Pentru cine spune…

Share the joy

Pentru cine spune…

Pentru cine spune că viaţa nu-i uşoră
Că o decepţie în dragoste te doare şi te doboară ?
Să vadă soarele cum vesel şi strălucitor răsare,
După ce pentru lună s-a jertfit, alunecând în mare .

Şi cine spune că frumuseţea-i trecătoare
Că totul se ofileşte precum petalele de floare ?
Să ridice ochii spre-o stea strălucitoare,
Să o admire în splendoarea-i nemuritoare …

Iar pentru cine spune că totu-i în zadar
Să spună tuturor ce planuri are pe urmatorul an !
De ce aşteapă ziua cea de mâine ,
De ce-şi doreşte o bere, lângă bucata de pâine?

Şi pentru cine spune că berea e amară
De ce se răcoreşte cu ea în miez de vară
De ce ascultă concerte de pian
Sorbind lichidul rece, pe vechea bancă-n parc, langă castan ?

Şi cine spune că o reclamă
Nu poate fi surprinzătoare, electrizantă şi urbană?
Să guste noua Beck’s aurie şi diafană,
Să cânte rock în lift cu o acusticiană !

Cititorule de eşti de acord cu mine
Şi la petreceri sau oriunde, berea te răcoreşte şi pe tine
Să ştii c-o nouă bere te aşteaptă
BECK’s GOLD, mai rafinată, mai ușoara… mai deşteaptă…

BECK’s GOLD te provoaca la experiente ineditecine spune

 Berea… singura licoare mângâiată de Bachus, a cărui aromă poate fi gustată la orice oră.  Iubitorii de suc de orz se află acum in faţa unei noi provocări berea – BECK’s GOLD, mai rafinată, mai
ușoară, cu doar 4% alcool, potrivită pentru toți cei care gândesc liber.

Este considerată berea fresh thinker-ilor și a fost lansată ca să arate că indiferent de domeniu, lucrurile pot fi făcute și altfel. În acest caz, BECK’s GOLD demonstrează că o bere poate fi altfel. Totodată, a fost lansată aplicația „Cine spune că”, unde poți vedea cum arată o experiență diferită.

Noua Beck’s Gold e pentru cei care nu aleg mereu calea deja încercată. Pentru cei care explorează neîncetat teritorii noi. Pentru cei care savurează situaţiile atipice, în locuri neașteptate.

Reclama noului sortiment BECK’S aduce o notă de prospeţime, este veselă, zgomotoasă şi surprinzătoare, plină de neprevăzutul vieţii.

Pentru mine,berea însemna până acum o gulerată rece ca gheaţa, pe … nisipul fierbinte lânga o portie generoasă de hamsii. Noua BECK’s GOLD a fost o experienţă inedită. Cu gust profund , tentant ca zâmbetul unei gheişe, uşoară ca o atingere de aripi, racoroasă ca un izvor de munte şi sclipitoare…. ca aurul pur. Cine spune că o bere nu poate fi aşa ? Încearcă şi tu noul sortiment , atât de rafinat şi te vei convinge. Descoperă noua bere a verii, ia-o cu tine oriunde şi vei avea parte de experienţe surprinzătoare.

Palinca – puterea naturii din tăria fructelor

Licoare ancestrală, alcoolul din fructe sau cereale este o băutură cu tradiție în țară noastră. Preparat din ingrediente naturale, fiecare strop este menit să aducă răsfăț papilelor gustative după fiecare masă sau la ocazii speciale.

Rachiul este băutură spirtoasă delicioasă, creată după metode tradiționale, din dulceață fructelor măturate și fiecare sortiment de rachiu păstrează gustul bogat și inconfundabil al roadelor pârguite crescute în inima livezilor din care a luat naștere. Obținut după rețete străvechi, din fermentarea fructelor sau cerealelor, băutura distilată ne încânta cu savoarea sa. Rachiul și palincă din fructe sunt produse naturale, cu un buchet aromatic armonios și echilibrat, unde fiecare sortiment va fi recunoscut cu ușurință după parfumul fin al fructelor ce l-au zămislit. Parfumul intens de fructe se transpune în gustul covârșitor al băuturii spirtoase ce îți va oferii senzații unice la fiecare degustare.

Be the first to comment on "Pentru cine spune…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*