Manichiura perfect nude cu gel și oja semi permanentă

BORN PRETTY
Share the joy

Manichiura perfect nude cu gel și oja semi permanenta

Ojele semi permanente și gelurile UV au devenit o opțiune perfectă pentru îngrijirea unghiilor, o alternativă care poate oferi un aspect strălucitor și îndelungat manichiurii pe care o purtăm. Aceste produse sunt aplicate pe unghii cu ajutorul unei lămpi UV sau LED și pot oferi o manichiura cu o rezistenţă de peste două săptămâni fără a se exfolia sau zgâria.

BORN PRETTY gel nude

Exista mai multe avantaje ale utilizării ojei semi permanente şi a gelurilor:

  • Rezistenţa la zgârieturi

Oja semi permanentă este mai rezistentă la zgârieturi decât oja normală, iar gelul face ca unghia naturală să fie mai rezistentă la şocuri, astfel încât unghiile tale vor arata mai bine pentru o perioada mai îndelungată.

  • Aspect natural

Oja semi permanentă poate fi aplicată într-un mod subtil, astfel încât să ofere un aspect natural unghiilor tale.

  • Ușor de întreținut

Nu este nevoie sa îți schimbi oja la fiecare săptămână sau chiar mai des, astfel încât nu mai eşti obligată să îți petreci timpul la salon. În plus sunt geluri UV precum cele de la BORN PRETTY care arată absolut superb pe unghie, fac ca manichiura sa arate impecabil și peste 6 săptămâni, astfel încât unghiile tale vor arata întotdeauna că proaspăt făcute.

Non Stick Hand Extension Nail Gel 15ml

BORN PRETTY

Pentru că sunt şi unele dezavantaje ale utilizării ojei semi-permanente eu prefer doar folosirea gelului nude şi color.  Îndepărtarea ojei semi-permanente poate fi dureroasă, mai ales dacă top coat-ul a fost aplicat într-un strat gros şi foloseşti acetona. În plus oja semi-permanentă poate usca unghiile dacă este aplicată într-un strat gros sau dacă nu este îndepărtată corect, astfel poate afecta calitatea unghiilor, făcându-le fragile și uscate.

În general, oja semi-permanentă poate fi o opțiune bună pentru persoanele care își doresc un aspect îndelungat al unghiilor fără a fi nevoie sa se ocupe de schimbarea ojei frecvent. Este important sa alegi produse de foarte bună calitate și sa urmezi instrucțiunile de folosire şi întreținere pentru a evita problemele menționate mai sus.

Cum să ai manichiura frumosă

Pentru a avea o manichiură întotdeauna frumoasă, există câteva lucruri pe care le poți face chiar și singura.

Începe prin a-ți îngriji unghiile. Asigură-te că le tai regulat și le pilești într-o formă uniformă. Dacă ai unghii fragile sau casante, poți încerca să le fortifici cu ajutorul unor produse speciale sau prin a le lăsa să crească mai lungi și să le protejezi cu un gel precum geluri non stick cu care poți face extensii simplu și rapid.

Jelly Nude Gel Polish 7ml

gel color nude

Nu în cele din urmă hidratează-ți unghiile și pielea din jurul lor! Acest lucru poate ajuta la menținerea flexibilității unghiei și la prevenirea îngălbenirii sau întăririi pielii și cuticulelor.

Be the first to comment on "Manichiura perfect nude cu gel și oja semi permanentă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*