deplasari. Desigur este vorba despre Suceava, dar cred ca si alte orase au acelasi mod de a mai aerisi un pic aglomeratiile din fata ghiseelor. Trimiteti e-mail cu datele solicitate (dupa caz) la info@cassv.ro si pe aceasi adresa de mail veti primi adeverinta cu pricina.
 Felicitari domnilor pentru initiativa.

Be the first to comment on "Bine de stiut, adeverinte CAS prin posta… clasica sau electronica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*