Apidermin Lejer, cosmetice antirid si antiaging de la albinute

Apidermin Lejer
Share the joy

Apidermin Lejer, apicosmetice antirid şi antiaging de la albinuţe

Sunt atât de multe mituri despre frumuseţe, încât cu greu am putea spune cu exactitate ce este adevărat şi ce e fals. Însă ştim cu toţii că dacă pielea nu este îngrijită corespunzător, aceasta îşi pierde elasticitatea şi capătă aspect inestetic.

Odată cu trecerea timpului, din cauza poluării mediului, a unor probleme de sănătate dar şi micile gesturi pe care le facem de obicei, se creează factori ce au influienţă negativă asupra pielii. Una dintre zonele cele mai afectate este conturul ochilor, care necesită îngrijire şi atenţie sporita pentru a menţine aspectul tineresc şi sănătos.

Pentru această zona a feţei avem nevoie de îngrijire specială şi produse adecvate. Pielea de sub ochii noştri este mai subţire şi are o textura diferită de restul tenului. Uleiurile naturale produse de pielea noastră o protejează şi o menţin moale şi catifelată, cu aspect tineresc. Însă aceste zone de piele fina nu produc sebuum la fel de mult că restul epidermei de pe faţă.

În timpul stării de veghe, pentru că ochii sunt deschişi, stresul provoacă daune pielii din jurul lor şi uneori apar riduri premature, pete şi alte semne inestetice precum cearcănele sau pungile de sub ochi. De multe ori cea mai bună soluţie este odihna. Dar ce ne facem când anii zburdalnici se strecoară pe lângă noi? Ce ne facem dacă ridurile sunt deja aici şi arată oglinzii doar privirile tinereşti în timp ce pielea pare să se ofilească?

Există mai multe tratamente care ajută la reducerea ridurilor şi îmbunătăţirea aspectului pielii, dar cele mai bune sunt cele naturale. Iar între toate remediile antirid şi antiaging, albinuţele aduc contribuţia lor miraculoasă, binefăcătoare pentru corp şi suflet.

Apidermin Lejer, cosmetice pe bază de produse apicole

Acum ceva vreme am primit spre testare de la Complex Apicol Veceslav Harnaj două creme pentru îngrijirea pielii delicate din jurul ochilor. Pentru că au trecut mai bine de 3 săptămâni de utilizare zilnică, astăzi vreau să vă povestesc despre efectele acestora asupra celei mai sensibile zone de pe faţa noastră.

apicosmetice contur ochi

Apidermin cremă pentru ochi complex antiaging

Prima care m-a impresionat foarte tare este crema antiaging. Este unul dintre puţinele produse pe care le-am folosit vreodată a căror utilizare îşi atinge scopul într-un timp scurt. Crema pentru ochi Apidermin luptă împotriva ridurilor şi a liniilor fine din jurul ochilor şi nu doar luptă, ci câştigă detaşat în faţa multor produse asemănătoare.

Ingrediente

Lăptişorul de matcă,este un valoros produs al stupului. Cu un complex de vitamine B, C, D şi E, este unul dintre puţinele elemente naturale capabile să stimuleze regenerarea celulară.

Bogat în substanţe proteice, lipide, glucide şi vitamine stimulează celulele epidermei din jurul ochilor, până în cele mai adânci straturi, astfel că la doar 2 săptămâni de la începerea aplicării acestei creme, ridurile fine de expresie, populara laba gastei sau evantaiul fericirii, încep să se estompeze. De altfel rezultatele sunt vizibile pentru toţi cei din jur, pielea căpătând un aspect neted, fără liniile fine care o brăzdau.

Acidul hialuronic este altă componentă importantă care se regăseşte şi în pielea noastră alături de colagen. Acesta are o eficientă dovedită în luptă cu ridurile, deoarece redă elasticitate, acţionând ca un lifting uşor la nivelul pielii din jurul ochilor.

Uleiul de samburi de struguri şi uleiul de nuci de macadamia sunt bogate în nutrienţi ce hrănesc şi redau supleţea şi elasticitatea pielii.

Vitamina E este si ea foarte importantă pentru piele. Aceasta fixează substanţele active în epidermă, menţinând-o sănătoasă şi strălucitoare.

apicosmetice contur ochi

Utilizare

Pentru utilizarea acestei creme astăzi vă dezvălui câteva trucuri care vor maximiza efectele produselor stupului. Eu păstrez cremele pentru conturul ochilor în frigider. Este cunoscut faptul că dacă aplici pe piele o mască rece, această revigorează şi readă vitalitate ţesuturilor, stimuland circulatia.
Mă folosesc de aplicatorul tubului pentru a nu face risipă de produs şi pentru a aplica exact unde trebuie. Astfel, vârful fin al tubului, poate fi trecut uşor peste piele, aplicând crema în direcţia de formare a ridurilor.

Crema se aplică pe tenul curat pentru a facilita absorbtia acesteia.

Apidermin cremă pentru ochi complex antiaging se poate folosi atât seara cât şi dimineaţa, elementele active hidratând puternic zona din jurul ochilor. Eu însă am folosit-o intercalat. Seara crema antiaging şi dimineaţa pe cea împotriva cercanelor.

Se ştie că în timpul nopţii crema de faţă îşi face mai bine efectul deoarece în timpul somnului celulele epidermei absorb mai eficient nutrienţii oferiţi de ingredientele active.

Astăzi, la 3 săptămâni de la începutul utilizării, mă mândresc cu o privire luminoasă şi un aspect care nu îmi trădează vârsta. Ridurile fine s-au estompat semnificativ, pielea căpătând un aspect sănătos si tineresc.

Crema vine în cantitate de 10 ml şi costă în acest moment la reducere, puţin peste 6 lei.

apicosmetice contur ochi

Floramin cremă pentru ochi complex activ hidratant

Apidermin Lejer crema pentru ochi activ anticearcane este la fel de eficientă. Obişnuiesc să stau mult în faţă calculatorului, uneori, primele ore ale dimineţii mă găsesc în faţă ecranului, iar în ziua următoare pielea dezhidratata si stresată, are aspect vineţiu, cercuri ce tradeaza oboseala acumulata in orele de nesomn.
De altfel am avut cearcăne vizibile de când mă ştiu,insa odata cu trecerea anilor acestea s-au accentuat. Acum am descoperit aceste creme pentru o îngrijire delicată, dar eficientă, a acestei zone.

Am aplicat Apidermin Lejer cremă anticearcane în fiecare dimineaţă.

Si aceasta are ingrediente de origine naturală, a căror complex activ are proprietăţi anticeacane.

Extractul de ceai verde cunoscut pentru propietătile sale antioxidante, reduce intensitatea cearcănelor, corectând şi eliminând zonele inflamate de sub ochi.

Lăptişorul de matcă pe care îl conţine şi această cremă, continuă hrănirea şi regenerearea celulară, stimulând refacerea barierei naturale a epidermei. Cu un complex de vitamine B, C, D şi E, fiind în acelaşi timp bogat în substanţe proteice, lipide, glucide şi vitamine, această crema şterge semnele de oboseală la fiecare aplicare.

Utilizare

Crema se aplică printr-un masaj uşor al pielii, urmând liniile ridurilor. Şi pe această o ţin în frigider, bucurându-mă de senzaţia rece, revigorantă, în momentul aplicării.

Textura acestor apicosmetice este suavă, uşoară, ce protejează şi îngrijesc pielea cu infinită delicateţe, fără să o încarce, fără să ofere acea senzaţie de piele grasă.

Se absorb rapid, lăsând pielea cu aspect catifelat, luminoasă şi strălucind de sănătate.

10 ml de crema pentru ochi activ anticearcane costă tot puţin peste 6 lei.

Am încercat şi alte produse ale stupului Complex Apicol Veceslav Harnaj şi întotdeauna am rămas impresionată de eficienţa acestora.

Nu provoacă alergii, nu încarcă pielea, sunt delicate, cu parfum fin şi elegant, iar ingredientele naturale pe care le conţin sporesc eficienţa acestora.

3 Comments on "Apidermin Lejer, cosmetice antirid si antiaging de la albinute"

  1. Nu am incercat nimic de la Apidermin cu toate ca am auzit numai lucruri bune. Sunt interesante aceste produse prezentate de tine. Poate o sa le achizitionez si eu si o sa povestesc pe blog despre ele. Pupici.

  2. Numai cuvinte frumoase am citit despre aceste produse pe care mi-ar placea sa le incerc.

  3. Valeria Chertes | iulie 21, 2017 at 2:51 pm | Răspunde

    Sa le folosesti cu drag, si sa iti fie de folos.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*