Senzații luxuriante cu Nuxe Huile Prodigieuse şi GA-DE Crystal Lightslip gloss

Share the joy

Senzații luxuriante cu Nuxe Huile Prodigieuse şi GA-DE Crystal Lightslip gloss

Fața noastră este prima noastră scrisoare de prezentare când ne întâlnim cu cineva. Pe tenul nostru viața scrie cu riduri fine. Uneori imprimă ochilor veselie, iar alteori aduce zâmbetului nostru tristețe, așa că, indiferent de vârstă, grija pentru fața noastră va fi întotdeauna relevantă. Desigur, trebuie să luăm în considerare faptul că fiecare tip de piele necesită un tratament diferit, din acest motiv alegerea produselor pe care le aplicăm trebuie să aibă ingrediente de cea mai înaltă calitate.

Calitatea produselor cosmetice nu trebuie văzută că un lux, din contra „investim” în tinerețea și sănătatea pielii noastre, iar satisfacția pe care o ai privindu-te în oglindă „merită toți banii”.

Chiar dacă am avut întotdeauna grijă de mine, de multe ori am cumpărat și eu produse de la raionul de cosmetice și când am ajuns acasă nu erau chiar ce mi-aș fi dorit, așa am început să mă uit mai atentă la rujul pe care îl poartă colegele mele la job, la culoarea părului care-mi atrage atenția pe stradă la o necunoscută sau am întors capul după adierea unui parfum. Abia atunci am descoperit produse care mi-au depășit total așteptările.

Nuxe Huile Prodigieuse – ulei uscat multifuncțional

Există multe motive pentru care un produs poate deveni un obiect de cult pentru milioane de oameni din întreaga lume. Cred că acest calificativ ar putea fi aplicat fără rezerve și la produsele despre care vă voi vorbi astăzi.

Nuxe Huile Prodigieuse este un ulei uscat multifuncțional, ideal pentru față, corp și păr. Produs de brandul francez Nuxe are o compoziție de 98,1% ingrediente naturale. Experții Nuxe au declarat că această combinație fără precedent de 30% uleiuri prețioase (sunătoare, migdale dulci, camelie, alune și nuci de macadamia) și vitamina E care hrănește, repară și catifelează dintr-un singur gest, a dus la crearea unui produs care nu conține conservanți.

Apărut pe piață în 1991, a cucerit rapid inimile tuturor pentru că anterior nu a existat nimic asemănător. Nuxe Huile Prodigieuse, în toate variantele sale, a rezistat provocării timpului și astăzi, în epoca uleiurilor multifuncționale, ocupă o poziție demnă pe lista preferințelor a milioane de femei din întreaga lume.

Nuxe Huile Prodigieuse Or ulei uscat multifuncțional cu sclipici pentru față, corp și păr – review

Indiferent de ingredientele minunate care îl compun, cred că Nuxe Huile Prodigieuse Or are o caracteristică care îl face perfect. Cred că este un ulei multifuncțional excelent, mai ales pentru vară și început de toamnă, când pielea trebuie să lupte împotriva atâtor elemente care încearcă sa o deterioreze. Vara, când este foarte cald nu oferă senzațiile lipicioase precum formulele excesiv de dense, iar toamna prelungește imaginea aurie a pielii și toate colegele de birou te vor invidia. Acest ulei este extrem de ușor absorbit de piele și lasă un aspect luxuriant, de piele bronzată pe vreo insulă exotică (mai ales dacă avem versiunea cu particule strălucitoare și nu cea clasică).

Nuxe Huile Prodigieuse Or ulei uscat multifuncțional cu sclipici pentru față, corp și păr review

În plus, are o aromă florală delicată care poate fi un avantaj pentru cei care urăsc să folosească parfumuri excesive vara.

Dar Nuxe Huile Prodigieuse Or nu este doar pentru a pune în evidență bronzul sau pentru a da un plus de strălucire pomeților. Textura este a unui ulei ușor care se absoarbe rapid în totalitate, fără a fi necesar să masăm prea mult pielea. Uleiul uscat cu o textură foarte mătăsoasă, deloc gras, poate fi aplicat pe față, gât sau păr. Pe piele ajută la tonifiere, hrănire și hidratare, lăsând-o cu o strălucire naturală superbă. Pe păr conferă moliciune și strălucire, îl îmbogățește și îi conferă flexibilitate. De asemenea, puteți amesteca câteva picături cu baza de machiaj pentru a-i îmbogăți textura. O altă utilizare este ca ulei esențial pentru baie, diluând câteva picături în apă pentru a conferi pielii corpului o strălucire naturală.

Aroma, așa cum spuneam, este foarte fină și elegantă, o combinație de note proaspete care mi se pare că se îndepărtează foarte mult de parfumurile florale care se fac astăzi mai dense și mai grele. Este o aromă clasică, din vechea parfumierie, care mi se pare extrem de frumoasă.

Eu am varianta Nuxe Huile Prodigieuse Or – ulei uscat multifuncțional cu sclipici pentru față, corp și păr care este luxuriantă, lăsând pe piele o senzație fabuloasă și o imagine sofisticată. Nu vă închipuiți că va veți umple de sclipici, din contra, pielea capătă o strălucire delicată, asemănătoare cu lumina „golden hour” pentru că particulele strălucitoare sunt super fine. Printre caracteristicile acestui ulei aș enumera:

 • regenerează și hrănește pielea în profunzime
 • are acțiune antioxidantă, întreținând aspectul tineresc al pielii
 • conferă pielii o strălucire sănătoasă și îi redă finețea mătăsoasă
 • redă părului luciul natural și îi face plinul de vitamine
 • parfumul are note de flori de portocal, de magnolie și vanilie

GA-DE Crystal Lightslip gloss hidratant

Acest gloss este un alt produs superb care va atrage privirile tuturor colegelor de birou.

Luciul de buze GA-DE Crystal Lights dă buzelor un aspect minunat. Imbogațit cu reflexii delicate, conferă o strălucire unică, mărește optic volumul buzelor, hidratează și catifelează buzele, conturându-le cu perfecțiune. L-am descoperit acum ceva vreme și îl tot recumpăr pentru ca îmi place mult.

GA-DE Crystal Lightslip gloss hidratant

Oferă buzelor un finisaj de satin și are acțiune hidratantă cu o rezistență de lungă durată. Cantitatea este de 6 ml, iar lista ingredientelor este de cea mai înaltă calitate.

Acest luciu de buze se aplică foarte ușor, este super cremos și se simte absolut confortabil pe buze fără senzația de buze lipicioase, din contra… lăsându-le hidratate, strălucitoare și apetisante…
Fără parfum, cu doar o aromă fină și aproape nedetectabila, mi se pare ca are gust de vanilie, absolut delicios.

În combinație cu uleiul Nuxe și doar o mascara genială, poți crea un machiaj luxos și elegant.

FOREO Micro-Foam Cleanser – crema de curățare sub formă de spumă

Nu pot încheia acest articol fără să vă atrag din nou atenția asupra importanței curățării pielii. Dispozitivele Foreo sunt absolut minunate, eu am un Foreo Luna mini, pe care îl folosesc de mai bine de un an și textura pielii mele s-a îmbunătățit considerabil.

Folosit împreună cu crema spumantă de curățare Foreo Micro-Foam Cleanser rezultatele sunt vizibile imediat. La contactul cu apa se creează micro-bule fine care pătrund adânc în pori și înlătură de pe ten sebumul și impuritățile depuse peste zi. Tenul este perfect curat și strălucitor, încă de la prima utilizare.

FOREO Micro-Foam Cleanser - crema de curățare sub formă de spumă

 • curăță tenul cu blândețe, de praf, de impurități și de sebumul în exces
 • lasă tenul hidratat, strălucitor și fin că mătasea
 • oferă tenului o senzație de elasticitate, de finețe și de prospețime
 • pentru rezultate optime, utilizați produsul împreună cu dispozitivul sonic Foreo LUNA

Astăzi luxul este perceput ca un concept relativ. Pentru unii poate însemnă un lux material, în timp ce pentru alții e o senzație de plenitudine, percepția pe care o ai atunci când ești fericit, iar eu sunt fericită când mă răsfăț.

Nu există nicio femeie care să nu-și dorească o piele perfectă, o coafură impecabilă și un parfum care să-i tatueze urmă în sufletul celor ce o cunosc. Indiferent de vârstă sau de statut, indiferent de jobul pe care îl are, orice femeie își dorește să fie frumoasă și să se simtă apreciată, iar cu Notino frumusețea nu mai este un lux! Toate produsele beauty pe care le dorim sunt acum la prețuri accesibile.

Profită de reducerile de până la 25% la brandurile selectate și oferă-ți senzații luxuriante, pentru o piele de vis

3 Comments on "Senzații luxuriante cu Nuxe Huile Prodigieuse şi GA-DE Crystal Lightslip gloss"

 1. Produse minunate ,mulțumim pentru recomandări!

 2. Foarte bune!

 3. Un Foreo am și eu pe wish list,am citit numai de bine despre el

Leave a comment

Your email address will not be published.


*