Testare Pila electronica pentru calcaie Scholl Velvet Smooth

Share the joy

     Pentru ca sunt Buzzer primesc diverse produse spre a le testa. Unul dintre acestea este si minunata pila electronica  pentru calcaie Scholl Velvet Smooth Express Pedi, cu cap abraziv acoperit cu cristale de diamant. Microparticulele abrazive permit indepartarea pielii mai repede si mai eficient, fara nici un efort . Despre minunata pila v-am mai vorbit si cu alta ocazie, acum insa vreau sa vedeti cu ochii vostrii cat de eficienta este.

Dupa aproape o luna de  testat Pila electronica  pentru calcaie Scholl Velvet Smooth  cu cristale de diamant, ma declar cea mai fericita din lume. Pielea de pe talpile si calcaiele mele este moale si catifelata, asa cum nu am mai avut-o niciodata. In sfarsit pot iesi fara nici o grija , in sandale.

     Foarte simplu si usor de folosit, fara lame ascutite sau pietre poroase care pot leza pielea, Pila electronica  pentru calcaie Scholl Velvet Smooth  cu cristale de diamant, indeparteaza delicat toate bataturile si toata pielea ingrosata si va ofera picioare cu calcaie catifelate, delicate si cu o piele la fel de fina ca de copil. Eu am completat rutina zilnica de ingrijire a picioarelor cu  School Velvet Smooth Masca hidratanta de noapte, care ofera hidratare intensa timp de 24 de ore si previne uscarea pielii. Are un miros suav si nu este grasa, absorbindu-se aproape imediat .

Acum este atat de usor sa-ti ingrijesti picioarele acasa. Poti folosi pila oricat de des doresti, pana cand picioarele sunt moi la atingere si fara piele ingrosata in exces.  Dupa folosire, este indicat sa-ti rasfeti picioarele cu o baie  si sa folosesti una din cremele din gama Scholl Velvet Smooth pentru o hidratare maxima.. Astfel veti prelungi rezultatele de catifelare obtinute.

Be the first to comment on "Testare Pila electronica pentru calcaie Scholl Velvet Smooth"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*