Pure Stem Cosmetics – produse românești pentru îngrijirea pielii

Share the joy

Pure Stem Cosmetics – produse românești pentru îngrijirea pielii

Extractele botanice au stat la baza multor ritualuri de frumusețe. Mai mult decât atât, plantele au fost principalul medicament și aliment de-a lungul istoriei, păstrând un echilibru perfect în binestarea organismului și a frumuseții noastre.

De-a lungul timpului corpurile noastre au evoluat în sincronizare perfectă cu natura și probabil, așa cum vă spun de multe ori, încă nu cred ca a fost descoperit pe deplin adevăratul potențial al extractelor din plante în beneficiul frumuseții, sănătății și bunăstării noastre.

Pure Stem Cosmetics – new look

Despre produsele Pure Stem Cosmetics am mai vorbit pe blog, când am descoperit-o cu ocazia unui eveniment tip blogger meet. Un brand 100% românesc, ne-au încântat la evenimentul de atunci cu 3 dintre produsele lor. Ulterior gama cu celule stem din plante a fost completată cu apă micelară, un adevărat răsfăț pentru piele și pe care am testat-o și eu acum.

Anul acesta produsele celor de la Pure Stem Cosmetics au îmbrăcat hăinuțe noi și un look atrăgător. Totodată formula a fost îmbunătățită cu alte celule Stem care aduc un plus în îngrijirea tenului.

Ambalajele impresionează cu aceeași eleganță și culori mai vii, în timp ce recipientele opace, care m-au încântat de la prima întâlnire cu gama Pure Stem au fost păstrate. Sistemul de dozare airless ce păstrează nealterate toate calitățile produsului până la ultima doză este probabil unul dintre cele mai eficiente metode de a păstra cosmeticele departe de efectul oxidativ al aerului, îmi place maxim!

Astăzi Gama Pure Stem, cuprinde 4 produse formulate cu celule stem vegetale extrase din liliacul de vară – Buddleja Stems GX™ și resveratrol, ulei din sâmburi de struguri, alantoină și vitamina E.

Lapte demachiant Pure Stem Cosmetics

Lapte demachiant ambalat în recipient cu pompiță este extrem de ușor de folosit și de dozat. Îmi place mult textura catifelată și faptul că elimină rapid orice urmă de machiaj.

Așa cum știți curățarea și demachierea sunt factori importanți pentru a menține strălucirea pielii, porii curați și a elimina toate resturile nocive care aderă la derm din mediul înconjurător. Laptele demachiant este delicat, are o textură foarte fină, nu mă face să mă usture ochii atunci când îndepărtez rimelul și asigură încă de la prima aplicare o piele lipsită de impurități, precum și o senzație calmantă.

Apa micelară Pure Stem Cosmetics

Apă micelară e super wow, o folosesc în general dimineața pentru că împrospătează tenul cu delicatețe și îl lasă super fresh și hidratat.

Celulele stem se găsesc în toate organismele multicelulare. Regenerarea plantelor la nivel celular este un proces unic, fiind știintific dovedit că celulele stem pot stimula și regenera plantele după vătămare, având capacitatea de a genera celule diferențiate care se pot reproduce și prin auto-reînnoire. Odată cu utilizarea produselor cosmetice derivate din celule stem vegetale, apar schimbări semnificative în straturile pielii și apa micelara de la Pure Stem Cosmetics curăță, hrănește și hidratează pielea, lăsând-o moale și catifelată.

Crema de zi și crema de noapte Pure Stem Cosmetics

Crema de zi are filtre solare în compoziție și un spf 15, se aboarbe rapid în piele fără a lăsă senzație de piele grasă. Hidratează foarte bine, o folosesc ca bază pentru un makeup lejer și îmi place că nu lasă senzația de piele grasă și nici nu face față strălucitoare pe parcursul zilei.

Crema de noapte are o formulă curată cu ingrediente emoliente și antioxidanți, dar și efect intens de hidratare. La fel îmi place că se absoarbe rapid și nu o simt inconfortabil când mă așez în pat.

Pe măsură ce îmbătrânim, procesele biologice ale corpului nostru încetinesc, iar pielea noastră nu face excepție. De fapt pielea este prima care arată că timpul trece și își pierde netezimea și elasticitatea lăsând loc ridurilor. Fibroblastele își pierd o parte din funcționalitate prin reducerea capacității de proliferare, iar fibrele de colagen și elastină devin rare și dezordonate. Consecința este că matricea extracelulară devine dezorganizată și instabilă, motiv pentru care aspectul tineresc al tenului are de suferit.

Produsele Pure Stem Cosmetics au intrat în rutină mea de îngrijire de aproape o luna și la fel că dată trecută am rămas impresionată, atât de ingredientele de calitate cât și de efectele imediat vizibile.

Voi le-ați încercat?

 

Be the first to comment on "Pure Stem Cosmetics – produse românești pentru îngrijirea pielii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*