Picanterii si cele mai sexy lenjerii

Share the joy

Nu obişnuiesc să scriu despre „dedesubturi” pe blogul meu. Din contra cred că o femeie poate fi sexy încheiată până la gât dar, emanând seducţie prin toţi porii. Cred că se poate transformă într-o vălvătaie care să îţi taie răsuflarea , doar şoptindu-ţi cuvinte meşteşugite de amor. Te poate ademeni cu privirea, îmbăta cu parfumul şi luându-ţi minţile cu … inocenţa ei.

Bine.. asta se întâmplă în primii ai de relaţie, hai… cu puţin noroc şi în primii de căsătorie, mai apoi pasiunea se transformă în prietenie şi dacă nu punem rochia închisă până la gât… „pe foc”, atunci entuziasmul mai pierde din aripi, până devine cuminte de tot.

Când ies cu prietenele la o cafea, tot timpul ne distrăm vorbind despre picanteriile care se găsesc prin sertarele noastre.

Ce sutiene cu push-up, ce tanga brazilieni? astea le are toată lumea, se găsesc la orice supermarket, la raionul lenjerii, noi vorbim despre acele „dedesubturi” care îi aprinde şi la propiu şi la figurat, pe partenerii noştri. Acele bucăţele diafane de mătase, fine şi provocatoare. Dantele în culori îndrăzneţe şi croieli indecente… nu neapărat în ordinea asta 😉 .

Înaintea sărbătorilor de iarnă una dintre colege şi-a luat de pe un site o

lenjerie sexy care ne-a lăsat pe toate „mască”. Aproape că îţi venea să o ceri la o probă, atât era de oacheşă. Am pipăit fineţea de calitate a materialului şi mi-am promis atunci, că îmi voi face şi eu cadou ceva asemănător. Bine, între noi fie vorba, cadoul era mai mult pentru el decât pentru mine… şi pentru că sărbătoarea iubirii pluteşte în aer, am intrat pe site să îmi comand o lenjerie intima potrivita cu ziua lui Cupidon.

Modelul ales a fost un corset negru, ajustabil la spate şi chilot tanga marca Obsessive confecţionate din satin şi dantelă fină. Elegant, de mare efect, se poate purta şi sub o cămaşă diafană, nu doar în dormitor.

Doar că, după ce am intrat pe site, mi-a fost foarte greu să mă desprind de imaginile celor mai sexy lenjerii, ce atât de pătimaşe, îmi aruncau ocheade îndrăzneţe, toate acele dantele nărăvaşe făcute să fie dorite, m-au cucerit pe loc. Doar o privire să arunci, parol că o să îţi placă…

sexy

sursa foto : http://www.just4girls.ro/

Dacă şi tu vrei să îţi surprinzi perechea sau să reaprinzi focul pasiunii, intră pe site şi alege-ţi cea mai sexy lenjerie Valentine’s Day. Şi nu te sfii, caută pe îndelete sigur este ceva ce ţi se potriveşte…

Be the first to comment on "Picanterii si cele mai sexy lenjerii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*