Beauty secrets, o piele mai curată cu Paula’s Choice Skin Perfecting 8% AHA GEL Exfoliant

Paula's Choice Skin Perfecting 8% AHA GEL Exfoliant
Share the joy

Beauty secrets, o piele mai curată cu Paula’s Choice Skin Perfecting 8% AHA GEL Exfoliant

Hello ladies,
astăzi vă vorbesc despre un produs special, despre care am citit foarte multe păreri și asupra căruia eram extrem de curioasă: Paula’s Choice Skin Perfecting 8% AHA GEL Exfoliant.

Pentru că am tot văzut produsele Paula’s Choice pe diverse bloguri și la prietene pe Instagram, trebuie să recunosc, eram pe punctul de a-l cumpăra, când spre nemărginită mea surpriză am primit la Bucovina Beauty Event un mic goodie bag care conținea un produs mini size, o mostră de șervețele umede demachiante și o carte despre miturile si secretele unui ten curat și sănătos.

Paula’s Choice are o poveste destul de interesantă. Fondatorul acestei firme de cosmetice este Paula Begoun, o americancă, care la vârsta de 11 ani a început să fie chinuită de apariția acneei. Copila a început să caute tot felul de leacuri pentru a scapă de coșuri, lucru care nu a fost deloc ușor, ajungând să aibă o piele fină abia după 25 de ani.

Paula a început să citească studii de cercetare privind îngrijirea pielii până când și-a găsit rutina perfectă. Scriitor al mai mult de 20 de cărți pe această temă, în 1995 și-a creat propria linie de produse: Paula’s Choice (Alegerea Paulei)

Paula’s Choice este un brand a căror produse sunt foarte cunoscute și apreciate în întreaga lume, iar acum produsele sale pot fi achiziționate și în România.

Skin Perfecting 8% AHA Gel

Nu știam la ce să mă aștept și nici cum să utilizez produsul, astfel încât m-am pus pe studiat, dar totul a rezultat a fi foarte simplu.

Exfoliantul AHA de la Paula’s Choice are o textură ușoară, de gel, și este potrivit pentru toate tipurile de ten, în mod special pentru tenul mixt și gras, lucru care m-a bucurat enorm pentru că este perfect pentru mine.

Concentrația de 8% acid glicolic și ingrediente calmante precum musețel, ceai verde și panthenol alături de ingredientele hidratante precum sodium PCA și acid hialuronic oferă hidratare lejeră, pe lângă o curățare profundă.

Paula's Choice Skin Perfecting 8% AHA GEL Exfoliant

Ce face acidul glicolic pentru piele?

Acidul glicolic exfoliază suprafața pielii și ajută la regenerarea celulară. Cele mai importante beneficii ale includerii acestui gel în rutină zilnică sunt: reducerea ridurilor, creșterea producției de colagen și creșterea conținutului de acid hialuronic în piele, imbunătățește și textura pielii, estompând urmele acneei.

Produsul este excelent, nu mă așteptăm să văd vreun rezultat, mai ales că în ultimul timp am tot probat tot felul de măști și creme.

Cum se folosește Skin Perfecting 8% AHA Gel

Skin Perfecting 8% AHA Gel este transparent, fără parfum, are un miros ușor a proaspăt sau ceva cu tentă acrișoară, care însă se simte doar la contact cu pielea, apoi se evaporă.

Pentru toată fața, exceptând zonele din jurul ochilor și a gurii, eu am folosit 3 sau 4 picături. Așadar se întinde foarte bine, nu se usucă instantaneu ci ai timp să îl masezi ușor cu vârful degetelor.

Eu nu am simțit decât prima seară o senzație ușoară de usturime, mai mult pentru că am fost atentă. La aplicările ulterioare nu am mai simțit nimic.

L-am aplicat pe față curată și tonifiată, l-am lăsat să acționeze câteva minute, apoi am aplicat crema hidratantă de noapte.

Deoarece acest produ este dependent de pH-ul pielii noastre este important să îl utilizam în etapa potrivită a rutinei de îngrijire. Se aplica întotdeauna după curățare si un tonner usor, dar înainte de crema sau serul de hidratare. Iată un exemplu de rutină pentru îngrijirea pielii, având în vedere mai mulți pași. În funcție de ce folosești personal, unele dintre aceste lucruri nu se vor aplica, deci ajustați-o în consecință.

Primele impresii după două săptămâni de folosire Skin Perfecting 8% AHA GEL Exfoliant

Exfoliază fără a agresa și luminează pielea, reface structura celulară, asigură hidratarea, îmbunătățește aspectul ridurilor superficiale, estompează cicatricile acneice și reduce hiperpigmentarea. Un produs care va face parte din rutină mea de îngrijire de acum în colo, căci mi-a plăcut foarte tare.

40 Beauty Myths Busted: What Really Works for Clear, Younger-Looking Skin

Odată cu produsele am primit și o carte scrisă de Paula Begoun și echipa să de cercetare. Cartea este în limba engleză, dar se poate citi cu un minim de cunoștințe și demontează 40 de mituri despre îngrijirea tenului.

Paula Begoun 40 Beauty Myths Busted: What Really Works for Clear, Younger-Looking Skin

Șervețelul demachiant l-am folosit când am testat câteva tușuri waterproof și pot spune că s-a comportat excelent, eliminând cu ușurință reziduurile makeup-ului.

În concluzie, mă bucur că am descoperit produsele Paula’s Choice, le recomand în rutina de îngrijire a tuturor, pentru a avea o piele radiantă și sănătoasă, dar mai ales celor care vor sa elimine acneea și urmele lăsate de aceasta.

Tu folosești vreun produs Paula’s Choice?

Be the first to comment on "Beauty secrets, o piele mai curată cu Paula’s Choice Skin Perfecting 8% AHA GEL Exfoliant"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*