Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rujurile lichide sunt mai avantajoase decat cele solide, dar si mai greu de aplicat

ruj lichid
Share the joy
 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Rujurile lichide sunt mai avantajoase decât cele solide, dar și mai greu de aplicat

Când ne gândim la ruj, ne închipuim în produs cosmetic cu o consistenţă solidă, care se aplică rapid pe buze şi lasă o suprafaţă mată plăcută vederii şi destul de uşor de întreţinut, rezistentă la variaţii de temperatura şi umiditate.

Totuşi astăzi rujurile au evoluat şi au renunţat la formă clasică adoptând o formă lichidă, foarte asemănătoare cu lipglossul. Spre deosebire de lipgloss aceste

rujuri lichide mate aplicarea e mai complicată decât în cazul altor rujuri, trebuie să existe mai întâi exfolierea buzelor şi abia după să se aplice rujul lichid mat sau semimat.

Orice imperfecţiune a buzelor va ieşi în evidenţă, aşa că trebuie aplicate cu mare grijă, rezistenţa lor este asemănătoare cu cea a tatuajelor, hidratarea este obligatorie înainte să vă daţi cu rujuri lichide mate pe buze, balsamul de buze poate fi de ajutor pentru hidratare, dar si uleiul de cocos.

Rujurile lichide mate se completează foarte bine cu un creion de buze, care uniformizează culorile şi previne transferul rujului în ridurile din jurul gurii. La aplicarea rujurilor lichide se începe cu buza de jos, se strâng mai apoi buzele şi aplicarea este totală, aplicarea se realizează încet, primul strat trebuie lăsat să se usuce înainte de orice retuşuri.

Rujurile de acest tip ţin o zi întreagă şi e nevoie doar de un singur strat, demachierea ia destul de mult timp aşa că ai nevoie şi de demachiante mai puternice.

pensulemachiaj.ro

Pensulemachiaj are în oferta rujuri lichide uşor de aplicat şi cu nuanţe diverse

Câteva dintre rujurile lichide mate de top sunt de găsit şi la pensulemachiaj, magazin online cu produse cosmetice şi de întreţinere. Rujurile lichide de la PensuleMachiaj nu se întind, rezistă toată ziua, se potrivesc cu orice machiaj, se pot purta şi vara, nu usucă buzele, oferă volum maxim buzelor şi au pigmenţi rezistenţi şi concentraţi.

Aplicatoarele cu peri fini ajută la o întindere uniformă a produselor, nuanţele din seturile de pe site sunt suficiente pentru obţinerea unei culori deosebite pentru machiaje mai complexe.

Toate rujurile lichide mate se livrează prin curier sau poştă, reducerile aplicate la preţul de raft sunt de 50% sau chiar mai mari, plata se poate face şi cu un card bancar. Consultanţii magazinului online va pot oferi oricând informaţii detaliate despre produse şi comenzi, la fiecare comandă puteţi să vizualizaţi produsele înainte de cumpărare, descrierile detaliate din paginile de produs sunt suficiente pentru a va lămuri despre calităţile şi particularităţile produselor dorite.

Oferta completă de rujuri lichide mate şi detalii despre livrare şi retur sunt de găsit pe site-ul oficial al pensulemachiaj.

 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Rujurile lichide sunt mai avantajoase decat cele solide, dar si mai greu de aplicat"

 1. Mie imi plac foarte mult.

 2. Inca nu m-am obisnuit cu rujurile lichide. Le folosesc dar mai rar.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*