#mytastysmoothie de afine, goji și sfeclă roșie,

smoothie goji
Share the joy
 • 25
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

#mytastysmoothie de afine, goji și sfeclă roșie

Natura este izvor de sănătate oferindu-ne cele mai delicioase daruri pentru un corp sănătos şi o minte voioasă: legumele şi fructele. Băuturile din fructe şi legume sunt una dintre cele mai bune moduri de rehidratare pe timp de vară, dar şi de a lua una dintre cele cinci porţii de fructe şi legume recomandate zilnic. Să le prepari este un joc! Şi ce modalitate mai bună de a combina aceste preţioase surse de vitamine decât într-un smoothie divin.

Conceptul de Smoothie s-a născut în California, în 1930 şi a devenit rapid popular în toată America. Ulterior adoptat în întreaga lume este un boost de sănătate pentru mofturoşi, fiind perfect pentru a combina tot felul de legume și semințe pe care cei mici nu prea le agreează.

Smoothie-urile cu fructe sunt pline de vitamine, dar dacă strecori şi câteva legume sau seminţe atunci devin super-alimente care vor menţine o sănătate de fier.

Astăzi vă invit să preparaţi împreună cu mine #mytastysmoothie din provocarea Vegis.

smoothie sfecla rosie

Smoothie cu afine, goji şi sfeclă roşie

Ingrediente:

– 330 ml apă de cocos BIO, săracă în calorii, doar 21,5 kcal pe 100 de ml, conţine grăsimi naturale sănătoase, mult potasiu şi hidratează rapid corpul
– 200 g sfeclă roşie fiartă, o sursă excelentă de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu. De asemenea, este o sursă bună de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru şi fosfor. Sfecla roşie este un ajutor important împotriva anemiei, stimulează activitatea cerebrală şi este un puternic dusman al celulelor canceroase, impiedicand aparitia acestora
– 2 linguri de afine congelate, acestea sunt bogate în antioxidanţi,vitamina C, complexul de vitamine B, vitamina E, vitamina A precum şi elemente că seleniu, zinc, fier, cupru ce ajută la stimularea sistemului imunitar
– 2 linguri fructe de goji, o importantă sursă de antioxidanţi, protejează sănătatea oaselor, ajută la prevenirea diabetului, a hipertensiunii arteriale, întărirea sistemului imunitar şi pentru a ameliora simptomelor de oboseală.
– 2 linguri merişoare, cu un conţinut ridicat de antioxidanţi aduc un aport de acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar şi uleiuri şi săruri minerale.
– opţional o lingură de miere BIO

smoothie

Aşa cum vă spuneam e foarte simplu de preparat, tot ce trebuie să faci este să aşezi toate ingredientele într-un blender şi să le mixezi un minut sau până la omogenizare totală.

#mytastysmoothie este delicios, cu o textură catifelată, o modalitate simplă de a ascunde sfecla într-o băutură pe care copilul meu o consideră delicioasă.

Acum sa va vorbesc putin despre ingredientele de la Vegis, de pe rafturile caruia natura pura si darurile ei, vin direct la tine acasa.

Apa de cocos pură Biona

Apa de cocos organică pură Biona provine din nucă de cocos proaspăt recoltată, cu nimic altceva adăugat. Perfectă pentru rehidratarea naturală după sport sau ca o băutură delicioasă revigorantă în orice moment, rehidratează și împrospătează organismul.

Apa de cocos Biona este 100% naturală, nu din concentrat, fără grăsimi, potrivită pentru vegani, vă reîmprospătați, revigorați, rehidratați cu toate substanțele nutritive pe care nuca de cocos proaspăt recoltată le păstrează.

smoothie

Fructe De Goji Ecologice/Bio 125g NIAVIS

Goji, micutul fruct de culoare rosie, renumit in intreaga lume, datorita beneficiilor sale extraordinare pentru sanatate este originar din Himalaya si dateaza din anii 800 iHr.
Legenda spune, ca in timpul dinastiei chineze Tang, pe dealurile din Himalaya exista o fantana, in care ani la randul cadeau fructele mici de culoare rosie ale acestui arbust.
Localnicii care beau apa din acea fantana erau renumiti in toata regiunea pentru vitalitatea si energia lor.
Aceste bobite miraculoase au fost descoprite intamplator de catre unul din membrii dinasiei, pe nume Tai Zong in secolul al VII lea.
De atunci, aceste fructe dulci-amarui au devenit celebre si considerate un adevarat izvor de sanatate.

goji

Si ca să vedeți cât de simplu este vă las un mic clip… sa va fac pofta:

 

 • 25
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "#mytastysmoothie de afine, goji și sfeclă roșie,"

 1. Wow ce pofta mi-ai facut suna tare bine.

 2. Delicios, racoros si sanatos.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*