OOTD – Tie Collar Plain Bodycon Dress de la FashionMia

Tie Collar Plain Bodycon Dress
Share the joy

OOTD – Tie Collar Plain Bodycon Dress de la FashionMia

Hey ladies,
astăzi avem un OOTD cu o rochie superbă de la FashionMia.com: Tie Collar Plain Bodycon Dress

Această rochie face parte dintr-o comandă pusă undeva pe la începutul lunii noiembrie anul trecut. Prima rochie a ajuns cam în 5 săptămâni jumătate, dar a doua a ajuns după două luni. Habar nu am care e sistemul de sortare și livrare al poștei române, dar cu siguranță sunt pachete care întârzie nepermis de mult.

Rochia pe care v-o arăt astăzi este foarte frumoasă. Elegantă, din material destul de ok, un tricou gros, cu ceva bumbac sau oricum un amestec de fibre care o face să arate tare bine. Dacă sunteți o persoană care nu-i place să poarte rochii comune, această are un model care va scoate din anonimat.

Tie Collar Plain Bodycon Dress

Tie Collar Plain Bodycon Dress

Croiul extrem de elegant, îndulcește curbele, ascunde micile imperfecțiuni și scoate în evidență atuurile.

Rochia este ușoară și practic de purtat. În plus, aduce stil, feminitate și senzația aceea de putere, pe care o ai ori de câte ori porți o rochie care îți vine bine.

Pe de altă parte, această rochie care poate fi purtată atât la un stil office cât și la unul casual și te face să te simți îmbrăcată și îngrijită, încrederea crește automat când te privești în oglindă, îți faci din ochi și ieși pe ușă cu un zâmbet larg pe față.

Designul acestei rochii este unul deosebit. Faldurile care se deschid că un evantai de pe mijloc, ascund burtica… dacă o ai și credeți-mă că în cazul meu era câte ceva de ascuns. Inserția laterală din material într-o culoare contrastantă, păcălește privirea și subliniază și mai mult talia.

Rochia această arătă foarte sofisticat, stilizează mult silueta pentru că marchează oarecum curbele soldurilor scoțând în evidența talia.

Lungimea este potrivită. Eu port rochiile cu stilettos în general și mi se pare că o rochie până la genunchi îți oferă un aer de seriozitate, mai ales la ședințele office.

O astfel ținută poate deveni foarte atractivă dacă vă accesorizati cu o jachetă potrivită, o geantă unică și pantofi rafinați, cu toc înalt și personalitate, care să atragă privirile admirative.

Tie Collar Plain Bodycon Dress – accesorii

Ma așteptam sa facă cute, sa scoată fund sau mai știu eu ce. Rochia de la Fashion Mia, este exact ca în poza de prezentare de pe site.

Un alt lucru foarte drăguț este tăietură asimetrică de pe un umăr. Eu am trecut funda prin decolteu pentru ca această să se așeze mai frumos, mai ales ca afara erau -10 grade și am purtat o geacă foarte groasă pe deasupra, dar mă gândesc că poate fi purtată oricum, pentru că arată foarte stilat.Tie Collar Plain Bodycon Dress

Tie Collar Plain Bodycon Dress

În spate rochia are fermoar și șliț pentru a ușura pașii, mai ales că fusta este conică. In partea de jos materialul ajunge sa fie pe bie și cade într-un mod foarte sexy, adunându-se frumos în jurul genunchilor.Tie Collar Plain Bodycon Dress

Rochia este acum la reducere 17 dolari și ceva. Până la urmă a ajuns la poşta locală, așadar nu a trebuit să mă deplasez la vamă.

Masurile de pe Fashion Mia sunt bune, în sensul ca sunt raportate la masurile europene. Eu am luat un XL pentru măsura 42 și este perfect.

Culoarea adevărată a rochiei este cea din fotografiile făcute în casa. Cele de afara sunt ușor schimbate pentru ca au fost făcute cu doua camere diferite.

Tie Collar Plain Bodycon Dress

2 Comments on "OOTD – Tie Collar Plain Bodycon Dress de la FashionMia"

  1. E superba rochita si cred ca m-ar avantaja si pe mine.

  2. imi place! cred ca si eu as purta genul asta de rochie, am inceput sa renunt la cele prea scurte!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*