Cupidon isi ia sagetile de la MindBlower.ro

Share the joy

Cupidon își ia săgețile de la MindBlower.ro

Doamnelor… domnilor… îndrăgostiţi de frumos… haideţi să descoperim noul concept de shopping, să intâmpinam Valentines’s Day 2015 aşa cum se cuvine, cu cele mai originale daruri.

Despre MindBlowed.ro, eu v-am mai vorbit pe blog, ba chiar am facut si un review a unor produse pe care le deţin… de la ei. Magazin online de cadouri geniale, elegante şi utile in acelaşi timp , idei privigeliate, inspirate de nevoile noastre de zi cu zi, puse în practică spre a ne înveseli şi uşura rutina zilnică, cadouri premium pentru oameni nonconformişti oferite de iubite sau iubiţi îndrăzneţi.

Şi pentru că sunt o ea… îndragostită pană peste urechi… nu puteam sa las să treacă această zi neobservată, vreau să îi ofer iubitului meu un cadou care să îl dea pe spate … nu… nu vă gandiţi la nimic încă… vreau să împărtăşesc cu voi alegerea mea. Ştim cu toate că băieţii tot băieţi răman, indiferent de vârstă ,însă toţi sunt pasionaţi de senzaţii tari… nici unul nu ar refuza să-şi urce iubita într-un montagne-russe dar, de această dată eu îi voi aduce distracţia mai aproape.

Cupidon si cadourile de la MindBlower.ro

Cadoul meu din acest an va fi un joc… pentru oameni mari: Space Rail. O machetă futuristică, Space Rail e un mod foarte bun de-a petrece  orele,intr-un mod plăcut, construind mai intâi macheta si apoi uitandu-te pe intuneric cum cele doua bile metalice fac ture infinite pe un traseu impresionant de sine fosforescente. Ne vom aminti cu drag de vacanţe, de parcuri de distracţie vizitate… vom schimba priviri indrăgostite… compice…

Haideţi şi voi pe MindBlowed.ro, să alegeţi un cadou inedit pentru persoana care vă spune Te iubesc în fiecare zi.

Şi ca să vă conving vreau să vă mai arat câteva idei … ieşite din minţi.

Ce ziceţi de atârnache pentru telefon? Poate să vă însotescă oriunde …la sala… in maşină… la birou sau în drumeţie, hazliu şi util…  Sau un infuzor de ceai draguţ, care să vă înveselească dimineţile…

cupidon

Cu multe reduceri şi promoţii MindBlower vă aduce mai aproape cele mai originale cadouri.

Tu cum îi spui Te iubesc în acest an? Vizitează categoria „Îndragostiţi” şi … scoate-l din minţi…

Be the first to comment on "Cupidon isi ia sagetile de la MindBlower.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*