Parfumuri de primăvară, top 3 fragranţe elegante şi sofisticate

Calvin Klein Euphoria
Share the joy

Parfumuri de primăvară, top 3 fragranţe elegante şi sofisticate

Primăvara este sezonul în care ne bucurăm de renașterea naturii și de temperaturi mai blânde, de flori catifelate și iarbă ce miroase a verde, astfel că parfumurile potrivite pentru acest sezon trebuie să reflecte prospețimea și vitalitatea acestei perioade. În articolul de astăzi am adunat câteva sugestii de parfumuri potrivite pentru a fi purtate primăvara, în serile reci sau în ocazii speciale.

Parfumuri florale

Parfumurile cu arome florale sunt ideale pentru primăvară, deoarece reflectă perfect natură care se trezește la viață. Notele florale precum ar fi trandafirii, liliacul și iasomia sunt cele care umplu aleile cu adieri fermecătoare, așa că parfumurile florale adaugă o notă romantică și proaspătă la orice ținută.

Calvin Klein Euphoria este emblematic pentru categoria ce cuprinde parfumuri florale. Un parfum oriental floral lansat în anul 2005, foarte senzual și seducător, potrivit mai ales pentru sezonul rece sau pentru evenimente de seară.

Notele de vârf ale parfumului includ rodia, frunze de mandarin și acorduri verzi, care oferă o prospețime plăcută și efervescență. Notele de mijloc sunt reprezentate de flori precum orhidee neagră, bujor și lotus, care aduc o notă florală și feminină. Notele de baza sunt reprezentate de lemn de mahon, ambră și mosc, care aduc o tentă caldă și senzuală.

Calvin Klein Euphoria

Arome fructate

Parfumurile fructate, cu arome de citrice, cum ar fi lămâia și portocală, sunt ideale pentru a va da o senzație de energie și prospețime ce va va însoți întreaga zi.

Parfumul „So Scandal” de la Jean Paul Gaultier este un parfum feminin elegant, senzual și sofisticat, care a fost lansat în anul 2017. Este un parfum floral-fructat cu note de vârf de portocală sângerie, mandarină și coacăze negre. Notele de mijloc sunt reprezentate de iasomie, flori de portocal și gardenie, în timp ce notele de bază sunt compuse din mirosuri lemnoase, miere și patchouli.

Parfumul este puternic și intens, cu un miros persistent pe piele și un siaj pronunțat. Este potrivit pentru femeile care caută un parfum fermecător, sofisticat și sexy, care să rămână în memoria celor din jurul lor.

So Scandal Jean Paul Gaultier

Parfumuri cu note lemnoase

Dacă sunteți în căutarea unui parfum mai puternic pentru sezonul de primăvară, atunci parfumurile cu arome lemnoase ar putea fi o alegere bună. Aceste parfumuri de primavară au note mai bogate și mai calde, cum ar fi cedrul și santalul, care pot oferi o senzație de confort și siguranță.

Primăvară în suflet și în casă

Parfumul primăverii este proaspăt, plin de viață, ce te duce cu gândul la renaștere și vitalitate. Aromele florale și fructate, dar și cele lemnoase sau marine pot fi alegeri bune și pentru a parfuma casă în acest sezon, astfel încât să va bucurați de senzații pline de energie și de optimism.

Air Wick Pure Cherry Blossom este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Este un parfum floral, proaspăt, aerat și curat. Casa se va umple de energie, voie bună și adieri de… primăvară.

Be the first to comment on "Parfumuri de primăvară, top 3 fragranţe elegante şi sofisticate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*