Parfumuri emblematice Paco Rabanne, Invictus & 1 Million

Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette pentru bărbați
Share the joy

Parfumuri emblematice Paco Rabanne, Invictus & 1 Million

Paco Rabanne Invictus poate fi catalogat drept un parfum proaspăt care evocă senzualitate și eleganță masculină.  Un parfum pentru acel bărbat care se descrie ca fiind elegant, de succes și încrezător în sine este cel care se identifică cu un parfum răcoritor și original precum Paco Rabanne Invictus.

Odată încercat, aroma rafinată te va convinge că un parfum Invictus este idealul de purtat atunci când vrei să atragi atenţia asupra ta.

Compoziţie olfactivă parfum Invictus

Notele de vârf ale Invictus sunt foarte proaspete, astringente și citrice datorită prezentei notelor de grapefruit și mandarine

Notele florale de inimă sunt proiectate dulce cu arome delicate de iasomie și frunze de dafin.

În cele din urmă, parfumul se așază pe piele cu note de bază aromatice și lemnoase de mușchi de stejar, lemn de guaiac, chihlimbar și paciuli.

Acordurile principale ale Paco Rabanne Invictus se remarcă prin faptul că sunt marine, citrice și foarte proaspete, ca o dimineață de inceput de vară. Odată pulverizat pe piele se disting note lemnoase, condimentate și aromate într-un vârtej cuceritor.

parfum Invictus de Paco Rabanne

Durabilitatea parfumului este moderată în zilele mai calde și mai longevivă în serile reci, dar poți simți în continuare aroma pe piele și după aproximativ 6 ore.

Invictus este reprezentarea vie a masculinității, iar sticla care conține fascinantul parfum pentru bărbați Invictus are forma unei cupe sau trofeu cu două mânere, un premiu pe care doar învingătorii îl merită… toți acei care sunt în căutarea unui aliat perfect pentru a capta atenția doamnelor într-un mod atractiv și seducător.

Invictus poate fi catalogat drept un parfum care fascinează femeile datorita prospețimei și senzualității pe care le transmite și fără îndoială este un parfum pe care trebuie să îl ai în colecția ta.

1 Million de la Paco Rabanne – păreri

1 Million nu este orice parfum. Acest parfum este fără doar şi poate destinat acelor bărbați cărora le place să seducă și care, în plus, o fac în propriul stil, capabili să atragă cu o combinație unică de umor, senzualitate și îndrăzneală.

Paco Rabanne 1 Million set cadou pentru bărbați

1 Million de la Paco Rabanne poate fi definit ca un parfum lemnos-picant, cu note proaspete, florale și fructate, delicioase şi suculente.

De îndată ce îl vei îmbrăca, vei putea să-i percepi notele de vârf care îi conferă o notă surprinzătoare de prospețime. În timp, acest parfum masculin evoluează și își arată notele de inimă, în care se percepe eleganța, cu o atingere picant, dulce și fierbinte. În cele din urmă, Paco Rabanne dă acestui parfum câteva note de bază cu piele persistentă, dar discretă, paciuli, lemn alb și chihlimbar în fundal.

Această combinație specială de note olfactive face din parfum 1 Million unul potrivit în special pentru bărbații cărora le place să iasă în evidență prin caracterul lor sexy, jovial, puternic și în același timp dulce.

În plus, are două caracteristici de bază pentru a deveni parfumul preferat de seducătoare: durabilitatea ridicată și nivelul său de aprobare în rândul femeilor, care conferă parfumului un rating foarte mare.

Be the first to comment on "Parfumuri emblematice Paco Rabanne, Invictus & 1 Million"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*