Pur si simplu eleganta

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mă uit cu zâmbetul pe buze la siluieta micuţă şi grăbită care mergea la vreo câţiva metri în făţa mea. Din când în când se oprea şi aruncă un ochi fugar în câte o vitrină sau se oglindea aranjandu-şi cu un gest fugar eşarfa , prinsă într-un nod cochet pe umăr.

Îmbrăcată într-un deux-piece gri închis, extrem de elegant şi tocuri înalte, păşea sigură pe ea , iar sunetul tocurilor pe dalele de marmură compuneau o simfonie a fericirii şi a încrederii . Unica pată de culoare era plicul micuţ, roşu , care atrăgea pivirile ca un magnet. Parcă îmi venea să ţopăi veselă, doar uitându-mă la el.

Doar câţiva paşi şi ajungem la birou, fata din faţa mea părea să meargă în acelaşi loc cu mine… oare o să fim colege? Mă opresc şi arunc un ochi critic la ţinuta mea. Rochia simplă, crem deschis şi blazerul asortat , erau perfecte pentru acea zi de birou. Săptămâna trecută mă întorsesem din vacanţă iar bronzul uşor nu avea nevoie decât de un ruj şi un rimel. Mi-am făcut din ochi mie însămi, satisfăcută de imaginea mea reflectată în vitrina din colţ. Băiatul care aranja manechinele îmi face semnul OK , intuind parcă gândurile mele. Mă amuz dând capul pe spate şi roşind că o şcolăriţă. Îi fac din mâna şi mă uit la ceasul micuţ, singura bijuterie pe care o purtam în acea zi. Grăbesc pasul şi intru fredonând în gând „I Feel Good”.

– Diana, chiar vorbeam de tine, eşti cea mai punctuală dintre angajate. Şeful meu, vizibil emoţionat, îmi strânge mâna cu putere. Ea este Mădălina , este noua ta şefa, cât timp ai fost în concediu doamna Maria a hotărât să iasă mai devreme la pensie.

Mă uit cu ochi mari la noua mea şefa. De aproape era pur şi simplu superbă, Ellis-mic-250x250taiorul era aşezat îngrijit pe spătarul scaunului, iar bluza Mady, cea pe care o admirasem atât de mult într-una dintre colecţiile casei de modă ELLIS, de un alb perfect, îi venea ca turnată, banda de saten negru punându-i în valoare cerceii de perle negre. Îmi zâmbeşte cald şi îmi strânge mâna prieteneşte.

– Iată pe cineva cu aceeaşi pasiune că mine, zise arătând cu degetul spre blazerul meu. E un ELLIS, nu-i aşa? Piesele create de Eli Lăslean sunt pur şi simplu fabuloase. Le ador, le-aş recunoaşte într-o mie, tăietură fină şi elegantă, pur şi simplu emană rafinament … şi îţi dau atât de multă încredere când le porţi!

Habar nu aveam nimic despre ea, dar femeia asta îmi plăcea… pur şi simplu… că să o parafrazez şi noi femeile nu prea ne plăcem chiar aşa cu una cu două, dar nouă mea şefa avea ceva… Atât de graţioasă, prietenoasă şi veselă, emana atâta încredere când vorbea… era elegantă întruchipată în felul în care arată şi se purta, un model demn de urmat.

– Hai , mai avem un sfert de ora până începem treaba, să bem o cafea şi să intrăm puţin în comunitatea Chic Elite, e pasiunea mea încă de când s-a lansat.

Chic Elite ? Platforma de metorat unde sunt atâtea lucruri utile şi multe sfaturi despre orice este interesant în viaţă unei femei ? Oh , dar şi eu urmăresc această comunitate feminină. Ştii ce îmi place cel mai mult? Faptul că pot interacţiona direct cu un mentor, să întreb şi să primesc un răspuns personalizat. Mi-am făcut chiar şi cont de membru. În acest mod nu voi pierde nici un eveniment important…

Am mai vorbit câteva minute şi am parcurs câteva paragrafe de pe site. Şefa mea era cel mai cool boss din lume. Am petrecut toată ziua veselă, într-o armonia totală cu mine şi cu tot ce se întâmplă în jurul meu. Si zilele ce au urmat au fost la fel de super… ChicElite_slogan-300x284

Cândva am citit într-o carte un lucru pe care îl voi ţine minte toată viaţă: „oamenii care te înconjoară sunt proiecţia ta, sunt eu-l tău oglindit în fiecare din ei”. În ziua în care mi-am cunoscut şefa nu am putut să nu admir eleganţa şi distincţia pe care o emana, automat noi toţi din jurul ei am devenit parcă mai buni, mai receptivi, încercând să îi semănăm şi să îi răspundem cu aceeaşi moneda.

De aceea de cand a apărut  Comunitatea Chic-Elite urmaresc cu cu atenţie toate articolele apărute pe platformă, este locul unde noi femeile putem învaţa să ne cunoaştem cu adevărat şi să devenim exact acele persoane pe care ni le-am ales drept modele. O oportunitate excepţională de dezvoltare personală, de depăşit obstacole, de a cunoaşte calea spre fericire şi libertate, de a rupe lanţurile emoţionale şi de a întinde aripile feminităţii spre cunoaştere şi armonie. Haideţi cu toate pe Chic-Elite.ro , locul unde poţi evolua spre un nou „Eu”.

Eu admir mult persoanele care emană acea distincţie şi sunt atât de dezinvolte în tot ce fac. Pentru mine sunt un model şi cu ajutorul mentorilor Chic-Elite, sper să ajung într-o poziţie asemănătoare. Eleganţa nu înseamnă doar haina care… până la urmă schimbă imaginea unui om, eleganţa înseamnă absolut totul ce este legat de persoană ta, eleganţa este acordul fin între ”eşti”, ”ai fost” şi ”vei fi”, de tine depinde cât de rafinată e lumea din jurul tău… Fii pur şi simplu elegantă în tot ceea ce faci şi tot ce te înconjoară îţi va răspunde cu aceeaşi fineţe. Dar ţine minte interiorul si exteriorul oricărui ”Eu”, sunt atât de bine împletite, încât niciodată nu vor funcţiona separat. Cred că şefa mea tot de pe Chic-Elite s-a inspirat, altfel nu îmi dau seama cum de este atât de… chic…

Untitled

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. SuperBlog | Proba 12. Trăiește cu eleganță!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*