Suceava, 23 august- Prezentare Mademoiselle Gigi la Suceava, intrare gratis, tombolă și alte surprize

Mademoiselle Gigi, intrare gratis, participare tombolă
Share the joy
 • 108
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Suceava, 23 august- Prezentare Mademoiselle Gigi la Suceava, intrare gratis, tombolă și alte surprize

Salutare dragile mele,

Pentru că sunt curioasă din fire și interesată de tot ce se întâmplă în jurul meu, am aflat un secret pe care astăzi vreau să îl împărtășesc cu tine. De aceea vreau să îți vorbesc despre o nouă linie de produse beauty și prezentarea gamei de cosmetice Mademoiselle Gigi lansată de Gina Pistol.

Evenimentul va avea loc la Suceava pe data de 23 august, de la ora 18, la sala Bucovina ( în spatele hotelului Bucovina)

Intrarea este absolut GRATIS, iar participanții NU sunt obligați să cumpere nimic. Pentru că locurile sunt limitate, participarea este pe bază de rezervare, pe care o puteți obține sunând la tel. 0740634571.

Vrei să știi care e partea cea mai bună? La astfel de evenimente surprizele frumoase se țin lanț, astfel că va fi organizată o tombolă cu cadouri surpriză pentru participanți și se vor testa produse, care mai de care mai delicate și mai parfumate.

Mademoiselle Gigi, produse de calitate la prețuri competitive

Pentru că un produs să fie diferențiat pe o piața aproape suprasaturată, acesta trebuie să fie unic, special și diferit, pentru că succesul său viitor depinde de calitatea, designul și prezentarea acestuia către public.

Mademoiselle Gigi este un brand exclusiv al companiei BLUE DIAMOND GENERATION SRL și oferă un strop de sănătate, frumusețe și culoare, produse de o calitate extraordinară, menite să scoată la lumină cea mai bună versiune a ta.

Pentru cei care participă la acest tip de prezentări este important să puteți vedea, să atingeți și să testați produsele în sine, pentru că astfel să vă puteți face o impresie pertinentă pe care să o împărtășiți cu prietenii voștri, de aceea sunteți invitați în număr cât mai mare pentru a face cunoștință cu noile produse menite să aibă grijă de sănătatea și frumusețea noastră.

Mademoiselle Gigi

Frumusețea și sănătatea, la un preț mai mic

Știm cu toții că unul dintre aspectele cele mai importante pentru a avea o piele frumoasă și sănătoasă este să folosim produse cosmetice de calitate.

Mademoiselle Gigi,ruj mat

Din portofoliul Mademoiselle Gigi fac parte produse de makeup, produse de îngrijire personală și chiar articole de îmbrăcăminte, între care eu am regăsit cu bucurie ciorapii fini simpli, push up sau cu model, dar și egari spectaculoși.

Mademoiselle Gigi, ciorapi fini

În plus compania mama, Blue Diamond Generation, oferă publicului larg toate produsele de care este nevoie pentru o viață sănătoasă și armonioasă. Astfel puteți cumpara detergenți de cea mai bună calitate și alte produse de curățenie, produse cosmetice și produse makeup, toate putând fi achiziționate pe bază de catalog.

Mademoiselle Gigi, crema

Eveniment Suceava, prezentare și testare produse, prezentare afacere

Marketingul de rețea trăiește o nouă eră. Rețelele sociale, comunitățile online și crearea de conținut, facilitează extinderea unei rețele care pornește de la încredere și care are o bază de produse pe a cărei valoare distribuitorii cred cu fermitate.

Mademoiselle Gigi este definită că o companie de vânzare directă de avangardă, care reunește un grup de antreprenori, entuziaști și de succes. La Suceava vă vor vorbi despre succesul și satisfacția personală pe care o poți avea doar lucrând ca distribuitor în timpul liber.

Încă de la începuturile sale, Mademoiselle Gigi s-a dovedit a fi o companie pentru care provocările se materializează în rezultate uimitoare și o creștere constantă, iar calitatea extraordinară a produselor, aduce un aport de valoare celui mai nou brand de cosmetice din România.

 • 108
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Suceava, 23 august- Prezentare Mademoiselle Gigi la Suceava, intrare gratis, tombolă și alte surprize"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*