LR Health & Beauty, cea mai de succes companie de vânzări directe din Europa te vrea in echipa sa

LR Health & Beauty
Share the joy

LR Health & Beauty, cea mai de succes companie de vânzări directe din Europa te vrea in echipa sa

Hello beauties,
astăzi vă vorbesc despre viata, despre sănătate, frumusete și despre un brand pe care tocmai l-am descoperit: LR Health & Beauty.

Adevărul este că industria beauty merge „pe repede înainte” și cu greu poți ține pasul cu apariția diverselor brand-uri, ca să nu mai vorbim de dificila sarcină pe care o avem atunci când vine momentul să alegem un produs pentru uz personal.

LR Health & Beauty este brandul cu cea mai mare expansiune internațională, chiar dacă abia acum începe să fie cunoscut cu adevărat și în România. LR Health & Beauty s-a născut în 1985 și este deja una dintre cele mai de succes companii de vânzări directe din Europa. Ghidată de factori unici de succes, valori etice și o viziune clară, oferă tuturor partenerilor și clienților săi o experiență de excepție și posibilitatea de a face parte din familia LR.

Astfel puteți deveni un partener LR Health & Beauty sau distribuitor de produse de înaltă calitate din Germania prin aderarea la una dintre echipe. Așadar dacă sunteți interesat să fiți parte a unei companii de marketing pe mai multe niveluri, LR Health & Beauty este una dintre cele mai bune oportunități de pe o piață beauty suprasaturată.

De ce? pentru că LR Health & Beauty nu oferă doar soluţii profesionale pentru frumuseţe ci si pentru sănătatea şi nutriţia ta. Cele mai bune produse de calitate superioară din domeniul Health & Beauty, create în baza celor mai recente descoperiri ştiinţifice şi ţinând cont întotdeauna de nevoile şi cerinţele clienților și partenerilor le puteti comanda acum si sa va bucurati de calitatea germana la cele mai mici preturi. Astfel ne sunt oferite soluţii de top, prin produse ce respectă cele mai stricte standarde de calitate, iar aici ne referim în principal la gama pentru sănătate şi nutriţie, LR LIFETAKT, precum şi la gamele pentru îngrijire şi înfrumuseţare, LR ALOE VIA şi LR ZEITGARD.

LR Health & Beauty

Cum să deveniți membru Vip și să beneficiați de produse cu reduceri substanțiale?

Ei bine, eu am găsit-o pe Claudia care mi-a explicat ce înseamnă să faci parte din familia LR Health & Beauty.

Practic oricine poate deveni membru LR Vip, cu condiția că acesta să fie înregistrat de un Distribuitor Autorizat, în acest caz eu o cunosc doar pe ea și o puteți contacta pe pagina ei personală de facebook la ACEST LINK. V-aş fi lăsat și numărul ei de telefon, dar datorita noilor reglementari de protecție a datelor, nu am voie.

Apoi totul este simplu, odată ce deveniți membru, primiți KIT-ul de produse care este extrem de generos, cu multe produse de o calitate excepțională, extrem de utile în viață de zi cu zi. KIT-ul este al vostru și îl puteți utiliza după bunul plac. Pentru prezentare veți primi diverse mostre și catalogul, pe care îl puteți regăsi și online. Pentru acestea veți achita un preț simbolic, cu o reducere imensă faţă de catalog.

LR Health & Beauty oferă produse speciale, gama cu Aloe Vera fiind cea care i-a consacrat. Diverse produse cosmetice, parfumuri, produse de nutriție, etc. sunt produsele pe care sunt foarte diferite de ce găsim în supermarket-uri.

Aş putea să vă vorbesc la nesfârșit despre lumea LR Health & Beauty, despre produsele or de cea mai bună calitate și despre starurile de la Hollywood care au devenit imaginea parfumurilor fine și elegante, dar vă invit pe voi să le descoperiți și de ce nu.. sa reveniți aici să îmi vorbiți despre experiența voastră.

LR Health & Beauty, calitate

De la Claudia i-am luat fiului meu un pachet de un pachet de gumă de mestecat speciala pentru îngrijirea dinților după fiecare masă de la scoală, când nu are posibilitatea de a se spala pe dinți.LR Health & Beauty

Datorita formulei microsilver aceasta gumă protejează dinții împotriva plăcii bacteriene care formează temutele carii.

Am mai primit câteva mostre de creme pe care le-am folosit deja și ca impresie generala pot spune ca sunt extrem de fine, se absorb rapid și lasă o piele catifelată, strălucind de sănătate.

Mostra de parfum mi-a plăcut teribil de mult. Se vede de la prima aplicare ca este un parfum original, cu note puternice care durează întreaga zi… și voi ştiţi cât de pretențioasă sunt eu cu parfumurile.

LR Health & Beauty

Așadar dacă vă doriți produse originale, de calitate, din cele mai bune ingrediente, tot ce trebuie sa faceți este să răsfoiți catalogul LR online și să vă alegeți preferatele. Dacă însă vă doriți să faceți parte din aceasta minunata echipă și să aveți un venit extra, Claudia vă așteaptă în echipa ei cu sfaturi și idei de marketing geniale.

Voi cunoașteți produsele LR Health & Beauty? Care sunt preferatele voastre?

7 Comments on "LR Health & Beauty, cea mai de succes companie de vânzări directe din Europa te vrea in echipa sa"

 1. ghelbere elena | mai 3, 2018 at 10:57 am | Răspunde

  Nu cunosc aceste produse si am sa rasfoiesc catalogul sa vad daca ma tenteaza ceva.

 2. Am auzit de aceste produse, dar nu am încercat nimic până acum!

 3. Valeria Chertes | mai 3, 2018 at 10:49 pm | Răspunde

  Nu cunosc aceste produse dar niciodată nu este târziu.

 4. Am primit si eu niste mostre si sunt curioasa sa le incerc, par a fi niste produse naturale, de calitate.

 5. Folosesc parfumurile LR din 2000 pe atunci aveau sediul la Sibiu.Pot spune ca sunt indragostita de produsele lor in special de parfumuri.

 6. Bună ziua vreau să cunosc mai bine produsele deja le folosesc

  • Buna ziua Ionela. Eu am cumparat doar aceste produse, trebuie sa contactezi un reprezentant LRH&B care iti poate prezenta toata gama lor si care te poate indruma.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*