Oratorul modern si scoala de public speaking

Share the joy

In antichitate , persoanele care tineau discursuri , erau foarte admirate si respectate. Aceste persoane detineau titlul de  orator, avand talentul de a vraji publicul  prin vorbe bine ticluite, rostite liber , fara a avea … asa cum obisnuim noi astazi , papirusul in fata de pe care sa citeasca.

Arta oratoriei, este foarte veche si inca din timpurile stravechi detine o functie puternica in domeniile si activitatile sociale si politice. Sa stii sa vorbesti in fata unui public , sa il acaparezi si sa captezi atentia tuturor, poate fi un lucru dificil pentru multi dintre noi. De aceea este foarte important sa stii cum sa tii discursuri fara sa plictisesti auditoriul dar, bineinteles trebuie totodata sa inveti sa iti infranezi emotiile.

Pentru cei care vor sa stapaneasca aceasta arta  dar si pentru cei care vor sa fie un lider de opinie in cercul de prieteni sau sa se faca ascultati de „gasca” doamna Amalia Sterescu, cel mai popular speaker din 2013, organizeaza cursuri de Public Speaking.

Avantajele pe care le oferă un curs de Public Speaking sunt nenumarate. Pe langa posibilitatea de ati exprima cu claritate si curaj ideile, vei invata sa instruiesti si sa dai mai departe informatia dezvoltandu-ti capacitatea de lider. Stapanind arta discursului vei putea avea o evolutie profesionala accelerata si vei invata sa iti corecttezi greselile din limbajul non-verbal.

Mai multe detalii despre cum sa devii un speaker care pur si simplu vrajeste publicul, gasesti pe  http://www.publicspeakingschool.ro/.

Be the first to comment on "Oratorul modern si scoala de public speaking"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*