NewChic, haine de iarna spectaculoase

Share the joy

NewChic, haine de iarna spectaculoase

Cum ar trebui să te îmbraci în timpul iernii? Care sunt elementele de bază pentru a menţine temperatura corporală? Hmmm, câteva întrebări la care eu încerc de câteva zile să îmi dau răspunsuri.

Pentru că deja temperaturile au scăzut bine sub 0 grade am căutat şi am găsit răspunsurile pe un site online foarte drag mie, unde sunt haine moderne şi încălţăminte de iarnă, din piele, toate foarte ieftine.

Geaca iarna

Pentru început vă arăt o geacă drăguţă pe care mi-o doresc pentru această iarnă. Gecile sunt foarte importante pentru că protejează şi servesc ca o barieră împotriva vântului, ploii şi fulgilor de zăpadă.haine iarna

Geaca are un desen modern, cu glugă şi blăniţă. Pe site fiecare model se găsește în diverse culori și mărimi. Tot ce trebuie sa faceți este sa alegeți ce va place, selectați  culoarea, sunteți atenți la tabelul de mărimi care poate fi vizualizat în inch sau cm și adaugați în cos. Simplu nu?

Eu am ales pentru mine culoarea neagra, dar este foarte frumoasa și cea roșie… hmmm, încă nu m-am hotărât.

Incaltaminte iarna

Când cumpăr încălţăminte de iarnă, întotdeauna aleg ceva care să fie garanţie de confort şi protecţie pentru mersul pe jos prin zăpadă. De obicei, folosesc cizme sau ghete, ale căror modele şi materiale variază în funcţie de locul în care merg şi timpul pe care îl petrec afară. În toate cazurile, cizmele de iarnă ar trebui să fie calduroase, cu multă blăniţă şi talpă ortopedică, înaltă.

cizme iarna

Data trecută ţi-am arătat o pereche de ghete din piele naturală, luate de pe acest site. Astăzi vreau să îţi arăt şi o pereche de pantofi, tot din piele ,care mi-au plăcut foarte mult. Desenul extravagant şi figura haioasă, nu m-ar împiedică să îi port la birou.

pantofo

Pantaloni de iarna

Sa nu uitam de pantaloni. Anul trecut am luat de aici o pereche de blugi care au blanita pe interior, ii găsiți la secțiunea NewChic, aici pe blog.

Anul acesta vreau și pereche de colanti, moi , pufoși și călduroși.

colanti imblanitiCaciula

Sa nu uitam sa ne protejam urechile de ger. O căciulă draguță cu moț de blana, este tot ce ne trebuie. Pe site găsiți foarte multe modele, foarte draguțe și indispensabile pentru acest sezon.

caciula cu mot de blanaCe spuneți? Voi cum va pregătiți de iarna?

Be the first to comment on "NewChic, haine de iarna spectaculoase"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*