Un broker incepator, la bursa de valori Bucuresti

Share the joy

Un broker incepator, la bursa de valori Bucuresti

Astazi am o provocare pentru voi. Va provoc sa investiti la bursa si sa castigati premii si mai ales sa aveti randament si banii investiti sa se intoarca la voi si sa-si aduca si rudele …

randament

Premii

Premiul 1 – un autoturism Dacia Duster Laureate, oferit de Raiffeisen Bank. Mașina va fi însoțită de o poliță CASCO completă și RCA pentru o perioadă de 12 luni, începând cu data înmânării premiului, oferite de Destine Broker.
Premiul 2 – un voucher de cumpărături în valoare de 3000 de EURO, oferit de eMAG.
Premiul 3 – o vacanță Premium de 7 zile în România, oferit de Happy Tour.
Premiul 4 – un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio.
Premiul 5 – un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch.
Premiul 6 – un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch.
Premiile 7- 16 – câte un abonament Premium pentru 12 luni, oferite de Avocatnet.ro
Premiile 17-20 – câte o pușculiță Fluent în Finanțe, oferite de Bursa de Valori București.

Suna tentant? Esti pregatit? Comanda kit-ul si inscrie-te acum. Daca esti la inceputul experientei tale investitionale pe piata de capital kit-ul te ajuta sa inveti si sa te pregatesti de competitie. Inainte de a plasa bani in viata reala poti invata cum sa faci profit din investiile la bursa si cum functioneaza piata de investii responsabile, iar aspectul educational reprezintă un scop important al competitiei.

Daca vrei sa intri in concurs, inregistreaza-te, incepe sa tranzactionezi si obtine cel mai mare randament pana la finalul celor 4 luni. Hai, nu te sfii, poti castiga aceste premii fabuloase…

Dar sa va explic…

😀 Acum vine provocarea pentru mine.

In primul rand, trebuie sa ne documentam sa vedem ce inseamna bursa de valori. Nu am studii economice asa ca nu stiu mai mult decat voi dar, ma tenteaza si premiile si castigurile.

Bursa de valori este o piata financiara in care oamenii care detin capital interactioneaza cu companiile, tranzactile fiind legate de cumpararea si vanzarea de obligatiuni sau de actiuni .

Pana aici e simplu, nu?

Bursa…

Scopul bursei este de a organiza aceste negocieri intr-un mediu sigur, asigurandu-se ca veti primi bani pentru actiunile pe care le vindeti atunci cand vreti sa obtineti randament, sau cand doriti sa investiti sa primiti actiunile cumparate intr-un mod eficient, sigur si echitabil.

Adica tu , investitorul, devii propriul tau broker si incepi sa tranzactionezi.

Nu stii ce e un broker? Este acea persoana care in filme sta cu receptorul la ureche si striga: vinde, vinde… cumpara, cumpara…

In filme, tu esti la capatul celalalt al receptorului. La Bursa de Valori Bucuresti esti acela care striga catre unul dintre Brokerii Parteneri autorizati sa tranzactioneze.

Ingineriile financiare par dificile dar, dupa ce prinzi gustul si vezi cum micile tale economii dau randament, parca nu te-ai mai opri.

Daca te inscrii si la capatul celor 4 luni de concurs ai avut randament, pe langa castigul obtinut vei fi si premiat.

Cum stii in ce sa investesti?

Competitia propriu-zisa incepe pe 17 octombrie si se incheie pe 17 februarie 2017.

Tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti si cumpara actiuni din componenta indicelui BET-XT, cele mai tranzactionate 25 de companii, de minimum 30.000 lei, suma neta de comisioane.  Alege suma cu care vrei sa intri in concurs si o poti creste in functie de strategia ta investitionala.

Pentru castig sigur, eu as alege societati cu risc scazut.

O banca, o companie farmaceutica si una care vinde carburanti, respectiv BANCA TRANSILVANIA S.A. pentru ca o banca va sti intotdeauna sa iasa pe plus, ANTIBIOTICE S.A. pentru ca in sanatate intotdeauna este nevoie de leacuri  si S.N.G.N. ROMGAZ S. pentru ca „gazolina” este sangele care pompeaza in motorul acestui secol.

Tu in ce ai investi ca sa ai randament?

 

Be the first to comment on "Un broker incepator, la bursa de valori Bucuresti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*