Marius Matache si”Primavara HOINARă”

Share the joy

„Primavara HOINARă” vine la Suceava

Suceveni Marius Matache ne aduce „Primavara HOINARă” la Suceava. Haideti sa-l primim cum se cuvine, cu aplauze, la scena dechisa, la cel mai stilat pub din orasul nostru, La Fierarie. Asadar vineri pe 20 martie poze, autografe si povesti cu Marius Matache.

Artistul folk porneste intr-un turneu ce include 11 orase(Bucuresti, Brasov, Bistrita, Medias, Timisoara, Craiova, Onesti, Roman, Suceava, Gura Humorului, Piatra Neamt) ,pentru promovarea albumului „Primavara hoinara”, la aproape  11 ani de la debutul carierei. Turneul este realizat cu sprijinul Domeniilor Samburesti. Partener media al turneului: Kooperativa 2.0

Despre Marius Matache

Marius Matache

Artistul activeaza in muzica folk de peste 10 ani, timp in care a cantat în diferite formule de trupa (I ’mperfect), proiecte (Gashkademia de Folk) sau singur. Din 2007, canta ca Marius

Matache&Folk Band Imperfect, trupa ce include, diferiți muzicieni (nai, pian, vioara, bas, percutii etc.) Pentru concertele din Moldova 18-22 martie , il va avea alaturi pe Puiu Cretu de asemenea artist folk.

La inceputul lui februarie 2014 a lansat primul  videoclip oficial, care a strans in scurt timp peste 7500 de vizualizari.

Concertele sale vor include si piese de pe albumul de debut Hoinar prin Piata Matache.

Asadar dati de stire ca pe 20 martie avem concert fain La Fierarie.

Atunci când urc pe scenă, am un singur scop: să fac oamenii să zâmbească. Dacă cel din fața mea pleacă de la spectacol mai senin, mai optimist, mai hotărât să schimbe lumea în bine,atunci artistul Marius Matache și-a îndeplinit menirea.
(Marius Matache)

Be the first to comment on "Marius Matache si”Primavara HOINARă”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*