… şi o botină din cea mai fină, doar la StandardShoe, calitatea la pret fara egal

StandardShoe
Share the joy

 … şi o botină din cea mai fină, doar la StandardShoe, calitatea la pret fara egal

Şi avea un picior, foarte uşor
… şi o botină din cea mai fină

Iarna e pe sfârşite, a mai rămas Baba Dochia să-şi scuture cojoacele şi gata, ascundem săniuţa şi… nu mai e mult pana la sandale.

Dar înainte de toate, de ce să nu profităm acum , când suntem în plin sezon de reduceri şi să ne aprovizionăm pentru iarna urmatoare sau pentru weekend-uri la munte care sunt răcoroase până şi în iunie. Am gasit un magazin online de încăltaminte foarte frumoasă şi de calitate, care are la reduceri pe langă cizme ,ghete şi botine , niste pantofi care se potrivesc la orice ţinută de primăvară.

StandardShoe

StandardShoeDupă ce l-am studiat temeinic, că vorba aceea o femeie nu are niciodata îndeajuns complimente şi pantofi, am decis să vă dau şi vouă de ştire.

Magazin elegant, cu foarte multe produse în trend, aici veţi gasi incălţămintea ideală pentru orice ocazie. De la celebrele cizme de cauciuc cu design modern şi surprinzator , pe care le scot pe covorul roşu chiar şi casele de modă, până la sandalele fine şi elegante pentru ocazii speciale sau pentru degetuţe elegante. Pe standard-shoe orice comandă primeşte un încălţător elegant , cadou…

Mie îmi plac foarte mult sandalele ,iar la standard-shoe am gasit cele mai elegante şi mai frumoase sandale. Cele cu toc sunt superbe toate. Unele modele sunt clasice şi nemuritoare, le poti purta la o petrecere , la o ieşire cu ţinută elegantă sau la o pereche de blugi moderni şi accesorii de calitate. O pereche de sandale cu toc,  trebuie să stea la îndemână în orice anotimp. Purtate la petrecerea dintre ani, la nunta unui verişor sau la o cină elegantă, vor scoate in evidenţă feminitatea, gingăşia şi eleganţa oricărei doamne.

Sandalele cu talpa ortopedică sunt … un must have in orice pantofar. O sedinţă obositoare, o zi de muncă interminabilă sau o raită prin piaţă vor trece mult mai uşor dacă purtaţi o incalţaminte care nu vă oboseşte peste masură.

Sandalele cu talpă joasă şi baretă sunt absolut indispensabile in orice vacanţă. Fie ca vrei sa simţi nisipul fierbinte lângă marea albastră , să-ţi racoreşti degeţelele în roua dimineţii sau în plimbări lungi în parc aceste articole de încălţăminte nu se vor demoda mai multe sezoane la rând.

De la sneakersi trendy care se vor purta foarte mult primavara aceasta până la botine fine, încalţăminte  din piele sau material textil ,orice stil  adoptaţi sau orice culoare, textura ,cu toc sau fara, pe standard-shoe perechea mult visată vă aşteaptă.

Un review despre experienta mea Standard-shoes gasiti pe blog.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Review pantofi York – Standard Shoes | Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*