Sustin Alchimie, proiectul artistului Marius Matache

Share the joy

Acum ceva timp vă povesteam despre turneul artistului folk Marius Matache. A poposit şi la Suceava, loc în care a fost aplaudat îndelung, în cel mai stilat pub din oraş, La fierărie.

Artistul activează în muzica folk de peste 12 ani (primul concert având loc pe 8 aprilie 2004, în Club Big Mamou din Bucureşti), timp în care a cântat în diferite formule de trupa (I ’mperfect), proiecte (Gashkademia de Folk) sau singur. Din 2007, cânta că Marius Matache & Folk Band Imperfect, trupa ce include, în funcţie de proiecte, diferiţi muzicieni (nai, pian, vioara, bas, percuţii etc.)

Acum va lansa un nou album, Alchimie, despre care artistul ne spune că va fi ceva diferit şi ne promite că îi va surprinde chiar şi pe cei care îl cunosc.

Alchimie este o istorie care se deschide la un han şi se sfârşeşte pe linia ferată, cu trenul care pleca, dar lasă uşa deschisă pentru povestea ce va urma.

Pe Marius Matache nu îl cunosc personal, dar cândva drumurile noastre s-au intersectat în blogosferă. Om de mare calibru, gentleman adevărat, mi-a dăruit o agenda Games of Thrones pentru fiul meu. Agendă pentru care a buchisit slove pe blogul lui pentru o campanie BlogalInitiative. Am rămas impresionată de gestul lui şi ori de câte ori îl văd pe cel mic răsfoind agenda ( pe care o păstrează că pe o carte) mă gândesc la mărinimia lui.

Albumul Alchimie va fi lansat într-un stil diferit, printr-o campanie de crowdfunding. Aşadar iubitori ai muzicii de calitate, artistul are nevoie de sprijinul nostru. Haideti să ii arătăm si noi mărinimia noastră.

Mai multe detalii despre campanie poţi afla de pe pagina oficiala a artistului.

Be the first to comment on "Sustin Alchimie, proiectul artistului Marius Matache"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*